Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: puszka
Hej : ) Mnie zastanawia czy byłaby możliwość aby wobec takiej loterii jak w Nesvita gdy nie ma na stronie organizatora żadnej listy laureatów( nazwisk, nickow, nr paragonów, czegokolwiek ) stworzyć na użytek forum sondy z pytaniem typu : " Czy gdy brałeś/ brałaś udział w loterii bla bla bla to wygrałeś jakąś nagrodę ? "
Taką sondą pojaśniałoby nam czy dana loteria nie była właśnie konkursem widmo , jak rozłożyły się wygrane w naszym gronie ( z taką ilością userow nawet biernych dałoby nam to jakiś obraz o prawdopodobieństwie wygranej wśród osób glosujących w sondzie ) pytania o czyjąś wygraną w takiej loterii nie umknęłyby innym przy takiej ankiecie
Hmm ???
Gość: anavaX
i może nie chcą się ujawniać, by nie posądzono ich zaraz za hurtowników etc.
Gość: ekuc2
co do idea banku to do dziś mi się nóż w kieszeni otwiera jak słyszę o tej lokacie
Ps. Gdybym miała wolnych 55 000 które mogę na 2 lata wsadzić w czarną dziurę to bym sobie sama ten tablet kupiła i to najlepszy na rynku
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Brałam udział w loterii Nesvita - zapomniałam nawet o tym , ponieważ te produkty i tak kupuje wiec przy okazji zarejestrowałam paragon, zajrzałam na stronkę konku właśnie przez wpis wyżej : ) A tam brak info o wygranych
Jeśli o mnie chodzi nie mam tzw. szczęścia w loteriach i wygrywam konki gdy trzeba się wykazać dlatego tez nie biorę udziału w loterii proszku E gdyż marnie oceniam swoje szanse.A nie kupuję produktu , którego nie lubię/ nie używam tylko po to aby ewentualnie moc coś wygrać, tym bardziej , iż w niektórych wkład w zakup produktów równa się kwocie danej nagrody, z czego kasa wydana na produkt i paragony mogłaby zostać wydana na pewny zakup tejże "nagrody" : ) Mam dobre intencje. Jeśli ktokolwiek w Nesvicie wygrał - super
Pozdrawiam.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja 8 zgłoszeń i również nic.
mia
Postów 17593
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 39
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tylko dwa i nic
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
W każdym razie brak jakiegokolwiek id osób wygranych na stronie Nesvity ( np. nazwisko, nr paragonu,) wpływa moim zdaniem na wiarygodność tej loterii.
apoccalipsa
Postów 6461
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: moniab
czy ktoś ma link do tych wyników? usunęłam czyszcząc skrzynkę i dopiero potem skojarzyłam, że nie sprawdziłam
antylopia
Postów 2066
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w mailu nie ma linku do wyników jest tylko informacja czy wygrałaś lub nie wygrałaś
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: mikki85
dlatego jak mi takie super oferty proponują, zawsze proszę o przysłanie regulaminu na maila lub linka do niego eskiem na komórę
od razu kończy się bajerowanie i wciskanie ciemnoty
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też kilka i nic
Gość: adamadam
wygrał tam ktoś??
Gość: ekuc2
Tyle że ja czytałam regulamin i mówilam jej co tam pisze ale ona mnie zapewniała że i tak spełniał warunki jako klient banku
iszhara
Postów 3468
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, może źle myślę - a Wy co myślicie o tym zapisie?
Marzenia się spełniają...
iszhara
Postów 3468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla porównania w loterii ogólnej jest już mowa o trzech nagrodach, o czym mów ten punkt regulaminu:
5.5. Jeden uczestnik Loterii może wygrać tylko jedną nagrodę główną i jedna nagrodę II stopnia oraz jedną nagrodę III stopnia w związku z jednym poprawnym zgłoszeniem do Loterii udokumentowanym jednym poprawnym paragonem.
Gość: rafi323raf
iszhara
Postów 3468
Punkty karne 0
Konkursy dodane