Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5636050 Napisano: 16.04.2013 14:11:34
darog napisał(a):

merkana napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

merkana napisał(a):

Hej:)
Mam pytanie o Hochland- czy na paragonie musi być widoczna nazwa? Przyjmowali Wam paragony z nazwą np. Serek kanapkowy szynka?:)

Przyjęli "ser.top" na paragonie emotka

Super, dzięki!:)

Już chyba nie przyjmują. mam na paragonie TOP.SZCZYP.BLO ZIO (real) i nie przjeli mi Hochlanda-Real miał promocje po 2zł był serek,

oo a miał ktoś tak jeszcze?? Ja mam kilka takich paragonów a zgłoszenia poszły:/
0 0

Gość: katarzyneczka

#5636053 Napisano: 16.04.2013 14:14:26
assal napisał(a):

Nikt się nie przyzna teraz, że całej ankiety nie uzupełnił tylko raz dwa dane posłał na mamę, siostrę i babcię emotka
Tak ludzie niestety grają emotka

Ale zdecydowanie powinni to przewidzieć.
0 0

joan

#5636060 Napisano: 16.04.2013 14:21:39
mahuska napisał(a):

darog napisał(a):

Już chyba nie przyjmują. mam na paragonie TOP.SZCZYP.BLO ZIO (real) i nie przjeli mi Hochlanda-Real miał promocje po 2zł był serek,

oo a miał ktoś tak jeszcze?? Ja mam kilka takich paragonów a zgłoszenia poszły:/

Cóż, przecież nic w nazwie TOP.SZCZYP.BLO.ZIO. nie wskazuje, że zakupiony został ser, to jak mieli przyjąć taki paragon. Dla mnie "top" to bluzka emotka Pewnie minimum, jakie trzeba wyrobić, to posiadanie na paragonie słowa SER.
0 0

agamaty

#5636064 Napisano: 16.04.2013 14:25:29
mahuska napisał(a):

darog napisał(a):

merkana napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

merkana napisał(a):

Mam pytanie o Hochland- czy na paragonie musi być widoczna nazwa? Przyjmowali Wam paragony z nazwą np. Serek kanapkowy szynka?:)

ups... ja dzis odeslalam "ser.top 942309" i ser.top.tost 150g" - obydwa po ponad 3 zł za sztuke, liczę, że uwzglednią ... poprzednio mi przyjeli "ser.top.bl 100g" za 1,95 zł z carrefoura
0 0

zaczytana-pola

#5636066 Napisano: 16.04.2013 14:25:55
top szczypiornistki blondynki emotka
0 0

vickichelm

#5636069 Napisano: 16.04.2013 14:26:30
Powiem tak gdyby od razu napisali , że z uwagi na to ,że wiele osób dopuściło się nadużyć i nazamawiali tych kosmetyków na całe rodziny musieli zmienić regulamin to nic bym do nich nie miała. Jakby to jawnie zrobili ale robienie ludzi w ... i wmawianie im czegoś to moim zdaniem nie na miejscu .
0 0

calliope

#5636070 Napisano: 16.04.2013 14:26:44
pistacja9 napisał(a):

No z tymi danymi to powinni mieć bazę maili, które wypełniły ankietę i bez problemu to zweryfikować. Ale z tym gospodarstwem domowym to i tak nic nie poradzimy, bo nasze słowo przeciwko ich... Wiadomo kto wygra emotka

Decubal w sprawie gosp. domowego nie podołał i tyle. W sprawie tych oszustw to chyba nie jest takie trudne sprawdzić kto wysłał ankietę a kto nie, może jedynie bardziej żmudne emotka
0 0

apoccalipsa

#5636071 Napisano: 16.04.2013 14:27:09
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

darog napisał(a):

Cóż, przecież nic w nazwie TOP.SZCZYP.BLO.ZIO. nie wskazuje, że zakupiony został ser, to jak mieli przyjąć taki paragon. Dla mnie "top" to bluzka emotka Pewnie minimum, jakie trzeba wyrobić, to posiadanie na paragonie słowa SER.

15 sekund zajęło mi zajarzenie czemu top kojarzy Ci się z bluzką emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

antylopia

#5636073 Napisano: 16.04.2013 14:28:50
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

darog napisał(a):

wiele wskazuje ja z tej nazwy wyczytałam
topiony bloczek ziołowy
najlepsze paragony ma leclerc bo obok nazwy jest zamieszczony kod kreskowy produktu
0 0

joan

#5636074 Napisano: 16.04.2013 14:29:31
apoccalipsa napisał(a):

15 sekund zajęło mi zajarzenie czemu top kojarzy Ci się z bluzką emotka emotka emotka emotka emotka

Kurczaki, ledwo co słonko zaczęło świecić, a niektóre babeczki już chodzą topless emotka
0 0

turli

#5636075 Napisano: 16.04.2013 14:30:20
U mnie w przydomowym sklepiku sprzedają te trójkątne serki topione Hochland na sztuki. Myślicie że przyjmą taki zakup 2 sztuk?
0 0

joan

#5636077 Napisano: 16.04.2013 14:32:30
turli napisał(a):

U mnie w przydomowym sklepiku sprzedają te trójkątne serki topione Hochland na sztuki. Myślicie że przyjmą taki zakup 2 sztuk?

W regulaminie jest chyba wyszczególnione, co można kupić. Niby "wszystkie produkty", a jednak listę dali emotka
0 0

agamaty

#5636078 Napisano: 16.04.2013 14:34:24
turli napisał(a):

a co będzie wydrukowane na paragonie? bo moim zdaniem to właścicel sklepu mógłby mieć kłopoty za takie dzielenie... więc raczej produkt nie będzie łatwy do zweryfikownia po danych na paragonie. Pewnie wrzuci tam nabiał i cenę.
0 0

apoccalipsa

#5636081 Napisano: 16.04.2013 14:37:53
joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Kurczaki, ledwo co słonko zaczęło świecić, a niektóre babeczki już chodzą topless emotka

czytając post myślałam o serze, pominęłam słówko top, a tu nagle bluzka emotka emotka emotka emotka
0 0

sylzab2294

#5636087 Napisano: 16.04.2013 14:44:36
darog napisał(a):

merkana napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

merkana napisał(a):

ja w punkcie obslugi klienta podbilam taki paragon i kazalam im napisac ze to hochland
i przyjęli:)
0 0

Aganaluzie

#5636124 Napisano: 16.04.2013 15:41:27
A jak myślicie torby hochland z drugiego tygodnia też będą
wyniki ogłaszać w piątek czy wcześniej emotka dzwonił ktoś emotka
0 0

skarb888

#5636126 Napisano: 16.04.2013 15:47:02
mahuska napisał(a):

darog napisał(a):

merkana napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

merkana napisał(a):

Też mam takie paragony. Czy w regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być napis Hochland? W końcu to zakup w hipermarkecie, a nie w wiejskim sklepiku, więc powinni sobie sprawdzić u źródła w przypadku wątpliwości emotka
0 0

joan

#5636133 Napisano: 16.04.2013 15:57:48
skarb888 napisał(a):

Też mam takie paragony. Czy w regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być napis Hochland? W końcu to zakup w hipermarkecie, a nie w wiejskim sklepiku, więc powinni sobie sprawdzić u źródła w przypadku wątpliwości emotka

Hmm, nie wiem, czy jest zapis, ale trzeba mieć paragon, który potwierdzi zakup serów Hochland. Organizator nie będzie dzwonił do iluś tam tysięcy sklepów, o prawidłowy paragon ma zadbać uczestnik konkursu. Jak zawsze. Co innego, gdyby konkurs dotyczył konkretnej sieci sklepów, ale to akcja ogólnopolska.
0 0

dochaaa

#5636135 Napisano: 16.04.2013 16:01:52
ja jestem ciekawa jak oni sie skontaktuja z "nowymi" testerami. Pamietam ze jak wypelnialam ankiete wpisywalam swoj adres email ale zrobic "wyslij" juz nie moglam bo bylo 0 zestawow tak wiec jak moj adres mailowy mogl trafic do ich bazy?
0 0

bethan

#5636136 Napisano: 16.04.2013 16:03:25
joan napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Hmm, nie wiem, czy jest zapis, ale trzeba mieć paragon, który potwierdzi zakup serów Hochland. Organizator nie będzie dzwonił do iluś tam tysięcy sklepów, o prawidłowy paragon ma zadbać uczestnik konkursu. Jak zawsze. Co innego, gdyby konkurs dotyczył konkretnej sieci sklepów, ale to akcja ogólnopolska.

No fajnie, mam identyczny paragon emotka W dodatku już odesłany. Po żadne pieczątki nie chodziłam, bo wg mnie opis wskazuje jednoznacznie, o jaki produkt chodzi. No to super emotka
0 0