Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mahuska
Postów 6334
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo a miał ktoś tak jeszcze?? Ja mam kilka takich paragonów a zgłoszenia poszły:/
Gość: katarzyneczka
Ale zdecydowanie powinni to przewidzieć.
joan
Postów 18759
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Cóż, przecież nic w nazwie TOP.SZCZYP.BLO.ZIO. nie wskazuje, że zakupiony został ser, to jak mieli przyjąć taki paragon. Dla mnie "top" to bluzka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups... ja dzis odeslalam "ser.top 942309" i ser.top.tost 150g" - obydwa po ponad 3 zł za sztuke, liczę, że uwzglednią ... poprzednio mi przyjeli "ser.top.bl 100g" za 1,95 zł z carrefoura
zaczytana-pola
Postów 11608
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2595
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Decubal w sprawie gosp. domowego nie podołał i tyle. W sprawie tych oszustw to chyba nie jest takie trudne sprawdzić kto wysłał ankietę a kto nie, może jedynie bardziej żmudne
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2066
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiele wskazuje ja z tej nazwy wyczytałam
topiony bloczek ziołowy
najlepsze paragony ma leclerc bo obok nazwy jest zamieszczony kod kreskowy produktu
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
joan
Postów 18759
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Kurczaki, ledwo co słonko zaczęło świecić, a niektóre babeczki już chodzą topless
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18759
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
W regulaminie jest chyba wyszczególnione, co można kupić. Niby "wszystkie produkty", a jednak listę dali
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co będzie wydrukowane na paragonie? bo moim zdaniem to właścicel sklepu mógłby mieć kłopoty za takie dzielenie... więc raczej produkt nie będzie łatwy do zweryfikownia po danych na paragonie. Pewnie wrzuci tam nabiał i cenę.
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylzab2294
Postów 4554
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
i przyjęli:)
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki ogłaszać w piątek czy wcześniej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam takie paragony. Czy w regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być napis Hochland? W końcu to zakup w hipermarkecie, a nie w wiejskim sklepiku, więc powinni sobie sprawdzić u źródła w przypadku wątpliwości
joan
Postów 18759
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Hmm, nie wiem, czy jest zapis, ale trzeba mieć paragon, który potwierdzi zakup serów Hochland. Organizator nie będzie dzwonił do iluś tam tysięcy sklepów, o prawidłowy paragon ma zadbać uczestnik konkursu. Jak zawsze. Co innego, gdyby konkurs dotyczył konkretnej sieci sklepów, ale to akcja ogólnopolska.
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No fajnie, mam identyczny paragon