Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magi
Ja z moim paczkowym zyje w komitywie. Jak ma do mnie paczke,to puszczami sygnal na komorke. dzis owteram a on mowi, ze za wszystkie paczki,ktore przywozi, to dzis zyczy sobie nagrody
a jak byla poprzednia promocja, wtedy odbieralam z poczty 120 batonikow, to na dobry poczatekwspolpracy dalam kilka milkywayow pani z okienka, alez sie cieszyla
Gość: piter0073
ja miałem podobną sytuacje
teraz mi glupia jak przyjezdza
Gość: eywa
no ja nie rozumiem do końca, coś musiało być nie tak,że nagle paczka sie znalazła...po twojej interwencji,czemu więc nie wczesniej jesśli nikt nie zawinił?
Gość: nineczka17
ja uwazam ze to nie twoja wina upomniales sie o swoje przesylki.widac ze poczta nie umie rozwiazac wlasciwie takiej sprawy.powinni sprawdzic dane i zobaczyc co stalo sie z paczkami czy doszly czy nie a nie od razu krzyczec na pracownika.jezeli ty nie dostales a nadawca wyslal to przeciez nie rozplynely sie.powinienes napisac jeszcze do poczty polskiej i opisac sytulacje z kurierem i napisac ze nie spodziewales sie tak zalatwial spraw bo to nie twoja wina ze paczki nie dostales
Gość: luko92
NApisałem w nerwach kolejnego maila do nich:
Witam serdecznie ponownie. Pisząc list znajdujący się powyżej( tam zacytowany był list pierwszy ) nie
chodziło mi o to, aby komuś z waszych pracowników zrobić przykrość,
na
złość czy coś w tym stylu. Chciałem tylko, abyście odpowiedzieli mi
na
pytanie co mogło stać się z paczką... Nie było moim celem to,
abyście
opieprzali swoich pracowników. Zirytowałem się tak dlatego, bo nigdy
wcześniej
nic takiego się mi nie zdarzyło - zawsze wszystko było w porządku...
Tyle razy nasłuchałem się o Poczcie Polskiej, że sam nie wiedziałem co
myśleć. Może faktycznie paczki nie zostały wysłane przez nadawców ?!
Nie
wiem w każdym bądź razie czuje się winny tego, że ten biedny
człowiek
rozwożący paczki musiał się wstydzić i wzięliście go za złodzieja.
NEI
BYŁO TO MOIM CELEM ! Jest mi przykro, że tak wyszło. Naprawdę głupia
sytuacja.
Mail drugi:
A co do tego maila...
Bardzo proszę o kontakt z kurierem, który rozwozi paczki w moim terenie
aby móc go przeprosić za to, że
musiał się wstydzić. Na prawdę nie to było moim celem !
ja serio czuje się winny. Przecież człowieka prawie nie zwolnili przez jakąś gównianą paczkę
Biuro Kontroli DGPP przesyła według właściwości do Centrum Usług Pocztowych wystąpienie e-mailowe otrzymane od Pana Łukasza Mędrysa, w związku z wniesioną skargą nr BK-052/3507/2007, z prośbą o ustosunkowanie się do treści wystąpienia i przekazanie Zainteresowanemu odpowiedzi.
Co??
I nie wycofuj sie, jak juz zaczales!!!
WALCZ
Mama zadzwoniła do kuriera i preprosiła bardzo w moim imieniu tego kuriera, że nie o to chodziło, żeby warszawa opierdzieliła naszego kuriera, który nic nie zawinił, tylko chodziło o wyjaśnienie sprawy... Ale wstyd pozostał...
a powyzsze oznacze, ze wysla zapytanie do glownego oddzialu poczty w Twoim regionie i jesli paczka przez nich przechodzila,to powinni miec to odnotowane.
I drobna sugestia nie tylko dla Ciebie, jesli chcesz byc powaznie traktowany,to w oficjalnej korespondencji nie uzywaj slow typu opieprzane'
Luko, mie Ty powinienes sie wstydzic. To sie nazywa asertywność. Przeciez Ty nie zrobiles nic zlego.
A to, ze pocvzta nie umie wlasciwie traktowac swoich spraw,to ich wylaczna wina.
I nawet jesli sie okaze, ze jestes ofiara przykrego klamstwa nadawcow, to i tak nie powinienes czuc sie winny!!!!!!!!!!!!
Chlopie, nie zrobiels nic zlego i tego sie trzymaj
Gość: slonkotg
mi conajmniej 2 na 10 paczek ginie
mam centralnie ich dosc.. czemu firmy przez InPosta nie posylaja
bo musiałyby więcej płacić...
Magi mi było żal tego biednego kuriera wyjaśniła mu mama, że to nie było oskarżenie w jego stronę.
Gość: slonkotg
InPost jest tanszy
Gość: daggmaa
na prawde to nie twoja wina i racja w korespodencji nie pisz nigdyopieprzane'tu zgadzam sie z Magi,powtarzam sie ale poczta zle zalatwila sprawe powinni sprawdzic czy przesylki do nich wplynely bylo podac z jakich firm Ci zginely i czas okolo kiedy mogly byc wyslane i czy ktos je odebral.mi tez kiedys napisala pani z firmy ze wyslala po jakis czasie pytan czy wyslala ona tak a ja do tej pory nie dostala,wiec napisala mi ze wysli mi dzis kolejna paczke ktorej rowniez nie dosalam i juz dalam sobie spokoj i sie nie upominalam
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 5 długopisów, w tym jeden naprawdę super;
- 1 smyczka do kluczy;
- 2 breloczki;
- 1 takie coś z klamerką do przyczepienia np. zdjęcia lub notatki do postawienia na stół.
Gość: zakreconam
Gość: zakreconam
Gratulacje
A u mnie pustki !!