Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiu

#5538945 Napisano: 04.01.2013 08:58:00
pola731 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Dlatego czasem warto zwrócić się w trakcie trwania konkursu do agencji z zapytaniem o to, czy można coś dorzucić do zgłoszenia, bo niektórzy tak zawsze robią. I jak to będzie traktowane: jako dowód większych starań uczestnika czy złamanie regulaminu i tym samym dyskwalifikacja. Moja znajoma tak czasem pyta i zdarzało się, że dostawała odpowiedź, że takie prace będą dyskwalifikowane. A czasem odpowiedzi nie było.

a czasem odpowiedź kogoś z agencji sobie a życie sobie ... emotka

Taką sytuację też pamiętam niestety. Ale zwykle jak już padną słowa, że prace z laurkami będą dyskwalifikowane, to zazwyczaj (choć nie zawsze) tak się dzieje. Osobiście uważam nagradzanie takich nieregulaminowych prac za największą zmorę konkursową. Dla mnie to niestety forma przekupstwa jurorów. Jakże skuteczna emotka
0 0

petunija1

#5538948 Napisano: 04.01.2013 09:01:00
joan napisał(a):

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy wszyscy uczestnicy konkursu, który polega na WYMYŚLENIU HASŁA będą przez Państwa traktowani równo? Czy osoby, które od lat cierpią na bezsenność i związane z tym natręctwo plastyczne, są przez Państwa faworyzowane, ze względu na oczojebność kolorów i porażające prądem wrażenia akustyczne?

O takie rzeczy powinno się pisemnie pytać emotka

emotka
0 0

ktosiu

#5538950 Napisano: 04.01.2013 09:02:00
joan napisał(a):

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy wszyscy uczestnicy konkursu, który polega na WYMYŚLENIU HASŁA będą przez Państwa traktowani równo? Czy osoby, które od lat cierpią na bezsenność i związane z tym natręctwo plastyczne, są przez Państwa faworyzowane, ze względu na oczojebność kolorów i porażające prądem wrażenia akustyczne?

O takie rzeczy powinno się pisemnie pytać emotka

Dosłownie emotka z akcentem na to, czy wszyscy będą równo traktowani, czy też nie ma znaczenia, czy maratończyk przebiegnie dystans na własnych nogach czy przejedzie bolidem emotka
0 0

mia

#5538952 Napisano: 04.01.2013 09:03:01
W Monnari biedne Albedo, pouczone boleśnie doświadczeniem Palette, zawarło ostre restrykcje dotyczące długości zgłoszenia. emotka

Zakładam zatem, że nawet trzepocząca miniaturka nietoperza w zwojach moherowych szali, ze świecącymi chytrze oczkami, wciśnięta do urny nie będzie miała szans powodzenia... emotka
0 0

Gość: pola731

#5538955 Napisano: 04.01.2013 09:05:43
mia napisał(a):

W Monnari biedne Albedo, pouczone boleśnie doświadczeniem Palette, zawarło ostre restrykcje dotyczące długości zgłoszenia. emotka

Zakładam zatem, że nawet trzepocząca miniaturka nietoperza w zwojach moherowych szali, ze świecącymi chytrze oczkami, wciśnięta do urny nie będzie miała szans powodzenia... emotka

a jakiś mol, molik maleńki się nie przegryzie ?
emotka
0 0

#5538956 Napisano: 04.01.2013 09:09:32
mia napisał(a):

i dlatego myślę, że system smsowy z automatu odcinający zgłoszenie powyżej 160 znaków (lub regulaminowej długości) jest idealny - jeśli hasło dłuższe niż regulaminowe to obetnie mu końcówkę , hasło straci sens a drugą cześć hasła zaliczy jako nieprawidłowe zgłoszenie
0 0

ktosiu

#5538960 Napisano: 04.01.2013 09:10:58
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

i dlatego myślę, że system smsowy z automatu odcinający zgłoszenie powyżej 160 znaków (lub regulaminowej długości) jest idealny - jeśli hasło dłuższe niż regulaminowe to obetnie mu końcówkę , hasło straci sens a drugą cześć hasła zaliczy jako nieprawidłowe zgłoszenie

Ale czy istnieją automaty odcinające doczepioną do smsa laurkę?? emotka
0 0

joan

#5538962 Napisano: 04.01.2013 09:12:06
Hehe, ja się właśnie nad pewnym konkursem zastanawiam, ale pewne nie jest, czy wezmę udział, bo nagroda jakaś taka niby pozornie atrakcyjna, a jednak (jak się bliżej przyjrzeć) pozostawia wiele do życzenia emotka I tylko się głowię, czy prace plastyczne w urnę wlezą, bo w d* komisji na pewno będą się pchały emotka

mia - Albedo posiada cały bagaż doświadczeń, wystarczy spojrzeć na konek Pulmoll, gdzie nie dosyć, że trzeba było w smsie podać numer paragonu, to jeszcze max 1 nagroda na adres + odesłanie oryginału paragonu i kopii dowodu osobistego emotka A swoją drogą, to gdzieś czytałam, że konek Pulmoll przewidywał także jakieś nagrody dla sklepów, w których laureaci zrobili zakupy; ciekawi mnie, jak tam paragonotwórstwo w tym kontekście...
0 0

#5538964 Napisano: 04.01.2013 09:16:10
czy mi się w oczach zadziało ?
chciałam zacytować i wytknąć Ci joan bezduszność a tu nie ma wzmianki o C4...

już wiem dlaczego chciałaś żeby baran mrugał emotka emotka emotka
0 0

joan

#5538969 Napisano: 04.01.2013 09:20:37
pola731 napisał(a):

czy mi się w oczach zadziało ?
chciałam zacytować i wytknąć Ci joan bezduszność a tu nie ma wzmianki o C4...

już wiem dlaczego chciałaś żeby baran mrugał emotka emotka emotka

Cha cha, bystre oko masz, ale zauważyłam, że pytanie dotyczyło oddzielania esemesa od laurki, a nie kuponu, więc motyw z C4 odpada emotka Zresztą, czy ja zabraniam tworzenia prac plastycznych, przeca wiadomo, że nie, jeno uprzejmie proszę o przesyłanie ich na KONKURSY PLASTYCZNE emotka
0 0

ktosiu

#5538988 Napisano: 04.01.2013 09:29:58
Dokładnie. Konkursy plastyczne to jedna kategoria, a słowem pisane to druga. Swoją drogą, ostatnio też cierpię na bezsenność z natręctwami plastycznymi (choć talentu specjalnie nie mam), ale nie mogę znaleźć żadnego konkursu laurkowego, a chętnie bym zagrała emotka Bo do urny to mi jakoś głupio pracę wciskać emotka
0 0

#5538996 Napisano: 04.01.2013 09:34:38
ktosiu napisał(a):

Dokładnie. Konkursy plastyczne to jedna kategoria, a słowem pisane to druga. Swoją drogą, ostatnio też cierpię na bezsenność z natręctwami plastycznymi (choć talentu specjalnie nie mam), ale nie mogę znaleźć żadnego konkursu laurkowego, a chętnie bym zagrała emotka Bo do urny to mi jakoś głupio pracę wciskać emotka

postaw NA URNIE
emotka
0 0

ktosiu

#5539003 Napisano: 04.01.2013 09:40:40
pola731 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

postaw NA URNIE
emotka

emotka nie myślałam o tak wielkogabarytowej pracy emotka ale może to jest jakaś myśl, bo przecież rozmiar czasem ma znaczenie emotka
0 0

assal

#5539006 Napisano: 04.01.2013 09:41:19
W konkursach, w których brałam udział w zeszłym roku, nie nagradzali laurek.
Może dlatego, że wiedząc, że takie się pojawiają, zamiast narzekać tu, w trakcie konkursu pisałam grzecznie do Organizatora? Trochę koloryzując, ale od czego wyobraźnia?
Ja podkreślam, że prace muszą zostać zdyskwalifikowane, jeżeli w regulaminie jest: wpisz tekst w formularz itp.
To naprawdę działa. Pań od świecidełek na listach nagrodzonych nie dostrzegam potem emotka
Dwie firmy ładnie nawet dopisały w regulaminach, że takich prac nie będą uznawać emotka
0 0

joan

#5539010 Napisano: 04.01.2013 09:44:52
ktosiu napisał(a):

(...) Bo do urny to mi jakoś głupio pracę wciskać emotka

To może nadeszły czasy, gdy urnę trzeba wcisnąć w pracę? emotka

assal - i tak ma być emotka emotka
0 0

myszania

#5539153 Napisano: 04.01.2013 11:05:45
Hej, możecie mi powiedzieć czy w serwisie female.pl trzeba jakoś potwierdzać adres do wysyłki, otrzymuje się maila o wygranej?
Ja widze siebie jako zwycięzce z 11 grudnia (zauważyłam to jakoś po 1,5 tyg od wygranej) ale żadnego info nie dosytałam na maila. emotka
0 0

olus15

#5539165 Napisano: 04.01.2013 11:08:15
z tego co wiem, to w profilu powinnaś mieć wpisany adres
0 0

Gość: merkana

#5539166 Napisano: 04.01.2013 11:08:17
myszania napisał(a):

Hej, możecie mi powiedzieć czy w serwisie female.pl trzeba jakoś potwierdzać adres do wysyłki, otrzymuje się maila o wygranej?
Ja widze siebie jako zwycięzce z 11 grudnia (zauważyłam to jakoś po 1,5 tyg od wygranej) ale żadnego info nie dosytałam na maila. emotka

W momencie zgłoszenia podaje się wszystkie dane:) więc na pewno mają i Twoje:)
0 0

deva

#5539183 Napisano: 04.01.2013 11:12:19
assal napisał(a):

W konkursach, w których brałam udział w zeszłym roku, nie nagradzali laurek.
Może dlatego, że wiedząc, że takie się pojawiają, zamiast narzekać tu, w trakcie konkursu pisałam grzecznie do Organizatora? Trochę koloryzując, ale od czego wyobraźnia?
Ja podkreślam, że prace muszą zostać zdyskwalifikowane, jeżeli w regulaminie jest: wpisz tekst w formularz itp.
To naprawdę działa. Pań od świecidełek na listach nagrodzonych nie dostrzegam potem emotka
Dwie firmy ładnie nawet dopisały w regulaminach, że takich prac nie będą uznawać emotka

w konkursie Marrionaud o 10 tysięcy tez nagrodzili praće z bonusem
0 0

assal

#5539198 Napisano: 04.01.2013 11:21:38
Nie grałam emotka
0 0