Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luko922
Postów 5011
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałem na paragonie TOPGouda, bez żadnej nazwy Hochalnd. Oni przecież wiedzą, ile kosztują ich produkty w sklepach. A jak nie wiedzą, to bardzo łatwo to sprawdzić. Ja jak odsyłałem paragon, to po prostu zaznaczyłem czerwoną ramką w paincie te dwa sery i normalnie dostałem piłkę, więc nie ma się chyba o co martwić
W oczekiwaniu na główną...
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety często się zdarza, że kupuje się prawidłowo produkt, ale z paragonu to wogóle nie wynika
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak dla mnie ta firma jest ogólnie conajmniej dziwna, wysłałam jedno zgłoszenie, na mailu miałam mieć informację czy się zakwalifikowałam ale do dziś takowej informacji nie mam. Gdy zapytałam na FB kazali sprawdzić bo na pewno jest w spamie (nie ma) i od tamtej pory cisza. Na moją prośbę o powtóry przesłanie nie odpowidają, nie będe toczyć wojny o zestaw kosmetyków ale mogliby napisać że się zakwalifikowałam i po problemie. Niesmak pozostaje...
luko922
Postów 5011
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, nie czytałem wcześniej !
Dziwne, bo u mnie bez problemu. No to nie wiem sam...
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem... A gdzie ja pisałam o tysiącach sklepów? Kwestionowany paragon dot. Reala, a nie maleńkiego sklepiku w Pcimiu Dolnym. Podejrzewam, że identycznie opisane paragony wysłało więc wielu uczestników. Porównanie opisu paragonów z kilku hipermarketów jak Real, Tesco czy Carrefour nie powinno przerastać możliwości Organizatora,tym bardziej, że w reg. nie sprecyzowali wymogu napisu Hochland na paragonie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: polec
No tak, tylko np ja też mam paragon z Reala i na moim jest napisane HOCHLAND SER GOUDA. Wynika z tego, że nie jest tak, że każdy Real= identyczna nazwa.
Gość: awen6
MOŻE ZBIEG OKOLICZNOŚCI
JA GRAŁAM TYLE RAZY I NIE WYGRAŁAM
NIE WYSYŁAM JUŻ ZGŁOSZEŃ ,BO W KOŃCU WYJDZIE ŻE BĘDE MUSIAŁA MIEĆ WIĘCEJ HALLS-ÓW NIZ NAGRODA WARTA
forget-me-not
Postów 538
Data rejestracji 09.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tego się nie dowiemy, bo podają 1-wszą literę nazwiska tylko.
Ja gram, gram, gram i... nic.
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie masz inny rodzaj serka. Serek topiony w bloczku mam opisany tak jak ktoś cytował wyżej - identycznie na paragonach z 2 różnych Reali.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój paragon z Reala, z identycznym opisem do Twojego został właśnie zaakceptowany. Może miałaś złą datę?
A ONI ODSYŁAJĄ WIADOMOŚĆ CZY ZOSTAŁ PRZYJĘTY PARAGON?
martunik3
Postów 3175
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK
WŁAŚNIE ZAAKCEPTOWALI MI
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki ogłaszać w piątek czy wcześniej dzwonił ktoś
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj dostałam maila o wygranej, ale przesiałam gdzieś paragon, żeby im odesłać. Stwierdziłam, że zaryzykuję i poleciałam do sklepu - w kauflandzie nabili mi SerTopSzczypio 1,99 oraz SerekTopZioła 1,99. Zeskanowałam i wysłałam. A teraz dostałam maila, że wyślą mi piłkę.
Albo zdarzył się im wypadek przy pracy, albo nie trzeba mieć wcześniejszego paragonu i przechodzą takie nazwy produktów.
SER PLASTERKI GOUDA
SER PLASTERKI TOSTOWY
mia
Postów 17595
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 37
Psiakrew, capslock Ci się, zaciął, czy co?
Toć wszyscy widzą!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie mój paragon odrzucili. Ja jeszcze nawet zgłoszenia nie wysłałam, więc póki co mam problem czysto teoretyczny
Ale po pieczątki latać nie zamierzam - najwyżej wyślę zdjęcia paragonów na tle zakupionych serków Hochland - jak do tej pory zestawu paragon + opakowania nigdzie mi nie odrzucili.