Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

onlyrybka

#5635736 Napisano: 15.04.2013 22:12:13
iszhara napisał(a):

kammaro napisał(a):

renatak0 napisał(a):

mia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

kto nie dostał jeszcze zestawów z Colgate Intermarche ?

Któż by jak nie ja, niedoceniana fanka pana S.? emotka

I ja

ja też emotka

Ja również przyłączam się do oczekujących. emotka

Ja także, na liście jestem a nagrody jak nie ma, tak nie ma emotka
0 0

myszania

#5635737 Napisano: 15.04.2013 22:12:28
zibek napisał(a):

Jak wygrywacie już po kilka piłek, to gracie na siebie, czyli jeden ten sam nr tel. lub e-maila i po wygranej dajecie zawsze takie same dane?
Wydaje mi się, że tak można, czy może się mylę?
emotka emotka emotka

Tyle ile masz paragonow tyle razy mozesz zglosic rymowanke.
0 0

Gość: merkana

#5635738 Napisano: 15.04.2013 22:12:54
onlyrybka napisał(a):

merkana napisał(a):

Hej:)
Mam pytanie o Hochland- czy na paragonie musi być widoczna nazwa? Przyjmowali Wam paragony z nazwą np. Serek kanapkowy szynka?:)

Przyjęli "ser.top" na paragonie emotka

Super, dzięki!:)
0 0

Gość: kaskikk

#5635740 Napisano: 15.04.2013 22:15:45
hej ! pytanko mam - w Hochland po jakim czasie dostaje się wiadomość zwrotna o przyjętym poprawnym zgłoszeniu tzn paragon.
i co to za konkurs z Cetaphil ? emotka
0 0

Gość: szogun102

#5635742 Napisano: 15.04.2013 22:16:43
myszania napisał(a):

zibek napisał(a):

Jak wygrywacie już po kilka piłek, to gracie na siebie, czyli jeden ten sam nr tel. lub e-maila i po wygranej dajecie zawsze takie same dane?
emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

...Jeden Uczestnik może zdobyć w Konkursie więcej niż 1 (jedną) nagrodę. Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie. Aby mieć możliwość zdobycia więcej niż 1 (jednej) nagrody jednego rodzaju, Uczestnik musi zgłosić zgodnie z Regulaminem więcej niż 1 (jedną) Rymowankę....
0 0

ktosiu

#5635751 Napisano: 15.04.2013 22:27:15
zibek napisał(a):

emotka emotka emotka

Mam 2 piłki na ten sam mail, te same dane. Zgodnie z regulaminem nie ma problemu emotka
0 0

marta_dorota

#5635778 Napisano: 15.04.2013 23:36:20
Na jednym paragonie może też być wielokrotność produktów konkursowych zgodnie z regulaminem tzn. np 4 produkty = 2 rymowanki emotka
0 0

Gość: zibek

#5635789 Napisano: 16.04.2013 00:09:26
ktosiu napisał(a):

zibek napisał(a):

emotka emotka emotka

Mam 2 piłki na ten sam mail, te same dane. Zgodnie z regulaminem nie ma problemu emotka

O to właśnie mi chodziło. Dziękuję. emotka
0 0

Gość: elbowndg

#5635790 Napisano: 16.04.2013 00:12:05
sanitas napisał(a):

mam pytanie ad. Halls. Ile przesłać opakowań? Wszystkie, czy tyle, ile w mailu (napisali 1)? Brat wygrał i nie wiemy, co robić (w regulaminie napisali, że wszystkie, a oni w mailu co innego piszą emotka ).

W regulamienie jest zle sprecyzowane, tez mialam z tym problem. Musisz wyslac tyle opakowan ile danego dnia wyslalas zgloszen. Dajmy na to, wyslalas jedno zgloszenie w poniedzialek, we wtorek wygralas. Wysylas jedno opakowannie. A jak na przyklad wyslesz w srode jedno zgloszenie a w czwartek wygrasz to tez wysylasz jedno;) Nie sumuje sie wszytskich zgloszen:)
0 0

asantesana

#5635792 Napisano: 16.04.2013 00:13:27
sanitas napisał(a):

mam pytanie ad. Halls. Ile przesłać opakowań? Wszystkie, czy tyle, ile w mailu (napisali 1)? Brat wygrał i nie wiemy, co robić (w regulaminie napisali, że wszystkie, a oni w mailu co innego piszą emotka ).

A ile brat zgłosił hallsow do dnia wygranej? Ja wysłalam 10 i w mailu kazali mi odesłac 10 więc albo się pomylili albo brat wygrał jednym zgloszeniem.
0 0

Gość: ekuc2

#5635803 Napisano: 16.04.2013 00:51:38
elbowndg napisał(a):

sanitas napisał(a):

W regulamienie jest zle sprecyzowane, tez mialam z tym problem. Musisz wyslac tyle opakowan ile danego dnia wyslalas zgloszen. Dajmy na to, wyslalas jedno zgloszenie w poniedzialek, we wtorek wygralas. Wysylas jedno opakowannie. A jak na przyklad wyslesz w srode jedno zgloszenie a w czwartek wygrasz to tez wysylasz jedno;) Nie sumuje sie wszytskich zgloszen:)

skąd masz pewność że zgłoszenia się nie sumują
jeszcze się nie spotkałam z taką sytuacją i wolę mieć to jakoś potwierdzone emotka
0 0

karolkas

#5635816 Napisano: 16.04.2013 07:54:15
ekuc2 napisał(a):

elbowndg napisał(a):

sanitas napisał(a):

skąd masz pewność że zgłoszenia się nie sumują
jeszcze się nie spotkałam z taką sytuacją i wolę mieć to jakoś potwierdzone emotka

ja też dostałam maila że mam przesłac jedno opakowanie, a w sumie wysłałam z tego maila 4 razy zgloszenie w różnych dniach
0 0

infernalia

#5635839 Napisano: 16.04.2013 09:05:38
ja wysłałam 2 razy po 4 zgłoszenia i kazali odesłać 8 opakowań - tak napisali w mailu
0 0

olmix

#5635845 Napisano: 16.04.2013 09:14:29
Hej, mam pytanie odnośnie "konkursu" Lindt Creation:
http://www.lindtcreation.pl/pl/regulamin
dotyczącego zwrotu gotówki za zakupione czekolady...
Czy można sprawdzić gdzieś czy jest jeszcze szansa na zwrot kasy? czy otrzymuje się wiadomość, że się zakwalifikowało lub nie?

Z góry dzięki za pomoc
emotka
0 0

carissma

#5635847 Napisano: 16.04.2013 09:20:19
kaskikk napisał(a):

hej ! pytanko mam - w Hochland po jakim czasie dostaje się wiadomość zwrotna o przyjętym poprawnym zgłoszeniu tzn paragon.
i co to za konkurs z Cetaphil ? emotka

Odnośnie Hochlanda... wiadomość zwrotna przyszła mi po 4 dniach emotka
0 0

aurora81

#5635851 Napisano: 16.04.2013 09:22:11
olmix napisał(a):

Czy można sprawdzić gdzieś czy jest jeszcze szansa na zwrot kasy? czy otrzymuje się wiadomość, że się zakwalifikowało lub nie?

Z góry dzięki za pomoc
emotka

Wysłałam zgłoszenie pierwszego dnia, ale żadnego maila zwrotnego nie otrzymałam.
0 0

olmix

#5635864 Napisano: 16.04.2013 09:59:33
aurora81 napisał(a):

olmix napisał(a):

Z góry dzięki za pomoc
emotka

Wysłałam zgłoszenie pierwszego dnia, ale żadnego maila zwrotnego nie otrzymałam.

dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że mimo późnego - dzisiejszego zgłoszenia jest jeszcze szansa... emotka
0 0

vickichelm

#5635865 Napisano: 16.04.2013 10:00:43
Mam pytanie odnośnie tej akcji na 1000 testerów kosmetyków Decubal bo zauważyłam że w regulaminie jest taki zapis :
cyt: Na jedno gospodarstwo domowe przypadać może jeden zestaw produktów Decubal.
Z tego co pamiętam w dniu akcji nie było takiej info w regulaminie czy się mylę?
0 0

calliope

#5635881 Napisano: 16.04.2013 10:29:30
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie odnośnie tej akcji na 1000 testerów kosmetyków Decubal bo zauważyłam że w regulaminie jest taki zapis :
cyt: Na jedno gospodarstwo domowe przypadać może jeden zestaw produktów Decubal.
Z tego co pamiętam w dniu akcji nie było takiej info w regulaminie czy się mylę?

Wydaje mi się, że nie było wtedy takiego zapisu (ale nie na 100%). Pamiętam za to, że na ich tablicy na fb niektórzy się pieklili, że pewnie wszyscy sobie po 10 zestawów wzięli a oni biedni nie dostali, a teraz te wpisy zostały usunięte więc sądzę, że decubal się ugiął ...
0 0

vickichelm

#5635888 Napisano: 16.04.2013 10:39:39
a mają prawo tak zrobić ? emotka Ja jestem pewna , że nie było takiego zapisu. Bo wziełam dla mamy i siostry 1 adres. Dokładnie sprawdzałam i co teraz 1 zestaw przepadnie? niby czemu...
0 0