Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: slonkotg
proponuje samej poszukac.. jest to o wiele ciekawsze
Gość: makaveliooo
Gość: daggmaa
ale nie każdy ma farta w konkursach ,a w gadżetach może mieć więcej szczęścia na dostanie smyczy , długopisu , kubka , czy może czegoś lepszego...niektórzy dostają tutaj dosyć ciekawe i duże paczuszki więc się nie zgadzam z tym co piszesz...
i tutaj sie zgodze z moja przedmowczynia
nie zawsze sie wygrywa w konkurasch
a gadzety sa pewniejsze jak wie sie gdzie posylac
Gość: magi
moim zdaniem gadzety przyspazaja wiecej radosci
a poza tym dla kazdego cos odpowiedniego. jedni walcza o nagrody w konkach,inni o gadzety.kazdy wybiera to,co lubi
Gość: zakreconam
hymmm widaćty siętylko w to bawiłeś, a wiele osób tym żyje.
Też mam czasem takie myśli - że po co ja trace czas? Że nie stać mnei na długopis? A może makulature zbieram? Wlaśnei w gadzetomaniactwie przede wszystkim chodzi o to oczekiwanie, o dreszczyk w momencie zagladania do skrzynki i niesamowite podniecenie w trakcie otwierania przesylek. Tu nei chodzi o te konkretne rzeczy (bo niby po co komu 100 notesów??) ale chodzi o przeżywanie tego wszystkiego.
Gość: zakreconam
Zgadzam sie w pelni. Poza tym jesli ktos dostaje tylko dlugopisy,smycze czy notesiki, to faktycznie po pewnym czasie zabawa sie nudzi, ale jesli odnosi sie sukcesy i dostaje fajne zabawki to zabawa sie kreci i wciaga.
I przxyznam, ze konki nie daja mi tyle radosci, niesamowitej nadziei, ktora niezle kreci
a do 18ej daleko
Gość: nineczka17
Gość: cieja
(ale dlugopisy z gratisow oczywiscie)
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj w skrzyneczce 2 paczuszki:
- w jednej folder i 3 teczki na dokumenty z bardzo miłym listem że obecnie nic więcej nie posiadają więc tylko tyle mogą mi wysłać;
- w drugiej 4 długopisy; 1 smyczka.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zapomniałam jeszcze o pozytywie, Pani pisze że podzielają moje hobby i prześlą mi notesik , długopisy i koszulkę, a ponieważ kubeczki im się skończyły to jak będą mieli to doślą. Tylko ciekawe czy będą o tym pamiętać i cokolwiek mi przyślą.
Gość: nineczka17
wlasnie odczytalam 3 negatywy,zobaczym co z reszta
--kubek kwadratowy z orginalnym uszkiem i talerzykiem
--koszulka,ladna żółta
--3 czapeczki
--12 długopisów
-- etui w kształcie pomadki a w nimmetalowy długopis
--wizytownik metalowy kieszonkowy
--4 słoiczki 20 gram kremu czekoladowego do kanapek
--4 notesiki karteczkowe
--podkladka pod myszke