Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
Pan
prosi są z zasady przeznaczone jako źródło wiedzy dla klientów
********,
którzy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie samochodu.
Proszę zrozumieć, że jeśli pozytywnie odpowiadalibyśmy na każdą taką
prośbę,
codziennie wysyłalibyśmy niezliczoną ilość prospektów, katalogów i
innych
materiałów, narażając się przy tym na wysokie koszty
nieusprawiedliwione
wzrostem sprzedaży samochodów. Postępując w ten sposób, musielibyśmy
podnieść ceny naszych aut, co nie spotkałoby się z przychylną
odpowiedzią
naszych klientów.
Na zasadzie wyjątku wysyłamy Panu jeden przykładowy prospekt. Jeśli
rzeczywiście bardzo zależy Panu na naszych katalogach, prosimy o
odwiedzenie
któregoś z naszych dealerów i zapytanie o ww. materiały.
Zachecam do odwiedzenia naszych stron internetowych: *****************
gdzie
znajduje się wiele informacji ze świata ******* oraz kontakty do dealerów
(dział
Partnerzy).
Gość: magi
Paczuszka nr 11:
-metalowy kubek, taki extra
-10 różnych długopisow
-3 notesy
-1 gruby bloczek karteczek
-reklamówka
Fajnie... Gratuluje
Listonosza u mnie narazie nie ma
A jak przyjdzie z pustymi rękoma to...
Gość: rafi323raf
Gość: quiz
Wow mi jeszcze nigdy kurier nie przyniósł Gratisów tylko jak juz to czasami Listonsz!a pozatym Gratuluje
rafi, to Tydobrze sFormuluj ten tekst i na serio nie dostałes jeszcze nigdy dlugopisu? Ja uzbieralam ich ponad 100i zaczynam obdarowywac rodzine i znajomych. No chyba, ze faktycznie stane sie kolekcjonerem
Wow mi jeszcze nigdy kurier nie przyniósł Gratisów tylko jak juz to czasami Listonsz!a pozatym Gratuluje
Pamietam jeden dzien kiedy kurier przywiózł mi 4 przesyłki z 4 róznych firm... wtedytrafilam w branze
Ale w swoim gratisowym życiu wysłąlęm najwyrzej 100 maili:] I dostałem raz breloczek
Gość: zakreconam
No to gratki:) a ja czekam
rafi323raf powodzenia w szukaniu długopisów
Gość: quiz
Gość: martarules
Ja dzisiaj 3
Gość: zakreconam
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006