Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana

#5628624 Napisano: 05.04.2013 14:25:05
apoccalipsa napisał(a):

asante ma rację Z tych którzy wyślą paragon na piłkę wybierają torby i wycieczki

Też nie do końca, bo mogą wybierać z piłek lub osobno, ale nie wysyłając paragonu na piłkę automatycznie traci się szanse.

Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.
0 0

slonecznik1309

#5628625 Napisano: 05.04.2013 14:25:06
asante napisał(a):

aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Hochland do osób, które wygrały - czy jest jakiekolwiek ograniczenie znaków czy można pisać elaboraty przez stronę, bo nie podoba mi się brak jakiegokolwiek zapisu na ten temat...
I druga sprawa - czy na te piłki plażowe również trzeba wysyłać paragon?

Nie ma nic na temat znaków w regulaminie, więc pewnie tyle można pisać ile jest miejsca, ale... kto by czytałtakie elaboraty emotka Na piłkę też trzeba paragon, więc ja sobie odpuszczam, bo szkoda paragonu i lepiej poczekać choćby na nagrodę tygodniową emotka

Chyba nie tędy droga emotka Z piłek mogą wybrać torby i wycieczki, a jeśli nie wyślesz paragonu to tracisz szansę.

a ile jest czasu na odesłanie paragonu?
0 0

izak1000

#5628644 Napisano: 05.04.2013 14:43:02
aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

asante ma rację Z tych którzy wyślą paragon na piłkę wybierają torby i wycieczki

No według mnie nie,bo tygodniowe wybierają w poniedziałek a ja mam 14 dni na wysyłkę paragonu na piłkę!

do nagród tygodniowych i głównych nie wybierają nr.paragonów tylko teksty rymowanek...
0 0

szczupak

#5628646 Napisano: 05.04.2013 14:44:20
apoccalipsa napisał(a):

w regulaminie jest, że jeden wierszyk może wygrać trzy nagrody więc logiczne jest, że wybierają z piłek na torby i wycieczki

a informują na bieżąco?
a z wczoraj było już info o piłkach?
0 0

margo466

#5628658 Napisano: 05.04.2013 14:57:09
izak1000 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

No według mnie nie,bo tygodniowe wybierają w poniedziałek a ja mam 14 dni na wysyłkę paragonu na piłkę!

do nagród tygodniowych i głównych nie wybierają nr.paragonów tylko teksty rymowanek...

też tak to rozumiem bo nie każdy jest zainteresowany piłką
a poza tym trzeba przesłac kopię paragonu a nie oryginał.
0 0

slonecznik1309

#5628664 Napisano: 05.04.2013 15:00:50
margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ale przeciez do wygranej piłki wysyła się scan mailem emotka
0 0

asantesana

#5628702 Napisano: 05.04.2013 15:26:34
Ludzie, o czym Wy w ogóle piszecie, napisze jeszcze raz:

Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.

Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki emotka
0 0

olabas

#5628705 Napisano: 05.04.2013 15:27:30
wydaje mi się, że znalazłam się na liście Halls (wyniki z wczoraj). jeśli nie mam jeszcze maila to znaczy, że to nie ja? czy może maile idą później?
0 0

aurorcia

#5628709 Napisano: 05.04.2013 15:30:20
asante napisał(a):

Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki emotka

A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu emotka
0 0

kkomandoss

#5628711 Napisano: 05.04.2013 15:30:59
Czy opakowania halls maja jakies szczegolny znaki? Jakis napis typu "konkurs", "wygraj ipoda" itp? Czy w ogóle nic?
0 0

margo466

#5628716 Napisano: 05.04.2013 15:33:42
asiabuczkowska napisał(a):

margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ale przeciez do wygranej piłki wysyła się scan mailem emotka

nie tylko mailem można wysłać pocztą - przecież nie każdy ma możliwość wysłania skanu paragonu,
0 0

stokrotka238

#5628717 Napisano: 05.04.2013 15:33:58
asiabuczkowska napisał(a):

ale przeciez do wygranej piłki wysyła się scan mailem

Ja wysłałam zdjecie paragonu, mam nadzieję, że może być?

A tak z innej beczki ta Loteria Tchibo Family to chyba jeden wielki przekręt.. Nie wiem w ogóle czy ktoś to nadzoruje bo wczoraj wysłałam 2 kolejne paragony na ten konk, przyszły mi potwierdzenia na maila, a kiedy później spr konk był do 31 marca. Niezły burdel tam mają emotka No i dziwne, ze jakos się nikt nie chwalił wygraną.. wszystko chyba dla siebie wzieli wrr emotka
0 0

asantesana

#5628718 Napisano: 05.04.2013 15:34:12
aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu emotka

Było już wiele takich konkursów, gdzie nagrody główne nie wygrywały mniejszych, no ja bym po prostu nie ryzykowała emotka
0 0

forget-me-not

#5628720 Napisano: 05.04.2013 15:34:38
olabas napisał(a):

wydaje mi się, że znalazłam się na liście Halls (wyniki z wczoraj). jeśli nie mam jeszcze maila to znaczy, że to nie ja? czy może maile idą później?

Wg regulaminu mają 3 dni na wysłanie maila. emotka
0 0

margo466

#5628724 Napisano: 05.04.2013 15:39:51
kkomandoss napisał(a):

Czy opakowania halls maja jakies szczegolny znaki? Jakis napis typu "konkurs", "wygraj ipoda" itp? Czy w ogóle nic?

nie ma znaków szczególnych - można kupić dowolne opakowanie
0 0

margo466

#5628729 Napisano: 05.04.2013 15:43:43
forget-me-not napisał(a):

olabas napisał(a):

ja dostałam dzisiaj maila o wygranym z wczoraj ipodzie o 13.55 i inne osoby chyba też.
0 0

forget-me-not

#5628732 Napisano: 05.04.2013 15:45:15
margo466 napisał(a):

forget-me-not napisał(a):

olabas napisał(a):

ja dostałam dzisiaj maila o wygranym z wczoraj ipodzie o 13.55 i inne osoby chyba też.

Ale w regulaminie mają czas do 3 dni. Może jest jeszcze nadzieja, że wygrała.
0 0

apoccalipsa

#5628743 Napisano: 05.04.2013 15:53:46
asante napisał(a):

aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Było już wiele takich konkursów, gdzie nagrody główne nie wygrywały mniejszych, no ja bym po prostu nie ryzykowała emotka

pewnie, że tak Kiedyś nie wygrałam tygodniowej, a wygrałam miesięczną A ten regulamin daje im pełną dowolność I skoro dali piłkę to musiał im się wierszyk spodobać i może dostać torbę
0 0

bethan

#5628749 Napisano: 05.04.2013 16:01:12
aurorcia napisał(a):

Jest to możliwe, nie raz się o tym przekonałam.
0 0

apoccalipsa

#5628752 Napisano: 05.04.2013 16:04:40
myślę, że z piłek wybiorą najlepsze do toreb, a z toreb na główne Dlatego proszą o skan, ale każą zatrzymać oryginał paragonu do końca konkursu. No, ale przekonamy się jak to będzie emotka
0 0