Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Brał, brał
Cieszę się, że w ogóle cokolwiek udało mi się tam wygrać.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
marzanna
Postów 1487
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Hehe, jak poczytałam te hasła, to w sumie się nie dziwię....nagradzali na łapu-capu nagrodami codziennymi, ale widać było, że nie zmuszali się do ich czytania. A teraz mają wybieg
\"Some people are wise. Some otherwise\"
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego taka decyzja mnie jakoś nie zdziwiła, choć nie ukrywam, że chociaż podzielą nagrodę na kilka osób. Też się cieszę, że cokolwiek udało mi się tam wygrać.
Gość: gosia16
czy na paragonie miały dokładnie opis Mattel ,hot wells bo na moim paragonie pisze Transportery i nie wiem czy to wystarczy
madanafi
Postów 270
Data rejestracji 21.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie miałam pytałam pana jak dzwonił nie było problemu
Gość: gosia16
dziekuję bardzo za odpowiedź ,trudno zdobyć dokładny opis na paragonie ,w Smyku jak kupowałam tą nieżywą lalkę to pisało tylko lalka ,teraz transportery hot weels pisze tylko transportery
madanafi
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się uznaja
guarania
Postów 126
Data rejestracji 01.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tinagoni
ja wczoraj dostalam maila,ze wygrałam kosmetyki z tego konkursu
Gość: mikki85
chyba nikt się nie chwalił
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://webcache.g...amp;client=firefox-a
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madanafi
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie taka pracą wygrało laptop wysyłałam jako paczkę
Gość: malgorzatap
http://www.galeri...ne-zakupy/20#galeria
Już można na Allegro kupić
mirai
Postów 792
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
Znaczy się: nie ma co startować w moim przypadku...
Gość: ekuc2
ja wysłałam w sumie kilkanaście zgłoszeń (autka HotWeels) w różnych tygodniach i NIC
moja metoda zawiodła
a tak liczyłam na worek prezentów
Gość: marielu
oj już nie narób w gatki z tej zazdrości, na cerę to szkodzi
Monika gratulacje