Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mylisz sie -ale co z tego ze mam zapamietane jak wychodzi ze za szybko chyba wysylam hmmm
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rashu na 90% jestem przekonany ze zalapales sie na falstart i ja pewnie tez
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jak przy playu mozna wygrac to jest pewnie ze jest ustawiony czas minimalny ponizej ktorego odrzucaja sprinterów
Gość: pajucha
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja piszę wolno i dlatego bez autouzupełniania nie miałabym zadnej szansy i dlatego z niego korzystam.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: karo108
Gość: iskierka
Gość: nocti
Gość: mightyb
Mam to samo, ani jedna karta nie wpadła i mam takie same odczucie czuje sie wykluczona z gry.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
póki co żadnego maila nie ma
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Dzięki za wiadomość.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Szale zakupów miałam autouzupełnianie i udało się wygrać dwie karty, teraz bez autouzupełniania i też wypełniam sprawnie, szybko wpisuję dane i też się udało)
dostaliście wczoraj karty z Szału Zakupów?
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super, a u mnie nadal ani z 19 ani z 21
jak do wtorku nie dojdą, to chyba do nich napiszę..
Jeszcze sporo osób czeka. U mnie też jeszcze nie wszystko jest.
Jakby nie było pisali, że wysyłają do 30 dni od zakończenia konkursu czyli pon-wtorek muszą już przyjść. Jeśli nie to ja tez będę do nich pisać.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem.. doczekać się po prostu nie mogę, teraz jak nic przydałby się zastrzyk gotówki, bo świadkujemy w sobotę za tydzień i trzeba się trochę obkupić.. No nic, cierpliwie czekam
Koleżanka bardzo liczyła na kartę przed weekendem bo już miała plan jej wydania. No, ale też niestety nie dotarło.
Gość: katia305
nie zniechecajmy ich do organizowania takich przyjemnych konkursow
:)