Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ladyinred

#5628756 Napisano: 05.04.2013 16:06:59
margo466 napisał(a):

kkomandoss napisał(a):

Czy opakowania halls maja jakies szczegolny znaki? Jakis napis typu "konkurs", "wygraj ipoda" itp? Czy w ogóle nic?

a p[aragon wymagany? bo nie widze a na moim mam cukierki H i chyba nie przejdzie emotka

0 0

margo466

#5628760 Napisano: 05.04.2013 16:14:42
ladyinred napisał(a):

margo466 napisał(a):

kkomandoss napisał(a):

Czy opakowania halls maja jakies szczegolny znaki? Jakis napis typu "konkurs", "wygraj ipoda" itp? Czy w ogóle nic?

a p[aragon wymagany? bo nie widze a na moim mam cukierki H i chyba nie przejdzie emotka

paragonu nie trzeba - tylko opakowanie należy przesłac.

0 0

Gość: miszczu

#5628761 Napisano: 05.04.2013 16:16:41
ladyinred napisał(a):

margo466 napisał(a):

kkomandoss napisał(a):

w regulaminie nic nie ma o paragonach ;/ wiec pewnie wysylaja wszyscy hurtem w pozniej w razie czego kupuja h. w sklepie... regulamin ? do d... ! emotka

0 0

luko922

#5628808 Napisano: 05.04.2013 17:13:57
No właśnie, serio tak z tymi Hallsami jest, że nie trzeba paragonu ?! Ale bzdura... emotka
0 0

Gość: magdaa

#5628821 Napisano: 05.04.2013 17:37:51
luko922 napisał(a):

No właśnie, serio tak z tymi Hallsami jest, że nie trzeba paragonu ?! Ale bzdura... emotka

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
5.2.1. kopii dowodu osobistego lub innego dokumentu stwierdzającego tożsamość (w przypadku osób, które ukończyły lat 16, a nie ukończyły 18 lat kopii dowodu osobistego przedstawiciela ustawowego Uczestnika wraz z oryginałem oświadczenia o wyrażeniu zgody na udział Uczestnika w Loterii) poświadczającego imię i nazwisko oraz adres zameldowania Uczestnika,
5.2.2. wszystkich opakowań produktów promocyjnych, które były podstawą wszystkich Zgłoszeń. Dla potrzeb niniejszego regulaminu za opakowanie produktu promocyjnego uważa się taki fragment opakowania produktu promocyjnego, który zawiera kod kreskowy lub jego fragment.
0 0

Aganaluzie

#5628825 Napisano: 05.04.2013 17:44:23
Mam pytanko jak ktoś wygrał piłeczkę z hochlandu -rymowankę wysyłał sms to gdzie na stronie można uzupełni dane i dołączyć skan paragonu ,nigdzie na stronie nie ma a w sms pisze podaj kod i uzupełnij dane emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5628832 Napisano: 05.04.2013 17:51:49
bethan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu emotka

Jest to możliwe, nie raz się o tym przekonałam.

ja nawet piłki nie trafiłam,ech.W zeszłym roku jak był konkurs Soraya Men Adventure- do wygrania wycieczka, kosmetyki Soraya Men i 10 nagród dodatkowych pod koniec konkursu- latarka i koszulka National Geographic, to swój paragon zdążyłam już sprzedać komuś na kosmetyki, a pod koniec okazało się,że mam nagrodę dodatkową, większej wartości niż te kosmetyki, których nie wygrałam wcale emotka
0 0

luko922

#5628833 Napisano: 05.04.2013 17:51:56
magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
5.2.1. kopii dowodu osobistego lub innego dokumentu stwierdzającego tożsamość (w przypadku osób, które ukończyły lat 16, a nie ukończyły 18 lat kopii dowodu osobistego przedstawiciela ustawowego Uczestnika wraz z oryginałem oświadczenia o wyrażeniu zgody na udział Uczestnika w Loterii) poświadczającego imię i nazwisko oraz adres zameldowania Uczestnika,
5.2.2. wszystkich opakowań produktów promocyjnych, które były podstawą wszystkich Zgłoszeń. Dla potrzeb niniejszego regulaminu za opakowanie produktu promocyjnego uważa się taki fragment opakowania produktu promocyjnego, który zawiera kod kreskowy lub jego fragment.

emotka
0 0

anialistopad

#5628889 Napisano: 05.04.2013 19:29:38
ej , a dostał ktoś już kartę 100 zł z loreala? czy tylko tysiaki na razie wysyłają?>
0 0

apoccalipsa

#5628891 Napisano: 05.04.2013 19:31:50
a powiedzcie mi odnośnie konku Wellaflex. U mnie w Naturze były takie małe lakiery Wellaflex za 6,50 zł. Kupiłam, ale na paragonie jest WELL.coś tam. Przejdzie to w razie wygranej?
0 0

cudaczek121

#5628896 Napisano: 05.04.2013 19:37:22
anialistopad napisał(a):

ej , a dostał ktoś już kartę 100 zł z loreala? czy tylko tysiaki na razie wysyłają?>

ja dostałam dziś kartę 100 zł emotka
0 0

dede

#5628910 Napisano: 05.04.2013 20:04:30
apoccalipsa napisał(a):

a powiedzcie mi odnośnie konku Wellaflex. U mnie w Naturze były takie małe lakiery Wellaflex za 6,50 zł. Kupiłam, ale na paragonie jest WELL.coś tam. Przejdzie to w razie wygranej?

Ja kupiłam pełnowymiarowe i też na paragonie jakoś tak niedokładnie opisane, ale co tam W końcu to u nich trzeba kupić więc chyba wiedzą co tam im na paragonach się drukuje? emotka
0 0

dede

#5628913 Napisano: 05.04.2013 20:07:25
olabas napisał(a):

wydaje mi się, że znalazłam się na liście Halls (wyniki z wczoraj). jeśli nie mam jeszcze maila to znaczy, że to nie ja? czy może maile idą później?

Też tak mam, zobaczymy w przyszłym tygodniu, ale wielkich nadziei sobie nie robię
0 0

apoccalipsa

#5628918 Napisano: 05.04.2013 20:10:03
dede napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Ja kupiłam pełnowymiarowe i też na paragonie jakoś tak niedokładnie opisane, ale co tam W końcu to u nich trzeba kupić więc chyba wiedzą co tam im na paragonach się drukuje? emotka

no taką mam nadzieję emotka na lakierze jest jak wół wellaflex ale na paragonie już nie
0 0

nie_zapominajka1

#5628923 Napisano: 05.04.2013 20:20:45
Czy jest aktualnie jakiś konkurs kawowy? Właśnie kończy mi się kawka, a nie lubię kupować kawy niepromocyjnej;) Chyba promocja Tchibo jeszcze trwa, ale jeszcze nikt nie chwalił się wygraną, więc nie wiem, czy warto.
0 0

cc_investigator

#5628925 Napisano: 05.04.2013 20:28:31
nie_zapominajka1 napisał(a):

Czy jest aktualnie jakiś konkurs kawowy? Właśnie kończy mi się kawka, a nie lubię kupować kawy niepromocyjnej;) Chyba promocja Tchibo jeszcze trwa, ale jeszcze nikt nie chwalił się wygraną, więc nie wiem, czy warto.

to ja sie podpinam, ale niestety piję jedynie Jacobs lub Nescafe.
0 0

sambolera

#5628955 Napisano: 05.04.2013 22:13:23
nie_zapominajka1 napisał(a):

http://www.kawatc...teria-privat-kaffee#
0 0

anet

#5628989 Napisano: 05.04.2013 23:47:47
luko922 napisał(a):

magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

emotka

A ja mam pytanie.., czy te opakowania z kodem kreskowym nie są właśnie po to, żeby mogli stwierdzić, kiedy był zakupu dokonany? Kiedyś kupiłam jakiś produkt w Real, a gdzies po czasie tam wróciłam bo potrzebowałam pieczątkę na odwrocie paragonu (wygrana w konku), przyszłam z opakowaniem i od razu pani kod kreskowy z opakowania dała pod czytnik i sprawdziła mi paragon, czy data się zgadza. Ja się na tym kompletnie nie znam,ale wg mnie nie wymagali by wtedy części kodu kreskowego tylko po prostu opakowanie, mniej lub bardziej podarte emotka Także ja najpierw kupuję, a później wysyłam zgłoszenia emotka
0 0

Gość: magdaa

#5628991 Napisano: 05.04.2013 23:52:36
anet napisał(a):

luko922 napisał(a):

magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

emotka

A ja mam pytanie.., czy te opakowania z kodem kreskowym nie są właśnie po to, żeby mogli stwierdzić, kiedy był zakupu dokonany? Kiedyś kupiłam jakiś produkt w Real, a gdzies po czasie tam wróciłam bo potrzebowałam pieczątkę na odwrocie paragonu (wygrana w konku), przyszłam z opakowaniem i od razu pani kod kreskowy z opakowania dała pod czytnik i sprawdziła mi paragon, czy data się zgadza. Ja się na tym kompletnie nie znam,ale wg mnie nie wymagali by wtedy części kodu kreskowego tylko po prostu opakowanie, mniej lub bardziej podarte emotka Także ja najpierw kupuję, a później wysyłam zgłoszenia emotka

mi się wydaje, że potrzeba kod kresowy żeby z 1 opakowania nie zrobić 2 emotka kod jest tylko 1 więc on identyfikuje opakowanie emotka
0 0

anet

#5628995 Napisano: 05.04.2013 23:58:31
magdaa napisał(a):

anet napisał(a):

luko922 napisał(a):

magdaa napisał(a):

luko922 napisał(a):

emotka

mi się wydaje, że potrzeba kod kresowy żeby z 1 opakowania nie zrobić 2 emotka kod jest tylko 1 więc on identyfikuje opakowanie emotka

A rzeczywiście tak może być emotka
0 0