Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slonecznik1309

#5534062 Napisano: 30.12.2012 09:07:34
kinga86 napisał(a):

Mam pytanie do osób które wygrały w Cyfrowym Polsacie 1000 zł - przy aktywacji karty proszą o podanie hasła dostępnego na protokole ... a na moim nie mam podanego żadnego hasła ... czy każdy z was ma podane hasło ?

przy odbiorze karty trzeba było wymysleć sobie hasło i je zapamiętać (zapisywali to w prorkole), bo przy aktywacji karty bank pyta o to własnie wymyslone przez ciebie hasło
0 0

kinga86

#5534070 Napisano: 30.12.2012 09:11:23
asiabuczkowska napisał(a):

kinga86 napisał(a):

Mam pytanie do osób które wygrały w Cyfrowym Polsacie 1000 zł - przy aktywacji karty proszą o podanie hasła dostępnego na protokole ... a na moim nie mam podanego żadnego hasła ... czy każdy z was ma podane hasło ?

przy odbiorze karty trzeba było wymysleć sobie hasło i je zapamiętać (zapisywali to w prorkole), bo przy aktywacji karty bank pyta o to własnie wymyslone przez ciebie hasło

Przy odbiorze Pani prosiła tylko o dowód osobisty, by sprawić czy to ja ... a następnie o dwa podpisy i na tym koniec emotka
Na protokole w miejscu hasło mam puste miejsce emotka
0 0

olunka

#5534071 Napisano: 30.12.2012 09:12:19
maa napisał(a):

mia napisał(a):

bartula napisał(a):

Czy zgłoszenie do Monnari przez stronę normalne wam przechodzi, skan jako jpeg?

No weź mnie nie strasz... emotka
Ja sobie na jutro zostawiam...

właśnie ja też dlatego pytam czy coś nie jest w porządku w twoim formularzu

ja przed chwila wysłałam i mam nadzieje ze dobrze, nie straszcie emotka
0 0

slonecznik1309

#5534072 Napisano: 30.12.2012 09:14:08
kinga86 napisał(a):

kinga86 napisał(a):

Przy odbiorze Pani prosiła tylko o dowód osobisty, by sprawić czy to ja ... a następnie o dwa podpisy i na tym koniec emotka

to ja niewiem jak Ci pomoć emotka u mnie odbyło się według tego co Ci napisałam i karta już jest na wykończeniu...może idz do punktu Polsatu lub zadzown i zapytaj emotka
0 0

kinga86

#5534079 Napisano: 30.12.2012 09:18:46

kinga86 napisał(a):

kinga86 napisał(a):

to ja niewiem jak Ci pomoć emotka u mnie odbyło się według tego co Ci napisałam i karta już jest na wykończeniu...może idz do punktu Polsatu lub zadzown i zapytaj emotka

Dziękuję emotka
Będę dalej próbowała skontaktować się z organizatorem.
0 0

bartula

#5534090 Napisano: 30.12.2012 09:22:25
Mi w formularzu Monnari zaznacza na czerwono Dołącz plik, a już jest dołączony jako jpeg. Jakiej przeglądarki używacie i czy wysyłacie jako jpeg, taki zwykły skan? emotka
0 0

mia

#5534094 Napisano: 30.12.2012 09:28:43
U mnie poszło Monnari - Mozilla i zwykły duży jpg emotka
0 0

mia

#5534097 Napisano: 30.12.2012 09:34:18
mia napisał(a):

Za to ja zrobiłam inny numer... emotka
Odświeżyłam strone i przez pomyłkę posłałam jeszcze raz wszystko to samo (chciałam tylko sprawdzić, czy dobry plik załączyłam).
Mam nadzieje, że mnie nie zdyskwalifikują - w końcu jak wszystko identyczne, to chyba pojmą, ze przez pomyłkę? emotka
0 0

bartula

#5534100 Napisano: 30.12.2012 09:38:20
mia napisał(a):

do wszystkich co wysyłają, ja się na tym nie znam, ale formularz monnari jpg przyjmuje a jpeg już nie, mój program tego nie odróżniał, musiałam dopiero ręcznie wpisać rozszerzenie jpg, zamiast jpeg (myślałam zawsze że to wsio radno) emotka
Poszło emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5534286 Napisano: 31.12.2012 08:32:00
Po jakim czasie informują o ewentualnej wygranej w heinekenie ? Ktoś kiedyś chwalił się wygraną...
0 0

slonecznik1309

#5534378 Napisano: 31.12.2012 10:25:55
czy były już podane/opublikowane ostateczne wyniki tzn. 3 pierścionki - nagrody główne - Soraya art & diamons ?
0 0

danaaa

#5534474 Napisano: 31.12.2012 12:04:33
mariolakal napisał(a):

Po jakim czasie informują o ewentualnej wygranej w heinekenie ? Ktoś kiedyś chwalił się wygraną...

Ja wygrałam w losowaniu 10.11., telefon o wygranej miałam 13.11. około godziny 19 - 20.
emotka
0 0

maa

#5534892 Napisano: 31.12.2012 06:05:45
bartula napisał(a):

mia napisał(a):

do wszystkich co wysyłają, ja się na tym nie znam, ale formularz monnari jpg przyjmuje a jpeg już nie, mój program tego nie odróżniał, musiałam dopiero ręcznie wpisać rozszerzenie jpg, zamiast jpeg (myślałam zawsze że to wsio radno) emotka
Poszło emotka

nie wiem jak u Was ale w moim Monnari urna wczoraj pusta a dzisiaj pełna calkowicie a przy mnie jeszcze Panie kasjerki wypełniały formularze chyba na całą swoją rodzine:( przy wrzucaniu w sklepie do urny nie trzeba było dołączać paragonu, co więcej nie trzeba było nawet wpisywać jego numeru na kupon konkursowy:(
0 0

Gość: ir

#5534958 Napisano: 31.12.2012 07:18:10
mikki85 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Czy z konkursu SuperPharm Fructis dane odsyłacie mailem czy pocztą ?

mailem wraz ze skanem lub foto paragonu

Hm, nie pisali nic, żeby odesłać skan... ja wysłałam tylko dane...
emotka
0 0

xena

#5534959 Napisano: 31.12.2012 07:20:11
ir napisał(a):

mikki85 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

emotka

i racja, ja też tak zrobiłam, bez sensu robic coś czego nie każą emotka przecież gdyby chcieli widzieć te paragony zapewne wyraźnie by to napisali!
0 0

Gość: ir

#5534960 Napisano: 31.12.2012 07:22:38
anaholub napisał(a):

ir napisał(a):

mikki85 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

emotka

i racja, ja też tak zrobiłam, bez sensu robic coś czego nie każą emotka przecież gdyby chcieli widzieć te paragony zapewne wyraźnie by to napisali!

To nie jest typowy konk konsumencki, widocznie nawet im nie w głowie jakieś paragony... Też podałam tylko dane emotka
0 0

alamak

#5534990 Napisano: 31.12.2012 07:59:25
Jaki długi tekst wpisujecie na Monnari? Bo u mnie wchodzą niecałe 3 linijki i nie wiem czy takie jest ograniczenie, czy znowu mam problem z kompem?
0 0

baja31

#5535059 Napisano: 31.12.2012 08:46:31
alamak napisał(a):

Jaki długi tekst wpisujecie na Monnari? Bo u mnie wchodzą niecałe 3 linijki i nie wiem czy takie jest ograniczenie, czy znowu mam problem z kompem?

Czy mogę prosić o linka bo nie umiem znaleźć a oczywiscie na ostatnia chwile chce wysłać
0 0

alamak

#5535063 Napisano: 31.12.2012 08:50:35
baja31 napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy mogę prosić o linka bo nie umiem znaleźć a oczywiscie na ostatnia chwile chce wysłać

http://www.konkursmonnari.pl/konkurs
0 0

dorfika

#5535798 Napisano: 01.01.2013 07:11:02
maa napisał(a):

bartula napisał(a):

mia napisał(a):

Poszło emotka

nie wiem jak u Was ale w moim Monnari urna wczoraj pusta a dzisiaj pełna calkowicie a przy mnie jeszcze Panie kasjerki wypełniały formularze chyba na całą swoją rodzine:( przy wrzucaniu w sklepie do urny nie trzeba było dołączać paragonu, co więcej nie trzeba było nawet wpisywać jego numeru na kupon konkursowy:(

maa nie martw się. Panie w moim sklepie mówiły że będzie losowanie, zatem mniemam, że nie zastanawiały się zbyt długo nad hasłem.

A teraz się uśmiejesz:
W sklepie, w którym zrobiłam zakupy brakło kuponów. Przy kasie powiedziano mi, żebym poszła obok, bo tam jeszcze są. Poszłam, wypełniłam i wrzuciłam do urny - tyle, ze obok.... (Nie wpadłam na pomysł że to te same, a jednak rożne sklepy... emotka )
0 0