Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
ja wiem ze emaili ma cos 7000 tylko gdzis ostatni zeszyt mi wcielo nie moge go znalezc,bo to byl kolejny zeszyt z zapiskami moimi teraz zalozylam nowy ale na razie kuleje z wysylaniem prosb bo mam troche malo czasu a duzo problemow.
Pozdrawiam Was Wszystkich piszcie prosby i pelnych skrzynek!
Gość: michajdlys
Gość: slonkotg
hmm calkiem niezla ta statystyka
szkoda tylko ze tyle zaginionych
Szanowna Pani,
dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą.
Z przykrością informujemy, iż nie praktykujemy wysyłki gadżetów, próbek i katalogów naszej firmy drogą pocztową. Rozdajemy je bezpośrednio klientom jedynie przy okazji różnych akcji promocyjnych naszej firmy tj. nowe otwarcia sklepów. Życzę pomnażania kolekcji.
Zapraszamy do odwiedzania naszych sklepów.
a listka dzisaij nie bylo
Gość: magi
a skad wiesz, ze az 450 zagienlo
a od kiedy wysylasz????
Na pocieszenie siebie dodam, ze ja mam juz 21 kubkow i 2 filizanki
Gość: martarules
Ja niedawno wróciłam ze szkoły i chyba zaraz, od niepamiętnych czasów wyślę trochę maili...
A moja statystyka to:
ok. 2000 maili
ok. 70 listów...
czasami troszke szczescia mialam.. ale teraz listek nie przychodzi .. i same negatywy
to raczej duuzego pecha mialas, ze az tyle firm Cie nabralo, bo nie chce mi sie wierzyc, ze az tyle pozytywow do Ciebie nie dotarlo. i co i nie interweniowalas na poczcie???
Cos mi sie tu nie podoba
ale fakt faktem .. duzo firm wysyalalo gadzety ..
a teraz same negatywy prawie
z przesylek to mialam (z tych ciekawszych)
koszulki, kocyk, zabawki, korkociag, zdrapywacz do szronu
i standardowe smycze, dlugopisy, notesy, kalendarz (choc to na 2005 r. ale ze slicznym pejzażem)
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane