Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11606
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli masz potwierdzenie z poczty to możesz sprawdzić:
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
i pisać reklamację.
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Jak mnie wewalili z pełnym adresem, to chyba ich zabiję!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam, że do jednego wora z robieniem prac plastycznych powinniśmy wrzucić kupowanie paragonów w konkursach w których nie trzeba podawać numeru, wysyłanie zgłoszeń na sąsiadów, mamy, dziadków jeśli można wygrać tylko 1 nagrodę na 1 gosp. domowe, wklejanie linków z rysuneczkami i filmami w miejscu gdzie ma być konkursowy tekst itp.
Oszustwo to oszustwo.
Jeśli jest tutaj osoba która nigdy tego nie robiła to jestem pod wrażeniem
Nie oskarżam, tylko czuć tutaj coraz więcej jadu.
Gość: kamila10001
mia
Postów 17591
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Kadjas, ale ja tu tylko kosmetyki widzę...
zaczytana-pola
Postów 11606
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy oni podali to z adresami zamieszkania?
awe
Postów 1707
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tak, ale coś chyba robią, bo nie mogę teraz wejść w te listy
onlyrybka
Postów 1387
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etap II są podane dokładne adresy
komuś się oberwie
mia
Postów 17591
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Ja mogę, ale dalej nie widze biżuterii, tylko zestawy kosmetyków... ;]
Adresy są nadal.
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Akurat oni (Eurosklep) bardzo lubią doceniać cudeńka, co widać przy każdym konkursie - niezależnie od tego, co przewidywał regulamin. Wiocha.pl
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy w jednym losowaniu mogła wygrać więcej niż raz jedna i ta sama osoba? (np. losowanie z 30.11)
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie.
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie źle się wysłowiłam, chodziło o edycję, bo podobno to nie była loteria...
Gość: ewalibra
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tylko tak w ramach rozrywki je publikują?
Gość: paryzanka
Tak, ale PP zwraca tylko za znaczki- jeśli sie okazało, że przesyłka zaginęła,,,ja miałam taka sytuacje- straciłam bony na kwote 2tys zł! PP uważała, ze skoro paragon był tyle warty- to powinnam list na ta kwote u.b.e.z.p.i.e.c.z.y.ć
- bo taka opcje w swojej ofercie Poczta ma.
ja dostałam 4,15 za znaczki- czyli list polecony priorytet.
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne.
Ja dostałam 110 zł + 2,20 za traktowanie listu jako poleconego.
Przy nagrodzie o wartości wyższej niż 100zł dopłacam teraz do przesyłki ubezpieczonej.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przy takiej nagrodzie jak Ty piszesz paragon wysłałabym kurierem lub ubezpieczyłabym chociaż małą kwotą, wtedy masz pewność że napewno list nie zginie.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się ma polecony to można odzyskać większą kwotę... moja znajoma odzyskała 50 zł za dokument, który chciała przesłać, a który zaginął i musiała robić jego duplikat
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
Gość: pewnastudentka