Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wanderlust

#5629673 Napisano: 07.04.2013 17:55:17
Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.
0 0

Gość: awen6

#5629676 Napisano: 07.04.2013 17:57:38
a ktoś z was wie jaka dzisiejsza odpowiedz kubusia -ja napisałam malina bo nie wiedziałam.dostaliście meile z czwartku,piątku lub soboty z kubusia?
0 0

dede

#5629684 Napisano: 07.04.2013 18:04:51
Dzisiaj to chyba arbuz bo tylko on wyglądał mi na to planetarium ale i tak trochę z opóźnieniem dzisiaj wysłałam bo coś internet powoli mi chodzi
0 0

forget-me-not

#5629687 Napisano: 07.04.2013 18:11:54
awen6 napisał(a):

a ktoś z was wie jaka dzisiejsza odpowiedz kubusia -ja napisałam malina bo nie wiedziałam.dostaliście meile z czwartku,piątku lub soboty z kubusia?

Pytanie było ok. 17:17, a odpowiedź chyba "Arbuz". Mejli myślę, że jeszcze nie było. emotka
0 0

wrrrryyy

#5629727 Napisano: 07.04.2013 19:36:57
rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

No cóż, zawsze to samo emotka
Olać hasło. Najważniejsze, że kółka się kręciły po nacisnięciu guzika emotka
0 0

aga67

#5629743 Napisano: 07.04.2013 20:24:18
wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Ktoś dołaczył do kuponu ręcznie robione cukierki emotka
i wygrał nagrodę pocieszenia emotka (tak mi zrelacjonował brat,który był na ogłoszeniu wyników) Żenada emotka
0 0

wanderlust

#5629755 Napisano: 07.04.2013 20:42:08
aga67 napisał(a):

i wygrał nagrodę pocieszenia emotka (tak mi zrelacjonował brat,który był na ogłoszeniu wyników) Żenada emotka

Również słyszałem coś o jakiś czekoladkach laureatki II miejsca emotka
0 0

ladyinred

#5629766 Napisano: 07.04.2013 20:57:18
ale wiocha, niedługo haslo z kuponem bedzie wyskakiwalo z racy z tortu piętrowego emotka
0 0

Gość: elbowndg

#5629787 Napisano: 07.04.2013 21:29:17
Wie ktos w jakiej godzinie mozna spodziewac sie maila od hallsow o wygranej (ipod) ?:)
0 0

notta

#5629798 Napisano: 07.04.2013 21:40:07
aga67 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

ja właśnie wróciłam.. i to nie były cukierki tylko Pan spiker powiedział że Pani upiekła babeczki emotka
0 0

mia

#5629799 Napisano: 07.04.2013 21:43:04
ivanotta napisał(a):

ja właśnie wróciłam.. i to nie były cukierki tylko Pan spiker powiedział że Pani upiekła babeczki emotka

Kurczę, to może ja następnym razem spróbuję gacie przewodniczącemu komisji wyprać i wyprasować, a potem wyhaftować na nich samochodzik, miast ptaka? emotka
Tylko jak je zdobyć?...
0 0

koper

#5629804 Napisano: 07.04.2013 21:46:31
ivanotta napisał(a):

I to był konkurs urnowy, tak?
0 0

Gość: furbo

#5629805 Napisano: 07.04.2013 21:46:44
mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Kurczę, to może ja następnym razem spróbuję gacie przewodniczącemu komisji wyprać i wyprasować, a potem wyhaftować na nich samochodzik, miast ptaka? emotka
Tylko jak je zdobyć?...

zawsze można ofiarować mu nówki nieśmigane z osobistą dedykacją wyhaftowaną na lewym pośladku emotka
0 0

notta

#5629808 Napisano: 07.04.2013 21:48:53
koper napisał(a):

ivanotta napisał(a):

I to był konkurs urnowy, tak?

Dokładnie, kupony do odebrania na targach.. miejsca do wpisania hasła i maczkiem maks dwa zdania wlazły.. a w urnie dziura gdzie maks wchodziłaby CD emotka

wiedziałam że tak będzie a specjalnie pojechałam emotka
0 0

radosna

#5629809 Napisano: 07.04.2013 21:49:00
mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tylko jak je zdobyć?...

Ja Ci zafunduję te gacie, tylko wybierz dla przewodniczącego komisji jedną z tych sześciu par:
http://allegro.pl...ory-i2985239728.html
0 0

mia

#5629811 Napisano: 07.04.2013 21:50:17
furbo napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tylko jak je zdobyć?...

zawsze można ofiarować mu nówki nieśmigane z osobistą dedykacją wyhaftowaną na lewym pośladku emotka

Myślę, że to by zbyt proste było, żeby zachwycić komisję.
Rozumiem po wynikach, że ma być rękodzieło. emotka
No może jak by były własnoręcznie na szydełku wydziergane, a ciągnął je mały samochodzik, to jeszcze by uszło w tłoku.
0 0

Gość: furbo

#5629813 Napisano: 07.04.2013 21:53:18
mia napisał(a):

furbo napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tylko jak je zdobyć?...

Myślę, że to by zbyt proste było, żeby zachwycić komisję.
Rozumiem po wynikach, że ma być rękodzieło. emotka
No może jak by były własnoręcznie na szydełku wydziergane, a ciągnął je mały samochodzik, to jeszcze by uszło w tłoku.

taż przecież piszę, żeby wyhaftować osobistą dedykację na zatylu... a z przodu można pokusić się o wyhaftowanie najnowszego modelu... takiego AMAZING... brrrum, brrum!!
0 0

mia

#5629814 Napisano: 07.04.2013 21:56:56
radosna napisał(a):

Ja Ci zafunduję te gacie, tylko wybierz dla przewodniczącego komisji jedną z tych sześciu par:

Radosna, to ja proponuję - ja pokryję koszty, a Ty zrób coś w tym stylu:
http://www.swista...RINGI-KASANOWA-.html
Furbo wyhaftuje dedykację, a furą się jakoś podzielimy emotka

I co ważne - na oko da się to to upchać do urny! emotka
0 0

notta

#5629815 Napisano: 07.04.2013 21:59:09
mia napisał(a):

radosna napisał(a):

Radosna, to ja proponuję - ja pokryję koszty, a Ty zrób coś w tym stylu:
http://www.swista...RINGI-KASANOWA-.html
Furbo wyhaftuje dedykację, a furą się jakoś podzielimy emotka

I co ważne - na oko da się to to upchać do urny! emotka

masz cały rok by takie cacko przygotować emotka
0 0

ktosiu

#5629818 Napisano: 07.04.2013 22:03:19
Nie zapominajcie, że to muszą być majty na baterie emotka
0 0