Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leelee
Postów 896
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jejku, ale się cieszę! Moge podać PESEL dziecka z miła chęcią, nawet na pamięc znam
Gość: aneczkar10
i niestety chciałam zapłacic w carrefourze kartą i odrzuciło transakcje
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale siostra to chyba nie Twoje dziecko?
No i to jest właśnie bez sensu, bo teraz pytanie, czy dziecko, to dziecko wg prawa, czy według kryteriów wieku przedszkolnego na przykład?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
leelee
Postów 896
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na rodziców gram, ale zagrałem też na babcię i wygrałem, a ona ma syna 39 lat, no fakt faktem jest jej dzieckiem
Gość: schiraz
Moje jest w podstawówce więc jeśli w ogóle chodzi o dzieci, a nie jestem pewna do końca, to łapią się te do osiemnastki, bo wedle prawa to dzieci wciąż. Nadal nie czytałam regulaminu więc wciąż strzelam na ślepo:)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No więc dla mnie to głupota, żeby babcia nie mogła wygrać zabawki dla wnuka np. 3-letniego, a ktoś inny mógł wygrać dla 17-letniego syna...
I dlatego sądzę, że nie będą weryfikować.
Nie mówiąc już o dodatkowym kłopocie...
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam myślę, że babcia się średnio kwalifikuje jeśli nie ma dziecka do 18 roku życia bo wyraźnie napisano, że konkurs jest dla rodziców dzieci. Może innym razem będzie konkurs dla dziadków i wnuczków
Gość: rashu
no to musicie się spieszyć
Gość: zuzamm
nikt nie napisze
Gość: rashu
a co chcesz plagiatować
Gość: sunflower
o dziwo z wczoraj i to nie na siebie, a na tatę. Czyli poszło mega wolno. Zawsze najpierw wysyłałam na siebie, a dopiero potem - odświeżałam i grałam na tatę. Wcześniej mi 100 zł wpadło z szału zakupów ( na swoje dane). A teraz wypełniając dane taty - inny mail, inny telefon podawałam. I się udało!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W temacie: A czy Twój tata ma dziecko do 18-tego roku życia?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to macie fart!
Nie ma żadnego regulaminu mówiącego punkt po punkcie kto może być uczestnikiem zabawy itp. Jeśli się mylę - poprawcie mnie, ale ja na stronce regulaminu nie widzę.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tylko kiedy?
Gość: iwonciaaa
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli chyba ci co wygrali w szale zakupow chyba nie moga wygrac ale to by było bezsensu wkońcu to inny konkurs! Jutro zagram na kogoś innego i zobaczymy co z tego bedzie