Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: quiz
Gość: sigma
1. dlugopis, przypinka i dwa olowki
2. dlugopis, i cos platikowego z igla i agrafka
Gość: magi
1. metalowy długopis + ołowekw etui
2. breloczek + naklejki
3. breloczek+ naszywka + naklejki
Gość: zakreconam
masz racje, lepiej takie niz zadne
dzis duzo dostalam negatywow, i to typu ze dostaja za duzo prosb i juz nie przesylaja ;/
chyba mam zly katalog firm
Ja zaprzestalamkorzytania z katalogow,bo po
1. duzo wiele osob natrafia na te same katalogi i sutek jak wyzej
2. adresy bywaja juz nieaktualne i dostaje duzo zwrotow
Gość: klaudiag19
magi to skad bierzesz firmy??
Gość: katsur06
Gość: zakreconam
Napisz najpierw dobry tekst po polsku i przetłumasz na angielski, lub poproś kogoś znajomego, by ci to zrobił
Dla mnei teksty tłumaczy np. chłopak (dzięki niemu mam fajne gadzeciki)
Gość: luko92
to jak szukasz firm?
Gość: katsur06
Gość: cieja
Gość: luko92
gadzetów, jednakże wyslemy słodkie upominki w firmowym koszu.
Ale super ;]
Gość: icoonia
a jaka firma
supeerrr
widze ze wreszcie cos Ci sie ruszylo
gratulacje i zycze kolejnych takich wiadomosci ;]
Gość: cieja
gratki !
To chyba najbardziej porzadane gadzety
Gość: audia4
przykładowe treści maila po angilesku i po polsku.
i jak szukac firm
Gość: wysokieszpilee
ja tez to mam! kosz slodyczy!ale bede jadła!