Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6363
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Też nie do końca, bo mogą wybierać z piłek lub osobno, ale nie wysyłając paragonu na piłkę automatycznie traci się szanse.
Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile jest czasu na odesłanie paragonu?
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do nagród tygodniowych i głównych nie wybierają nr.paragonów tylko teksty rymowanek...
szczupak
Postów 839
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a informują na bieżąco?
a z wczoraj było już info o piłkach?
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak to rozumiem bo nie każdy jest zainteresowany piłką
a poza tym trzeba przesłac kopię paragonu a nie oryginał.
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przeciez do wygranej piłki wysyła się scan mailem
asantesana
Postów 6363
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.
Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki
olabas
Postów 725
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
kkomandoss
Postów 50
Data rejestracji 05.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margo466
Postów 2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko mailem można wysłać pocztą - przecież nie każdy ma możliwość wysłania skanu paragonu,
stokrotka238
Postów 2003
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam zdjecie paragonu, mam nadzieję, że może być?
A tak z innej beczki ta Loteria Tchibo Family to chyba jeden wielki przekręt.. Nie wiem w ogóle czy ktoś to nadzoruje bo wczoraj wysłałam 2 kolejne paragony na ten konk, przyszły mi potwierdzenia na maila, a kiedy później spr konk był do 31 marca. Niezły burdel tam mają
asantesana
Postów 6363
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Było już wiele takich konkursów, gdzie nagrody główne nie wygrywały mniejszych, no ja bym po prostu nie ryzykowała
forget-me-not
Postów 538
Data rejestracji 09.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu mają 3 dni na wysłanie maila.
margo466
Postów 2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma znaków szczególnych - można kupić dowolne opakowanie
margo466
Postów 2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam dzisiaj maila o wygranym z wczoraj ipodzie o 13.55 i inne osoby chyba też.
forget-me-not
Postów 538
Data rejestracji 09.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w regulaminie mają czas do 3 dni. Może jest jeszcze nadzieja, że wygrała.
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest to możliwe, nie raz się o tym przekonałam.
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane