Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ja mam opakowania z nadrukowaną informacją o konkursie ale nigdzie nie mogę znaleźć kodu...
olunka
Postów 8536
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
u mnie były w środku na tej szerszej stronie pudełka, raczej na dole, czyli otworzyć dno i od dołu patrzec, nadruk jest słabo widoczny, tez na początku nie umiałam znaleźć. ps. nic nie wygrałam:(
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, no dziewczyny - do dzieła!
Gość: puszka
Hmm, rzeczywiście w wątku " dzisiejsze wygrane " pojawił się jeden wpis o wygranej tj 500 zl do Rossmann'a z konkursu Sante ...
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kod jest nadrukowany na czerwono wewnątrz kartonika (uważać na 2 i Z bo można się pomylić),a kody z naklejek to pozostałości z innego już nieaktualnego konkursu..
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może są na rynku jeszcze babeczki ze starej promocji, ale teraz są także naklejki z kodami - sama takie opakowanie kupiłam i informacja na nich jest o aktualnym konkursie....
olunka
Postów 8536
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: paula26013
sa 2 wpisy o wygranj
joan
Postów 18758
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Kurczaki, czy tylko ja uważam, że to oferta typu 100% żenła? Nieważne, że to staż, jestem zniesmaczona
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bardzo przepraszam za zmyłkę ale wczoraj w Tesco widziałam "Babeczki" ze starymi kodami w naklejkach i dlatego tak napisałam>>>
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja pierwsza praca - staż w banku w roku 2003 była ZA DARMO przez 3 miesiące (8 godzin/5 dni w tygodniu), po pracy codziennie zajęcia na uczelni. Potem przez kolejne trzy miesiące jakieś 600zł właśnie. Byłam wtedy na studiach, miałam rodziców i stypendium naukowe a pracę traktowałam jako szansę na coś więcej. Po pół roku przyjęli mnie na etat do tegoż banku. Nie wiem, może realia się zmieniły, to ponad 10 lat temu było.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoba odpowiedzialna za konkurs jest na zwolnieniu/poza firmą/na spotkaniu/niedostępna/odezwie się do pana
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla szukających pracy uważam, że oferta nie taka zła... pamiętam, jak sama szukałam pracy, chcąc dorobić na czesne na studia - wzięłabym taki staż z radością...
P.S. A staż w pewnej gazecie w dużym mieście, który odbywałam... hmmm... płacone od artykułu, około 20 złotych za tekst - to uważam za żenujące
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otworzyłam całe pudełko i brak jakiegokolwiek napisu
zupełnie pusto NIC, dokładnie przeglądałam w świetle nie ma NIC
muszę do nich napisać albo wyślę im opakowanie nich mi wyjaśnią jak mogą oszukiwać konsumentów
Gość: miszczu
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
• wyjątkowo dobrze zorganizowanej,
żeby odbierać 100 telefonów od konkursowiczów dziennie
• niesamowicie samodzielnej,
żeby wymyślić odpowiednią "ściemę"
• do tego odpowiedzialnej,
żeby każdemu nie mówić czegoś innego
• szukającej pracy w nieszablonowym miejscu – w agencji reklamowej, w której każdy dzień jest wyzwaniem,
masz tu listę 50 000 haseł- wybierz 10 najlepszych
• przed którą urządzenia biurowe i pakiet MS Office nie mają tajemnic,
sporządź listę Laureatów, tylko bez pomyłek
• ze znajomością angielskiego przynajmniej na poziomie better than good,
• nie musi mieć doświadczenia na podobnym stanowisku.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18758
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Żenujące dla mnie jest to, że staż sam w sobie kojarzy mi się z przyuczeniem do zawodu. A tutaj chcą, żeby im sekretariat prowadzić + kładą nacisk na "niesamowitą samodzielność" - dla mnie to oznacza, że szukają pełnoetatowego pracownika za psie pieniądze. Nie piszą także, w jakim wymiarze godzinowym ów staż miałby występować, co pozwala zakładać, że 8h/dzień. A jak się ktoś sprawdzi, to... przeważnie firma i tak go nie zatrudnia, tylko szuka nowego stażysty za kolejne kilkaset zeta. Oczywiście znam kilku stażystów/praktykantów, którzy załapali się na etat, wiem, że to możliwe...
onlyrybka
Postów 1387
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anavaX
tylko dzwonią