Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rudzixon

#7314143 Napisano: 16.11.2025 18:35:44
yaagatka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help mi! Próbuje posłać zgłoszenie na Jacka Danielsa i formularz cały czas krzyczy, żeby wpisać adres email, chociaż ma wpisany, o co kaman??

Udało Ci się? Ja przed chwilą wysyłałam i nie było żadnego problemu.

Ile znaków mozna użyć
yaagatka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help mi! Próbuje posłać zgłoszenie na Jacka Danielsa i formularz cały czas krzyczy, żeby wpisać adres email, chociaż ma wpisany, o co kaman??

Udało Ci się? Ja przed chwilą wysyłałam i nie było żadnego problemu.

Ile znaków mozna użyć w wypowiedzi?

Mi przeszło 800
1 yaagatka 0

sania30

#7314146 Napisano: 16.11.2025 19:03:31
atyde25 napisał(a):

W mojej Biedrze jest stand kartonowy z tymi Fairy ,Ambi Pur stoi w takim miejscu gdzie jest wszystko i nic. Akurat w domu to ja jestem żywą zmywarką to startowałam tylko w spraye odświeżające.

Nie wszystkie biedronki dostają towar ze standów. U mnie niby duża biedronka, a nie było kitkatów, Kamisa, ciastek dare ani teraz kubusiów z pokemonami. Chodziłam do innej, tam wszystko było
0 0

Kamil_K

#7314156 Napisano: 16.11.2025 19:45:55
KuntaKinte napisał(a):

[quote=
przecież nie widzę tego w reg. dlatego pytam

as32572]

KuntaKinte napisał(a):

Czy pytał ktoś ALBEDO jak w loterii Coca Coli Biedrona liczą zakup dwupaku-czy można mieć 1 dwupak na paragonie i taki paragon można zgłosić do loterii?

Przecież jest to napisane w regulaminie

Za dużo coli pijesz "Uwzględniany jest również zakup Produktów Promocyjnych w opakowaniach zbiorczych (wielosztukach), przy czym jeden Dowód zakupu uprawnia do dokonania tylko jednego zgłoszenia"
0 0

mia

#7314167 Napisano: 16.11.2025 20:28:57
malgosia74 napisał(a):

Na konkurs Tropi de Lux wysyłacie jedno foto czy może być kolaż?

Ja w poprzedniej edycji wysłałam jedno zdjęcie (wygrany bon 500) - teraz zastanawiałam się nad kolażem, nawet miałam niezły pomysł, ale na realizację zabrakło czasu, więc znów poszlo pojedyncze zdjęcie.

Z innej beczki:
Czy w Tropi nie przychodzi na maila potwierdzenie udziału? Coś mi się mota po głowie, że w poprzedniej edycji przychodziło.emotka
1 ZetZ 0

ZetZ

#7314170 Napisano: 16.11.2025 20:35:24
mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ja w poprzedniej edycji wysłałam jedno zdjęcie (wygrany bon 500) - teraz zastanawiałam się nad kolażem, nawet miałam niezły pomysł, ale na realizację zabrakło czasu, więc znów poszlo pojedyncze zdjęcie.

Z innej beczki:
Czy w Tropi nie przychodzi na maila potwierdzenie udziału? Coś mi się mota po głowie, że w poprzedniej edycji przychodziło.emotka

Tak, przychodzi.
1 mia 0

KuntaKinte

#7314171 Napisano: 16.11.2025 20:37:19
[quote=Akurat nie piję takich ...ów
Dziękuję za odpowiedź 

Kamil_K]
KuntaKinte napisał(a):

[quote=
przecież nie widzę tego w reg. dlatego pytam

as32572]

KuntaKinte napisał(a):

Czy pytał ktoś ALBEDO jak w loterii Coca Coli Biedrona liczą zakup dwupaku-czy można mieć 1 dwupak na paragonie i taki paragon można zgłosić do loterii?

Przecież jest to napisane w regulaminie

Za dużo coli pijesz "Uwzględniany jest również zakup Produktów Promocyjnych w opakowaniach zbiorczych (wielosztukach), przy czym jeden Dowód zakupu uprawnia do dokonania tylko jednego zgłoszenia"
0 0

mia

#7314172 Napisano: 16.11.2025 20:38:16
ZetZ napisał(a):

mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Z innej beczki:

Tak, przychodzi.

Psiakrew! To pewnie żle wpisałam maila. Ekstra. emotka  
Dzięki za odpowiedź. emotka

Edit:
Jednak (po 20 minutach) przyszło.emotka

sergrazyna

#7314173 Napisano: 16.11.2025 20:39:38
malgosia74 napisał(a):

Regulamin nie zakazuje kolażu. Ja wysłałam dwa pojedyncze, z jednym się postarałam, przebrałam pieska, zrobiłam napis. Drugie to po prostu oblizujący się kotek emotka  Zobaczymy, nie zdziwię się, jak będą woleli kotka bez żadnych atrakcji

sergrazyna

#7314175 Napisano: 16.11.2025 20:50:22
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wygraj-z-paulanerem-kaufland-18 orientuje się ktoś, po ile około wyjdzie paragon na ten konek?
0 0

Kammilos

#7314177 Napisano: 16.11.2025 21:13:10
sergrazyna napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wygraj-z-paulanerem-kaufland-18 orientuje się ktoś, po ile około wyjdzie paragon na ten konek? 20 złotych

cala-w-trawie

#7314178 Napisano: 16.11.2025 21:14:46
Vouchery z m&ms halloween do prezent marzeń to są uniwersalne? Mogę użyć na co chcę na tej stronie czy jest to jakoś zablokowane, że tylko na escape room? 🫣
Przepraszam za głupie pytanie, nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło korzystać z tej stronki
0 0

simsonowa

#7314181 Napisano: 16.11.2025 21:21:04
atyde25 napisał(a):

Tak ,tak ,tak tokeny są zerowane jak się dane akcja w apce Coca-Coli kończy.  Ile mi oni wyzerowali przez lata i na ile mnie zrobili to wolę nie myśleć. Dalej wiszą kubek i miskę i cienko to widzę.

atyde25 napisał(a):

Nie ,że mam braki w szkle ,masę tego wywaliłam i dalej mam masę .Ale cola to porażka z tym ich systemem zbierania i wysyłki potem. Fakt się liczy chcę miskę i kubek co napiłam się sporo tej chemii.

Ja od czasu do czasu wypiję CAPPY w szkle. 
Tam pod kapslem są kody. 
Czy mogę je użyć w Aplikacji emotka
0 0

malgosia74

#7314184 Napisano: 16.11.2025 21:34:56
mia napisał(a):

ZetZ napisał(a):

mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Z innej beczki:

Tak, przychodzi.

Edit:

Dziękuję za odpowiedzi, a czy umieszczałyście produkt na zdjęciu?
0 0

mia

#7314202 Napisano: 16.11.2025 23:24:58
malgosia74 napisał(a):

mia napisał(a):

ZetZ napisał(a):

mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Z innej beczki:

Tak, przychodzi.

Edit:

Ja nie.
0 0

sergrazyna

#7314204 Napisano: 17.11.2025 00:01:12
malgosia74 napisał(a):

mia napisał(a):

ZetZ napisał(a):

mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Z innej beczki:

Tak, przychodzi.

Edit:

Na jednym dodałam puszkę, na drugim nie
0 0

Anisu

#7314228 Napisano: 17.11.2025 08:53:41
cala-w-trawie napisał(a):

Vouchery z m&ms halloween do prezent marzeń to są uniwersalne? Mogę użyć na co chcę na tej stronie czy jest to jakoś zablokowane, że tylko na escape room? 🫣
Przepraszam za głupie pytanie, nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło korzystać z tej stronki

Na stronie masz czat, ja zapytałam, podałam numer vovuchera, Pani sprawdziła i jest na wszystkie atrakcje.

mdepfs

#7314240 Napisano: 17.11.2025 09:35:55
Działa wam strona loterii auchana?
nie ma do zaakceptowania regulaminu u mnie i tych innych formułek przez co formularz nie przechodzi :(
0 0

cytriss19

#7314243 Napisano: 17.11.2025 09:44:16
sergrazyna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Regulamin nie zakazuje kolażu. Ja wysłałam dwa pojedyncze, z jednym się postarałam, przebrałam pieska, zrobiłam napis. Drugie to po prostu oblizujący się kotek emotka  Zobaczymy, nie zdziwię się, jak będą woleli kotka bez żadnych atrakcji

W tamtej edycji wysłałam oblizującego się kotka to nie wygrał nic...Ale życzę powodzenia, bo może Tobie się poszczęści emotka  Ja nie starałam się zbyt mocno, bo w tamtej starania nie zostały docenione nawet karmą. Zobaczymy teraz emotka
0 0

cytriss19

#7314244 Napisano: 17.11.2025 09:45:31
mdepfs napisał(a):

Działa wam strona loterii auchana?
nie ma do zaakceptowania regulaminu u mnie i tych innych formułek przez co formularz nie przechodzi :(

A właśnie miałam pytać, czy działa komuś. U mnie to samo...
0 0

8igora9

#7314261 Napisano: 17.11.2025 11:00:24
Czy w konkursie Barbie w Pepco jest jakiś limit znakow? Nie mogę nidzie znaleźć takiej informacji.
0 0