Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
Na o2. Kapnąłem się, że jest tam Ukryta kopia do. I o ile dobrze zrozumiałe wpisuję jakiś adres w pole Do a resztę w pisuję w pole ukryta kopia.
Gość: luko92
Gość: daggmaa
mam teraz power do brania udziału w konkursach , ale nadal nie we wszystkich , bo lenistwo wygrywa ...:P
Gość: magi
Luko, wlasnie wysylam @ i mam wielka nadzieje, ze niebawem bede mogla sie pochwalic czyms ciekawym
otóż otrzymałam od pewnego miłego gościa długopis i notesik z Tczewa
Gość: pafkoo
Czy próbował ktoś uzyskać jakieś gadżety z branży lotniczej?
Zależy mi na plakatach (na nowo urządzam swój pokój - lotniczego motywu nie może zabraknąć).
Jak macie jakieś adresy to mogę się na PW wymienić
Pisałem już do nich - zero odezwu...
Zresztą - czego się można po szwabach spodziewać?
albo inny pomysł ...wejdź na jakąs stronę poświęconą lotnictwu , albo na strone polskich miłośników lotnictwa-oni maja dobre fotki , bo mają świetne warunki na ich robienie
Ale może zamówię jakieś fotki, dzięki za pomysł
Gość: zakreconam
Ja po prostu tylko wysylalam
Gość: slonkotg
Witam,
Dziękujemy za sympatyczny list. Niestety od tego roku wydatki reprezentacyjne firm, na mocy ustawy o podatku dochodowym, zostały wyłączone z kosztów uzyskania przychodów, a co za tym idzie nie mamy możliwości uznać za koszty wydatki na zakup gadżetów reklamowych. W związku z powyższym postanowiliśmy na jakiś czas nie zlecać produkcji gadżetów reklamowych do momentu określenia stanowiska organów podatkowych w tym temacie.
Gość: slonkotg
m
Gość: zakreconam