Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

LejziDejzi

#6810334 Napisano: 23.09.2021 19:38:27
brzozak napisał(a):

Czy coś jest nie tak z konkursem kinder bueno? wstukałam już 3 kod i cały czas mam info że błędny emotka

mnie wchodzą normalnie emotka  napewno kupione promocyjne opakowanie z nowej edycji ?
0 0

pikawka

#6810335 Napisano: 23.09.2021 19:49:07
brzozak napisał(a):

Czy coś jest nie tak z konkursem kinder bueno? wstukałam już 3 kod i cały czas mam info że błędny emotka

Sprawdź czy na opakowaniu jest info o konkursie. Tez mialam stare kody emotka
0 0

azaflora

#6810336 Napisano: 23.09.2021 19:49:21
FBemilia6 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie dostał ktoś kodu z Biedry? Coś czuję, że ustawili minimalny czas dostarczenia wiadomości i teraz trzeba się upominać.

Do mnie dotarły TYLKO te kody, gdzie odpowiedzi były 10/10,  na wcześniejsze odpowiedzi (wypełniane od razu po pojawieniu się szkolenia), gdzie był jakiś błąd bonu nie ma, może to zbieg okoliczności, przypadek, nie wiem. Zobaczy się jak dotrą

Dostałam wszystkie i te z 9/10 prawidłowych emotka , a grałam między 14 a 15. 
0 0

brzozak

#6810337 Napisano: 23.09.2021 19:56:03
[quote=Na opakowaniach jest informacja o konkursie , daty konkursu są aktualne. Próbowałam z dwóch przeglądarek

LejziDejzi]
brzozak napisał(a):

mnie wchodzą normalnie emotka  napewno kupione promocyjne opakowanie z nowej edycji ?
0 0

brzozak

#6810338 Napisano: 23.09.2021 20:01:49
To była chwilowa blokada, teraz już wchodzą emotka
0 0

@gnieszk@

#6810339 Napisano: 23.09.2021 20:03:16
azaflora napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie dostał ktoś kodu z Biedry? Coś czuję, że ustawili minimalny czas dostarczenia wiadomości i teraz trzeba się upominać.

Do mnie dotarły TYLKO te kody, gdzie odpowiedzi były 10/10,  na wcześniejsze odpowiedzi (wypełniane od razu po pojawieniu się szkolenia), gdzie był jakiś błąd bonu nie ma, może to zbieg okoliczności, przypadek, nie wiem. Zobaczy się jak dotrą

Dostałam wszystkie i te z 9/10 prawidłowych emotka , a grałam między 14 a 15. 

Ilość prawidłowych odpowiedzi nie. miała żadnego znaczenia. Jeśli chodzi o porę to ja wypełniłam już po godz 23 i kody dostałam
0 0

jokan

#6810340 Napisano: 23.09.2021 20:08:22
czy jest sens teraz gra c a to czy trzeba czekac na następna ture?
0 0

anaesth

#6810354 Napisano: 23.09.2021 20:49:43
mrkingpl napisał(a):

Poleci ktoś coś ciekawego ze strony wyjątkowy prezent? Powiem szczerze że nie interesują mnie ulotne przeżycia tylko namacalne rzeczy, póki co to tylko znalazłem cewe foto książki..

Niestety, mam podobny problem z katalogiem marzeń. W moim mieście to nawet wybór ulotnych przeżyć jest niewielki i stwierdziłam, że najlepszy będzie po prostu masaż. Od biedy można ten relaksujący czas spędzić na wymyślaniu odpowiedzi na konkursy, w których można wygrać coś namacalnego emotka

pikawka

#6810355 Napisano: 23.09.2021 20:54:01
anaesth napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

Poleci ktoś coś ciekawego ze strony wyjątkowy prezent? Powiem szczerze że nie interesują mnie ulotne przeżycia tylko namacalne rzeczy, póki co to tylko znalazłem cewe foto książki..

Niestety, mam podobny problem z katalogiem marzeń. W moim mieście to nawet wybór ulotnych przeżyć jest niewielki i stwierdziłam, że najlepszy będzie po prostu masaż. Od biedy można ten relaksujący czas spędzić na wymyślaniu odpowiedzi na konkursy, w których można wygrać coś namacalnego emotka

Mam ten sam problem...niby w bydgpszczy jest wybor ale nic mnie specjalnie nie zachęca  emotka
0 0

notta

#6810357 Napisano: 23.09.2021 20:54:12
anaesth napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

w katalogu marzeń jest chyba torebka szyta na miarę czy plecak, być może na wyjątkowy prezent jest coś podobnego emotka
0 0

anaesth

#6810360 Napisano: 23.09.2021 21:06:19
ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

w katalogu marzeń jest chyba torebka szyta na miarę czy plecak, być może na wyjątkowy prezent jest coś podobnego emotka

Oo, dzięki za podpowiedź! emotka Co prawda jestem totalnie nietorebkowa i wszędzie chodzę z plecakiem, no ale... może czas dorosnąć emotka
2 notta, madllen 0

notta

#6810371 Napisano: 23.09.2021 22:06:28
anaesth napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

Oo, dzięki za podpowiedź!  emotka Co prawda jestem totalnie nietorebkowa i wszędzie chodzę z plecakiem, no ale... może czas dorosnąć emotka

plecaki też są emotka

sks900

#6810372 Napisano: 23.09.2021 22:17:02
izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wpisuje się jako kod produktu w czasie skanowania artykułów, to jest 13 cyfr, takich samych jak pod kodem kreskowym na każdym opakowaniu. 
2 izkak, atyde25 0

Gość:

#6810404 Napisano: 24.09.2021 09:16:50
sks900 napisał(a):

izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wpisuje się jako kod produktu w czasie skanowania artykułów, to jest 13 cyfr, takich samych jak pod kodem kreskowym na każdym opakowaniu. 

Ja te cyfry przerobiłem w generatorze na EAN 13 zobaczę czy da się je zeskanować jako kod kreskowy, zobaczymy czy naliczy rabat na końcu. Dam tutaj znać.
0 0

atyde25

#6810409 Napisano: 24.09.2021 09:32:28
To ja jeszcze poczekam jak rozkminicie ten kod z Biedry bo mam wyjątkowego  pecha do przypałów i pewnie bym zablokowała całą kasę zależy w jakim nastroju dojdę dziś do sklepu hahah:P Bo jak w bojowym to im spalę Biedrę jak kod nie   wejdzie.
0 0

agakaz2

#6810410 Napisano: 24.09.2021 09:34:03
poszlo idealnie z wzoru ze zdjeciem
0 0

KuntaKinte

#6810429 Napisano: 24.09.2021 10:56:39
Jak zrealizować kod z Biedronki na kasie normalnej,co kasjerka ma wybrać (ebon,kod,czy jak)?
0 0

halliday

#6810433 Napisano: 24.09.2021 11:08:06
szejknaftowy napisał(a):

Jak zrealizować kod z Biedronki na kasie normalnej,co kasjerka ma wybrać (ebon,kod,czy jak)?

ma wbić go jako kolejny produkt, czyli jeszcze przed wejściem do płatności.
0 0

KuntaKinte

#6810436 Napisano: 24.09.2021 11:13:25
halliday napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

ma wbić go jako kolejny produkt, czyli jeszcze przed wejściem do płatności.

Dzięki serdeczne emotka
0 0

anialistopad

#6810443 Napisano: 24.09.2021 11:27:51
Jak informuje Wedel?
0 0