Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
Gość: magi
Oby i tym razem bylko cos fajnego. Juz nie moge sie doczekac, tylko nie moge sie za bardzo nastawic, bo nie wiem czy jeszcze ktos mi zrobi taki super prezent. ale ta nadzieja jest podniecajaca
Nie podniecaj się tak strasznie, bo się nam to forum zamieni w forum o innej tematyce
pod paskiem w kt. wpisujesz adres masz ukryta kopia
To wiem, ale co mam zrobić jeden adres wpisać do do, a resztę do ukryta kopia do ?
Gość: slonkotg
Gość: daggmaa
Gość: daggmaa
ja dostałam taki negatyw pare dni temu ....umieściłam go tu na forum...
Gość: zakreconam
Otuż bardzo proszę ludzi, którzy znają choć trochę język niemiecki o przetłumaczenie zdania:
Wir werden diese so schnell wie möglich
bearbeiten.
Translator przetłumaczył mi t ow ten sposób:
my stawać się ten tak szybko jak możliwy opracować
Czy chodzi o to, że to automatyczna odpowiedz (oczywiście w domyśle) i jak bedą mieli czas to odpowiedzą.
Czy też jak najszybciej wyślą mi paczkę (ech ta złudna nadzieja
Tak na marginesie zastanawiam sie czemu taka firma,dość majetna nie pofatygowala sie o wyslaniemi tego do domu, no ale nie narzekam.
4 tygodnie temu firma obiecała mi kosz słodyczy ( niektórzy pamiętają ) i po 3 tygodniach napisałem do owej formy z zapytaniem, czy aby na pewno paczka została wysłana. Odpisali, że równe 3,5 tygodnia temu paczka została wysłana przez sekretarkę.
Napisałem więc do Poczty Polskiej. I prawda zirytowałem się jak nie wiem... Napisałem im to:
Witam ( serdecznie ) !
Chciałbym, aby wyjaśniona została mi pewna sytuacja.
Mianowicie. 4 tygodnie temu na mój adres ( Łukasz Mędrysa ul. Zapora 101
43-382 Bielsko-Biała ) zostały wysłane 2 paczki [ od różnych nadawców
]. Jedna z nich to mały koszyk ze słodyczami, a w drugiej przesyłce
znajdować się miała koszulka i czapka. Czekałem miesiąc w nadzieji, że może
paczki się gdzieś zawieruszyły i jeszcze przyjdą. Pisałem już do owych
nadawców, czy aby na pewno wysłali przesyłkę. TAK- przesłali. Więc moje
pytanie brzmi:
GDZIE ONE S¡ i KIEDY OTRZYMAM SWOJ¡ WŁASNOŚÆ?
ZGUBIŁY SIÊ MOŻE?
Coraz częściej myślę sobie, że te plotki o złodziejach z Poczty
Polskiej są prawdziwe. Bo co niby mam myśleć o tym ?
Apeluję ?( na razie tylko apeluję ) o załatwienie tej sprawy w jakiś
sposób. Chcę otrzymać to, co do mnie należy. I nie wiem jak to zrobicie.
Pozdrawiam.
I dziś jak mnie nie było przyjechał kurier wkurzony, że prawie go nie zwolnili, że ja go oskarżyłem o kradzież paczki, która jest mu niepotrzebna. Dobrze, że byłem w szkole... Podobno był tak wkurzony, że aż sobie siadł...
jest mi przykro, bo chodziło mi tylko o wyjaśnienie sytuacji- odpowiedź na moje pytanie. Tyle się nasłuchałem o kradzieży na Poczcie, że nie wiedziałem już sam co myśleć, a oni zamiast mi odpisać na maila z odpowiedzią to wyżyli się na tym biednym kurierze, który Bogu ducha winny... Głupia sytuacja. Bardzo głupia...
i co ja mam teraz zrobić ?
Jak ja się popatrzę jak kurier coś przywiezie ?!
MASAKRA...
wtedy to byla moja pierwsza paczka i niemialam kontaktow z kueirami,wiec dopieoro pozniej zwrocilma na to uwage...
wtedy, to jeszcze w gadzety sie nie bawilam
wtedy zrozumialam i zauwazylam jak latwo zajrzec do paczki i zakleic jeslima sie akurat taka sama tasme. dlatego teraz lubie jak paczka jest zaklejona firmowa tasma z nardukiem,ale takie tasmy ma niewiele firm