Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katsur06
Gość: wysokieszpilee
zaraz ci powiem:)
Gość: zakreconam
Poczytaj kilka pierwszych stron tematu. Tam wszystko znajdziesz
ja dostalam latarke-ale już jej nie mam!
Gość: jgxp
a chcesz kupić to żelowe serce podgrzeawacz od tej firmy co latarka
nie bo to serce tez mam
Pisałem do nich ogólnie z prośbą o gadzety ale z myślą że dostanę latarkę , ale dostałem to serce zelowe , ostatnio napisałem do nich ponownie , tym razem napisałem , że proszę o ich firmową latarkę i odpisali , że gadzety już im się skończyły i już nie wysyłają
a ja dostalam od nich pozytywa! może latarke dostane:)
Gość: aneczka155
hehe spoko, chyba że piszesz do polskich firm i te już ie mają ochoty nawet negatywów wysyłać
Ale oczywiście życzę dużo gadzecików (sobie też:))
tzn że pisalaś do nich 3 razy i 3 razy miałaś pozytyw
Gość: cieja
Gość: luko92
Jakiś inny niż zwykle, może jeszcze jakiś będzie szedł...
Gość: luko92
A teraz:
Szanowny Panie
W odpowiedzi na Pańską prośbę dot. przesłania materiałów
informacyjnych
o ****** ****** pragnę poinformować, iż w dniu dzisiejszym zostały
one
przesłane na Pański adres korespondencyjny.
Czyli na gadzety czekam do jutra (oby coś wpadło)
Gość: martarules
U mnie to samo
pewnie nawet te same adresy
Hehe...raczej nie
U mnie już 3