Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
To w sumie nie były przeprosiny ale wyjaśnienia, że te debile z poczty się na nim wyżyły. On mówił, że jego chcieli za kradzież zwolnić, że miał opieprz i, że on ma rodzine, co on bez pracy zrobi, że on nigdy w życiu nic nie ukradł. Szkoda mi się go zrobiło. Swoją drogą racja- mogłem do końca to poprowadzić.
Gość: erdena
Gość: magi
coo?Luko, Ty dalej to bedziesz prowadzial!!!!!!!!!
Moge Ci w trympomoc.I moim zadaniem cos jest na rzeczy, skoro opieprz dostal wlasnie kurier a nie jego jednostka!!!!!! Czy to nie daje CDi do myslenie???? ladna gadke o rodzinie to kazdy moze strzelic. NIe daj sie wyrolowac i koresponduj z poczta. Moze jak i z ogorkami cos wskorasz
Gość: slonkotg
Gość: slonkotg
ciekawe czy rekompensuja to ze widze wlasne odbicie w lusterku
Gość: nineczka17
dzieki twojemu zdarzeniu na poczcie w koncu moze sie poprawi i lepiej beda dbac o przesylki by nie ginely i by przychodzily nie uszkodone,bo teraz to sporo pozostawia ich dzialanie do zyczenia.oni zyja jak swieta krowa ktora moze robic wszystko i nie dbac o klienta
-- kubek (kolejny do kolekcji,juz chyba 21)
-- koszulka polo biala bez nadruku z dobrej bawelny
--ołowek
-- długopis
ale mi czesciej przychodza bez zapowiedzi a te z zapowiedzia to pol na pol sporo mam email cos wslalismy a do dzis nie dostalam nic od nic,pisalam po jakims czasie ale w wiekszosci przypadkow bez odpowiedz z ich strony
gratulacje fajne gadzety,ja bardzo uwielbiam dostawac kubki i mam ich troszke
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po poscie Nineczki o jej podbojach i 534 otrzymanych przesylkach, ja podliczylam swoje i wyszlo następująco
Moze ktos jeszcze pofatyguje sie o takie podliczenie????
gratulacje
super statystyka ale to ciezko zapracowana prawda
tylko praca w tym przynosi efekty