Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiek1

#7093826 Napisano: 16.05.2023 22:16:44
Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były wyniki MotoGP żabka ?

Były

To może czegoś nie rozumiem, ale jakim cudem nic nie wygrałem ? Samych bonów było 3 k

ja nawet nie wzięłam udziału w konkursie bo nie dostałam kodu, a Żabka od ponad dwóch tygodni nie odpowiada na moją wiadomość  emotka
0 0

notta

#7093829 Napisano: 16.05.2023 22:29:43
ktosiek1 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

To może czegoś nie rozumiem, ale jakim cudem nic nie wygrałem ? Samych bonów było 3 k

ja nawet nie wzięłam udziału w konkursie bo nie dostałam kodu, a Żabka od ponad dwóch tygodni nie odpowiada na moją wiadomość  emotka

oo a ja dostałam już 3 wiadomość, że otrzymali moje zgłoszenie i potrzebują czasu na jego weryfikacje
0 0

adamo86

#7093830 Napisano: 16.05.2023 22:32:29
Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

A to nie był przypadkiem Fortis?
0 0

pusheen

#7093831 Napisano: 16.05.2023 22:35:40
adamo86 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

Był. Dziś dziękowali za przesłanie danych, więc już raczej po wszystkim.
0 0

ktosiek1

#7093833 Napisano: 16.05.2023 22:40:14
notta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

oo a ja dostałam już 3 wiadomość, że otrzymali moje zgłoszenie i potrzebują czasu na jego weryfikacje

A to ja też. Wysyłam im przypomnienia a oni że czasu na weryfikację potrzebują. Tak już prawie 3 tyg. Biorą nas chyba na przeczekanie. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło w zabkowym konkursie żeby kod w ogóle nie przyszedł po napisaniu do nich wiadomości. I oczywiście to Fortis. W ogóle nie wiem o co chodzi z tymi ich konkursami w Żabce że nie rozdają 3 tys nagród nawet o małej wartości. No tyle osób to przez tydzień nie wzięlo udziału w konkursie, choć pewnie będą tak zapewniać....
0 0

zielonaszpilka

#7093834 Napisano: 16.05.2023 23:03:31
adamo86 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

Oczywiście, że fortis. Ja nie wiem, kto jeszcze bierze udział w ich żabkowych konkursach. Jawnie plują konkursowiczom w twarz, a chętnych dalej nie brakuje.

PanPrezes

#7093837 Napisano: 16.05.2023 23:34:52
Czy jest możliwe, że zgłoszenie konkursowe będzie odrzucone przez używanie emotikonek? Pytam głównie pod kątem Smolara, bo nie jestem pewien zapisu w ich regulaminach.
0 0

zielonaszpilka

#7093841 Napisano: 17.05.2023 00:36:06
Bulbulator napisał(a):

Czy jest możliwe, że zgłoszenie konkursowe będzie odrzucone przez używanie emotikonek? Pytam głównie pod kątem Smolara, bo nie jestem pewien zapisu w ich regulaminach.

Jeśli masz na myśli emotikonki złożone np. z dwukropków, nawiasów, średników, itp. to nie, nie powoduje to odrzucenia zgłoszenia. Śmiało możesz wstawiać takie emotki.

Cynamon28

#7093851 Napisano: 17.05.2023 09:50:19
pusheen napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Były

Był. Dziś dziękowali za przesłanie danych, więc już raczej po wszystkim.

Odpisali mi, że niby wygrałem ten bo 15
0 0

escada

#7093854 Napisano: 17.05.2023 09:54:54
w konkursie Raffaello do rysunku dokłada się prawdziwe Raffaello i dopiero pstryka konkursową fotkę (tak to rozumiem, bo nie widzę żadnego mechanizmu dodawania wirtualnej kuleczki) - tak,że tego -  NIE  ZJEDZCIE od razu wszystkich  z zakupionej paczki zanim zrobicie właściwe zdjęcie emotka )
1 sabaka 0

majonez1992

#7093864 Napisano: 17.05.2023 10:10:11
W Lambi serio trzeba sfotografować produkt z paragonem?
Nie wystarczy sam paragon po prostu?
Ja dobrze rozumiem, czy mam już jakieś lagi xD
0 0

banka-manka

#7093866 Napisano: 17.05.2023 10:15:27
szmuli napisał(a):

Czy ktoś z Was wysyłał zdjęcie na konkurs Ikea - odkryj nowe przestrzenie w kuchni? Jak długo czekaliście, aż zdjęcie pokaże się w galerii? Wysłałam fotkę w piątek, a zdjęcia nadal nie ma. Wszystko zrobione zgodnie z regulaminem… zastanawiam się jak to możliwe, skoro ciągle wyskakuje mi komunikat, że zdjęcie zostało poprawnie wysłane  emotka

Jeszcze nie dodawałam.
A na pewno na zdjęciu masz te produkty, które kupiłaś w ostatnich 30 dniach, a nie jakieś stare? Może weryfikacja tego zajmuje im więcej czasu.
0 0

justkra

#7093868 Napisano: 17.05.2023 10:17:46
majonez1992 napisał(a):

Tak. Musi być produkt i paragon na zdjęciu.
0 0

Kwiat Paproci

#7093869 Napisano: 17.05.2023 10:19:22
majonez1992 napisał(a):

Jeśli opis na paragonie jest nieczytelny np papier toaletowy bez podania logo firmy, to można zrobić foto. - ja to tak rozumiem. Bez foto produktu  da się wygrać  emotka
0 0

majonez1992

#7093870 Napisano: 17.05.2023 10:21:05
@Kwiat napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Jeśli opis na paragonie jest nieczytelny np papier toaletowy bez podania logo firmy, to można zrobić foto. - ja to tak rozumiem. Bez foto produktu  da się wygrać  emotka

Ok, czyli nie koniecznie? Mam wyraźnie Lambi wpisane emotka
Ktoś wygrał bez tego produktu?:D
0 0

escada

#7093871 Napisano: 17.05.2023 10:21:14
justkra napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

a co  w sytuacji gdy Lambi by ło kupione w sklepie inetrnetowym (regulamin dopuszcza fakturę imienną a z frisco to jest dowodem zakupu) i dowód zakupu jest tylko w formie wirtualnej ? mam to najpierw wydrukowac żeby strzelić fotkę z produktem????
0 0

bezaczek7

#7093872 Napisano: 17.05.2023 10:23:54
escada napisał(a):

justkra napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

a co  w sytuacji gdy Lambi by ło kupione w sklepie inetrnetowym (regulamin dopuszcza fakturę imienną a z frisco to jest dowodem zakupu) i dowód zakupu jest tylko w formie wirtualnej ? mam to najpierw wydrukowac żeby strzelić fotkę z produktem????

Moim zdaniem tak 🤷‍♀️ ewentualnie przyłożyć produkt do monitora z wyświetloną fakturą i całość cyknąć emotka
0 0

justkra

#7093873 Napisano: 17.05.2023 10:25:40
escada napisał(a):

justkra napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Nie jestem pewna. Chyba najlepiej w takim wypadku wysłać maila z pytaniem do agencji. Niech się określą, jak to interpretują.
0 0

escada

#7093874 Napisano: 17.05.2023 10:27:31
bezaczek7 napisał(a):

escada napisał(a):

justkra napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Moim zdaniem tak 🤷‍♀️ ewentualnie przyłożyć produkt do monitora z wyświetloną fakturą i całość cyknąć emotka

jesteśmy już tak wytresowani w przestrzeganiu regulaminów że spełnimy najbardziej absurdalne wymagania  i pomysły:)))
a tak serio - na tej fakturze jest słowo Lambii, to może jednak wystarczy? wygrał ktoś z taką fakturą , bez fotki papieru?
0 0

majonez1992

#7093875 Napisano: 17.05.2023 10:27:50
W ogóle  co to za odpalony punkt regulaminu xD jak wszystko jest opisane to fotka jest absurdalna emotka
0 0