Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

makra

#7314373 Napisano: 17.11.2025 15:22:25
madllen napisał(a):

makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

Z everydayme.pl z konkursu w Auchan dostałam maila, że mam dosłac skan paragonu, a przecież tam się załączało paragon od razu w konkursie. Też dostaliście?

Ostatnio Pelargos prosił o paragon tych, którzy coś wygrali, nawet jeśli załączało się go w zgłoszeniu.

Ja dostałam maila dotyczące Gillette z Hebe
A nic nie wygrałam

Tylko własnie o to się rozchodzi, że oni czasem wysyłają takiego maila jeszcze przed poinformowaniem o wygranej.

Mi nie wyskoczył ten numer referencyjny więc możliwe że zgłoszenie dostali ale bez paragonu bo coś się zawiesiło. No zobaczymy bo ogólnie jak na raka ilość nagród to mało osób się chwaliło wygranymi
0 0

makra

#7314375 Napisano: 17.11.2025 15:24:33
Byłam dumna z mojego opisu bo na serio był z serca więc mam nadzieję że coś się udało wygrać emotka
0 0

moniaj1

#7314384 Napisano: 17.11.2025 16:14:14
Anisu napisał(a):

Z everydayme.pl z konkursu w Auchan dostałam maila, że mam dosłac skan paragonu, a przecież tam się załączało paragon od razu w konkursie. Też dostaliście?

Też mam takiego maila także pewnie jak wpisy wyżej coś jest na rzeczy 🙂
1 Anisu 0

sergrazyna

#7314415 Napisano: 17.11.2025 17:41:02
makra napisał(a):

Byłam dumna z mojego opisu bo na serio był z serca więc mam nadzieję że coś się udało wygrać emotka

Ja byłam zadowolona z moich 3 odp, ale o paragon nie zapytali, więc wyczuwam kolejną porażkę emotka  Zawsze jak jestem zadowolona, to nici z tego
0 0

karasas

#7314431 Napisano: 17.11.2025 18:35:04
Kogut997 napisał(a):

taak napisał(a):

Po zakończonej promocji z Bolesławca były wyzerowane, teraz za każdy kod zbiera się płatek śniegu

Ok, czyli trochę pokpiłem sprawę… Nic, człowiek uczy się całe życie.Bardzo dziękuję za odpowiedź emotka

Pamiętaj też o tym, że same kody wygasają po jakimś czasie. Więc nie można ich trzymać w nieskończoność i kiedyś trzeba je wbić do aplikacji.
0 0

makra

#7314437 Napisano: 17.11.2025 19:09:45
Czy z Rossmana Nivea cellular lub Miya mogę zakupić produkty online ?
0 0

rainbowdash

#7314438 Napisano: 17.11.2025 19:14:31
makra napisał(a):

Tam jest paragon przy odbiorze. Możesz jeśli zdążysz
0 0

fryteczka

#7314447 Napisano: 17.11.2025 19:45:23
makra napisał(a):

Nivea do dziś, paragon musisz mieć fizycznie. Jeśli zamówisz i dziś odbierzesz to w torbie z zamówieniem będzie paragon
1 mia 0

cudaczek121

#7314457 Napisano: 17.11.2025 20:11:26
Z tego dmuchania piany to te karty przyjdą na maila czy gdzieś w aplikacji mam ich szukać po zeskanowaniu jej w sklepie?
0 0

Shifo

#7314459 Napisano: 17.11.2025 20:16:21
gierka z doritos emotka  ktoś podpowie jak się skacze w ogóle emotka  nie ogarniam emotka
0 0

mizizu

#7314462 Napisano: 17.11.2025 20:45:06
Cocacola biedronka, czy miał ktoś sytuację, że wystąpił błąd, bo niby ktoś już zgłosił taki numer rachunku? 🤔 Ledwo zdążyłam wrócić ze sklepu…
0 0

malgol

#7314464 Napisano: 17.11.2025 20:58:37
mizizu napisał(a):

Cocacola biedronka, czy miał ktoś sytuację, że wystąpił błąd, bo niby ktoś już zgłosił taki numer rachunku? 🤔 Ledwo zdążyłam wrócić ze sklepu…

tak, ja dzisiaj miałam taką sytuację, Albedo odpisało mi, że wg regulaminu, taki paragon jest do śmieci-jeden numer paragonu można zgłosić tylko raz, nieważne czy zgłosiłaś go ty, czy ktoś na drugim końcu Polski
1 mizizu 0

Kamil_K

#7314465 Napisano: 17.11.2025 21:01:38
cudaczek121 napisał(a):

Z tego dmuchania piany to te karty przyjdą na maila czy gdzieś w aplikacji mam ich szukać po zeskanowaniu jej w sklepie?

Ma przyjść na maila i będzie też w aplikacji

doo

#7314490 Napisano: 18.11.2025 01:20:51
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków?
1 bmacieja 0

Kamil_K

#7314491 Napisano: 18.11.2025 02:07:59
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Dla mnie to śmiech na sali bo  powinni to zweryfikować prosząc o paragon i porównując go już ze zgłoszonym ja kiedyś miałem taką sytuację napisałem maila Fortis poprosili o zdjęcie paragonu i wysłał mi co mam wpisać dodali po prostu cyfrę i literkę do paragonu i nie było żadnego problemu
1 bmacieja 0

anialistopad

#7314495 Napisano: 18.11.2025 07:23:59
Jacobs Dino myślicie ,że saszetki małe mozna kupić ?
0 0

atyde25

#7314511 Napisano: 18.11.2025 08:58:30
Ale to potrzebny jest wysiłek i czas .Dodatkowa weryfikacja , więcej roboty dla agencji a tak niezgodne z regulaminem i po sprawie.
Akurat mi się nic nie dubluje w coli ale też nic nie wygrywam.
0 0

atyde25

#7314512 Napisano: 18.11.2025 08:59:33
A po co dodatkowa fota ze zdjęciem jak w zgłoszeniu już fotka jest paragonu.
0 0

ktosiek1

#7314522 Napisano: 18.11.2025 09:57:41
doo napisał(a):

bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków?

No właśnie. Ja to pisałam już Albedo. I że mają wszelkie narzędzia by zweryfikować unikalność paragonu. A oni uparcie, że to zgodne z ich regulaminem. Ale teraz pytanie czy ten zapis w regulaminie jest prawidłowy skoro od razu wiadomo, że to nie ten sam paragon bo data inna, więc wpisywanie info o wykluczeniu to tylko pójście na łatwiznę i zła wola agencji. Ja kupiłam tylko 3 paragony i od razu pierwszy byl dubel. Tak, trzeba pisać do Coca-Coli, niech wiedzą, że agencja robi fuszerkę.

malmika

#7314523 Napisano: 18.11.2025 10:04:04
Czy ktoś z Was kupował kapsułki do prania Ariel fresh breeze of greek island na konkurs którymś ze wskazanych sklepów (Kaufland, Leclerc, Auchan, Carrefour)? Gdzie nie ma problemu z ich dostępnością lub jest najlepsza cena? emotka
0 0