Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#5536027 Napisano: 02.01.2013 07:44:40
dorfika napisał(a):

A teraz się uśmiejesz:
W sklepie, w którym zrobiłam zakupy brakło kuponów. Przy kasie powiedziano mi, żebym poszła obok, bo tam jeszcze są. Poszłam, wypełniłam i wrzuciłam do urny - tyle, ze obok.... (Nie wpadłam na pomysł że to te same, a jednak rożne sklepy... emotka )

to było zagranie na wykończenie konkurencji, a przecież można było puścić przez stronę emotka
0 0

Gość: gocha28

#5536058 Napisano: 02.01.2013 08:41:51
Może ktoś się orientuje czy z 3Bita mają zamiar jeszcze dorzucić trampki czy już mają nas w nosie ? Rozmiary standardowo siedmiomilowe emotka i nie ma co wybrać emotka
0 0

mgrzel

#5536070 Napisano: 02.01.2013 08:52:30
dorfika napisał(a):

maa napisał(a):

bartula napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie poszło Monnari - Mozilla i zwykły duży jpg emotka

do wszystkich co wysyłają, ja się na tym nie znam, ale formularz monnari jpg przyjmuje a jpeg już nie, mój program tego nie odróżniał, musiałam dopiero ręcznie wpisać rozszerzenie jpg, zamiast jpeg (myślałam zawsze że to wsio radno) emotka
Poszło emotka

nie wiem jak u Was ale w moim Monnari urna wczoraj pusta a dzisiaj pełna calkowicie a przy mnie jeszcze Panie kasjerki wypełniały formularze chyba na całą swoją rodzine:( przy wrzucaniu w sklepie do urny nie trzeba było dołączać paragonu, co więcej nie trzeba było nawet wpisywać jego numeru na kupon konkursowy:(

maa nie martw się. Panie w moim sklepie mówiły że będzie losowanie, zatem mniemam, że nie zastanawiały się zbyt długo nad hasłem.

A teraz się uśmiejesz:
W sklepie, w którym zrobiłam zakupy brakło kuponów. Przy kasie powiedziano mi, żebym poszła obok, bo tam jeszcze są. Poszłam, wypełniłam i wrzuciłam do urny - tyle, ze obok.... (Nie wpadłam na pomysł że to te same, a jednak rożne sklepy... emotka )

No to po tych informacjach już nie liczę na wygraną, konkurencja widzę ogromna emotka
0 0

mundek2004

#5536088 Napisano: 02.01.2013 09:13:26
gocha28 napisał(a):

Może ktoś się orientuje czy z 3Bita mają zamiar jeszcze dorzucić trampki czy już mają nas w nosie ? Rozmiary standardowo siedmiomilowe emotka i nie ma co wybrać emotka

dziś dostałem odpowiedź na piśmie na reklamacje w konkursie i oczywiście piszą że to nie ich wina tylko dostawcy trampek i że ktoś ma się ze mną kontaktować w sprawie wyboru trampek, ciekawe
0 0

mia

#5536093 Napisano: 02.01.2013 09:16:59
mundek2004 napisał(a):

to było zagranie na wykończenie konkurencji, a przecież można było puścić przez stronę emotka

No a ja właśnie puściłam oba przez stronę i jestem trochę zła na siebie...
W jednym sklepie mogłam wrzucić kupon. A co, jak im palma odbije i dojdą do wniosku, że żeby było sprawiedliwie w co drugim sklepie będą wybierać tylko z urny? emotka
0 0

Gość: jenny21

#5536100 Napisano: 02.01.2013 09:18:49
czy ktoś ma jakieś wieści o konku z fb

http://pieknydom2...teczny_konkurs_ferro
0 0

maa

#5536108 Napisano: 02.01.2013 09:24:10
dorfika napisał(a):

maa napisał(a):

bartula napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie poszło Monnari - Mozilla i zwykły duży jpg emotka

do wszystkich co wysyłają, ja się na tym nie znam, ale formularz monnari jpg przyjmuje a jpeg już nie, mój program tego nie odróżniał, musiałam dopiero ręcznie wpisać rozszerzenie jpg, zamiast jpeg (myślałam zawsze że to wsio radno) emotka
Poszło emotka

nie wiem jak u Was ale w moim Monnari urna wczoraj pusta a dzisiaj pełna calkowicie a przy mnie jeszcze Panie kasjerki wypełniały formularze chyba na całą swoją rodzine:( przy wrzucaniu w sklepie do urny nie trzeba było dołączać paragonu, co więcej nie trzeba było nawet wpisywać jego numeru na kupon konkursowy:(

maa nie martw się. Panie w moim sklepie mówiły że będzie losowanie, zatem mniemam, że nie zastanawiały się zbyt długo nad hasłem.

A teraz się uśmiejesz:

ja myslę ze Panie w sklepie to nie miały pojęcia czy będzie losowanie czy nie bo przeciez nie one wybieraja laureatów
0 0

dorfika

#5536114 Napisano: 02.01.2013 09:29:27
mundek2004 napisał(a):

dorfika napisał(a):

A teraz się uśmiejesz:

Rok 2012 to był mój rok błędnych decyzji konkursowych, tak sie też zakończył.... Miałam w grudniu wariactwo w pracy, dwa tygodnie temu odwiedziłam forum i poczytałam, że macie problem z załączeniem skanu. A jako że chyba nigdy nic nie wygrałam przez takie zgłoszenie przez wwww, wyeliminowałam tą droge od razu.... Nigdy nie mam pewności, że zgłoszenie przez www dochodzi.
0 0

dorfika

#5536119 Napisano: 02.01.2013 09:34:02
I jeszcze jedno: czy w Waszych monnari były urny czy szklane naczynia?
0 0

mgrzel

#5536120 Napisano: 02.01.2013 09:35:21
dorfika napisał(a):

W moim były szklane ale ja wysłałam przez strone.
0 0

maa

#5536126 Napisano: 02.01.2013 09:38:26
mgrzel napisał(a):

dorfika napisał(a):

u mnie papierowa, niezamknieta niczym nie zaplombowana urna papierowa
0 0

bridget

#5536130 Napisano: 02.01.2013 09:42:12
U mnie w 1 szklany wazon,w 2 karton urna ,ale niezaplombowana i sądzę ze wyciągane były zgłoszenia,bo w przedostatni dzień była prawie pusta
0 0

dorfika

#5536137 Napisano: 02.01.2013 09:49:32
keiti78zg napisał(a):

U mnie w 1 szklany wazon,w 2 karton urna ,ale niezaplombowana i sądzę ze wyciągane były zgłoszenia,bo w przedostatni dzień była prawie pusta

mam nadzieję, że wyciągane były przez organizatorów, a nie przez kogoś innego. Niech zyją zatem konkursy SMS, najlepiej z numerami paragonów..., jakoś tak człowiek śpi spokojniej emotka
0 0

mundek2004

#5536139 Napisano: 02.01.2013 09:50:42
dorfika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

mam nadzieję, że wyciągane były przez organizatorów, a nie przez kogoś innego. Niech zyją zatem konkursy SMS, najlepiej z numerami paragonów..., jakoś tak człowiek śpi spokojniej emotka

ja też do urnowych nie mam zaufania, czy ktoś sobie tego nieupoważniony nie czyta emotka
0 0

Gość: anavaX

#5536142 Napisano: 02.01.2013 09:52:18
maa napisał(a):

mgrzel napisał(a):

dorfika napisał(a):

u mnie papierowa, niezamknieta niczym nie zaplombowana urna papierowa

różnie emotka w dwóch sklepach były małe urny kartonowe, w których było po 1-2 kupony, w innym sklepie stał wielki szklany wazon z kilkunastoma kuponami
Niestety usłyszałam od Pań, że ludzie te kupony wyciągają i czytają... Dlatego słałam przez stronę!
0 0

bridget

#5536144 Napisano: 02.01.2013 09:52:40
Wybory maja być w Łodzi z przedstawicielami Monnari,Whirpoola i Ariela z tego co wiem
0 0

dorfika

#5536148 Napisano: 02.01.2013 09:54:09
keiti78zg napisał(a):

Wybory maja być w Łodzi z przedstawicielami Monnari,Whirpoola i Ariela z tego co wiem

byleby do tej Łodzi dotarło wszystko co w tych urnach i wazonikach było
0 0

petunija1

#5536150 Napisano: 02.01.2013 09:54:21
mundek2004 napisał(a):

dorfika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja też do urnowych nie mam zaufania, czy ktoś sobie tego nieupoważniony nie czyta emotka

Dokladnie.Przeczyta, coś zmieni, napisze jako swoje a oryginał gdzieś wyląduje w koszu.
Niestety i takie rzeczy sie dzieją(koleżanka opowiadała mi raz taką historię) - pracownik tylko człowiek i róznie z uczciwością bywa. emotka
0 0

edith

#5536162 Napisano: 02.01.2013 10:00:07
Mam pytanie odnośnie konkursu na 20 urodziny sieci kin Helios emotka Czy dużo z was brało w nim udział??Chodzi mi o to czy wasze hasła reklamowe to były krótkie hasełka czy wierszowane kilkuwersowe??I czy w 2 części kuponu hasło bylo dotyczące waszego kina czy raczej ogólnie emotka Konkurs się zakończył więc chyba nie będzie problemu podzielić się swoimi spostrzeżeniami emotka
0 0

aga67

#5536167 Napisano: 02.01.2013 10:07:53
edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu na 20 urodziny sieci kin Helios emotka Czy dużo z was brało w nim udział??Chodzi mi o to czy wasze hasła reklamowe to były krótkie hasełka czy wierszowane kilkuwersowe??I czy w 2 części kuponu hasło bylo dotyczące waszego kina czy raczej ogólnie emotka Konkurs się zakończył więc chyba nie będzie problemu podzielić się swoimi spostrzeżeniami emotka

Wrzuciłam tylko dwa kupony.Hasła krótkie.Też ciekawa jestem co wygra,choć sama za bardzo na nic nie liczę,wymysłałam na ostatnia chwilę.W urnie w kinie 31 po południu było mało kuponów.
0 0