Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
podobają mi się obie - ale paw jest po prostu doskonały, dopracowany, urzekł mnie
i żeby nie było - doceniam wkład pracy, pomysł i wykonanie polskiej pracy przestrzennej - ale tak naprawdę ani nie wiadomo o jaką postać chodzi ani nie trzyma formatu określonego w regulaminie
Gość: pewnastudentka
Info ze strony tigera z podsumowaniem poprzedniego konkursu:
Tiger held a photo contest in the summer of 2012 in all the countries where Tiger has shops. 1700 photographers from 66 countries participated. A jury in Copenhagen consisting of photographer and photo historian Lars Schwander, artist Tal R and photographer and founder of photo art school Fatamorgana Morten Bo Selected 51 images, which can now be seen in the book.
Ciekawe, kto był w jury tym razem
Gość: pewnastudentka
notta
Postów 8886
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
obie (prace) mi się podobają- tak nie może być
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: aka
wypraszam sobie
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Co do dźwięku, to niebacznie w trakcie filmiku włączyłam fonię
W każdym razie męża poraziło, mimo że na drugim końcu chaty wylegiwał się przed telewizorem - efekt był!
Gość: aka
może, może - tylko wyszło (w domyśle), że mi się tylko jedna podoba - a tak na prawdę jedna podoba mi się bardziej - napisałabym , że jest lepsiejsza
- w wielu konkursach chyba zbyt dosłownie traktuję regulamin , nie naginam i nie interpretuję tylko stosuję - chyba czas stać się bardziej elastycznym
Gość: paryzanka
http://f.helios.p...ami_20__urodziny.pdf
nie rozumiem.
-KONKURS nr1 - (OGÓLNOPOLSKI) czas na rozwiązanie do 15 stycznia.
- KONKURS nr 2 (LOKALNY W KINACH) rozwiązanie do 15 stycznia...
JEDEN FORMULARZ do 2 konkursów.
na pytanie w moim kinie
- kiedy będą wyniki?.
.- odp.- komisja w kinie zbierze się 14 stycznia, bo wcześniej nie zdoła.
- na moje drugie pytanie-w takim razie: kiedy i jak dostarczą kupony na konkurs ogólnopolski? i co jeśli np tam hasła będą wybierane np.10 stycznia?-( gdzie samochód jest do wygrania)
- pani odp. my w regulaminie mamy czas do 15 stycznia, a to że oni CHC¡ LOSOWAÆ też w tym samym terminie, lub wcześniej- to my nic nie poradzimy...
Gość: paryzanka
a jakie są (były) nagrody w tym konkursie?
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to też jest fajne- konkurs nr 1:
Celem rozstrzygnięcia Konkursu i przyznania nagród zostanie powołana przez
Organizatora Komisja Konkursowa w składzie 4 pracowników sieci kin Helios S.A., która
dokona weryfikacji i wyboru propozycji haseł spośród zgłoszonych, przy czym
Organizator zastrzega sobie prawo do swobodnej oceny i wyboru zgłoszonych propozycji
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Okropne to grające coś.
Nie wiem co sprawiło radość komisji.Niektóre rzeczy widać pozostaną dla mnie niepojęte..
Paw za to mi bardzo mi się podoba.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miketyson
Postów 375
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tigers...nkurs_rysunkowy.html