RMF

spursman

#4381525 Napisano: 20.05.2011 07:48:14
mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

no, niech tylko jeszcze ktoś napisze ze wygrał i wprowadzał dane recznie to chyba padnę trupem.

wygrałam i wprowadzałam dane ręcznie. maila miałam skopiowanego tylko i kopiuj wklej : P

Ale w pierwszej rundzie wygrałaś, czy w następnych?

jeśli od góry pierwszych 12 jest z pierwszej, to tak, w pierwszej.

No to w pierwszej można tylko dane wprowadzić ręcznie, ale jeśli ktoś wprowadzając dane ręcznie wygrał w drugiej lub trzeciej, to znaczy, że faktycznie wprowadzili czas minimalny
emotka

mi nawet w drugiej ani trzeciej rundzie nie zapamiętuje danych.

Tak, ale niektórym zapamiętuje czasem, a w pierwszej myślę, że nikomu emotka

Mylisz sie -ale co z tego ze mam zapamietane jak wychodzi ze za szybko chyba wysylam hmmm
0 0

spursman

#4381536 Napisano: 20.05.2011 07:53:11
rashu napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

ciekawe ile falstartów odrzucają emotka

Ale to by było dziwne. Jak są pytania to jaki falstart..??

nie wiem, ale u mnie z uzupełnionymi danymi i bez wczytywania i z szybkim zaznaczaniem nie wierzę bym nie wygrał a dzisiaj to już chyba szczyt formy miałem, w poprzednim konku wygrałem kilka razy a tu jeszcze ani razu
a Ty masz uzupełnione dane od razu że tak wygrywasz ? Bo jeśli nie to pewnie wywalają falstarty a jeśli nie wywalają to chyba sobie losują

rashu na 90% jestem przekonany ze zalapales sie na falstart i ja pewnie tez
0 0

spursman

#4381542 Napisano: 20.05.2011 07:57:18
endzi1984 napisał(a):

lucja napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

ciekawe ile falstartów odrzucają emotka

Ale to by było dziwne. Jak są pytania to jaki falstart..??

nie wiem, ale u mnie z uzupełnionymi danymi i bez wczytywania i z szybkim zaznaczaniem nie wierzę bym nie wygrał a dzisiaj to już chyba szczyt formy miałem, w poprzednim konku wygrałem kilka razy a tu jeszcze ani razu
a Ty masz uzupełnione dane od razu że tak wygrywasz ? Bo jeśli nie to pewnie wywalają falstarty a jeśli nie wywalają to chyba sobie losują

Dziś nie miałam zapamiętanych. Ale mam wrażenie, że strasznie duża konkurencja i to nie z forum pojawiła się w konkursie. W pierwszych dniach było łatwiej, ale wtedy akurat myliłam odpowiedzi i kilka rund przepadło.

nocti, a Tobie ile wpadło?

A ktos wygrał z internetem bezprzewodowym? emotka
bo ja mam taki emotka

ja mam play bezprzewodowy i dzis trafiłam jedną karte emotka a wczoraj dwie emotka

czyli jak przy playu mozna wygrac to jest pewnie ze jest ustawiony czas minimalny ponizej ktorego odrzucaja sprinterów
0 0

Gość: pajucha

#4381544 Napisano: 20.05.2011 07:58:20
po tym moim dzisiejszym zjawisku, w którym wygrałam za drugim razem na męża, to rzeczywiście wierzyć by można w falstarty. Wkurzające to bardzo bo ja bardzo szybko piszę (umiem pisać bez patrzenia na klawiaturę, piszę wszystkimi palcami) i w takim razie mogę wysnuć tezę że większość moich odpowiedzi wcześniej nie wygrywało bo za szybko je wysyłałam emotka jakaś paranoja...
0 0

rutka

#4381564 Napisano: 20.05.2011 08:10:24
pajucha napisał(a):

po tym moim dzisiejszym zjawisku, w którym wygrałam za drugim razem na męża, to rzeczywiście wierzyć by można w falstarty. Wkurzające to bardzo bo ja bardzo szybko piszę (umiem pisać bez patrzenia na klawiaturę, piszę wszystkimi palcami) i w takim razie mogę wysnuć tezę że większość moich odpowiedzi wcześniej nie wygrywało bo za szybko je wysyłałam emotka jakaś paranoja...

ja piszę wolno i dlatego bez autouzupełniania nie miałabym zadnej szansy i dlatego z niego korzystam.
0 0

leona

#4381613 Napisano: 20.05.2011 08:36:04
Ja tam nie wierzę w falstarty, przy moim tępie pisania i braku autouzupełniania to powinnam była juz wygrać multum razy emotka Jednak w szale zakupów mulił mi raz tak komp, że w końcu poprosiłam meza żeby on zagral na swoim i o dziwo zdążył jeszcze usiąsc, władować stronę, wpisac swoje dane i wygrać ale może to był fart nowicjusza...
0 0

Gość: karo108

#4381622 Napisano: 20.05.2011 08:40:11
wg mnie liczy się szczęście i tyle. Szybkość nie jest gewarantem wygrania. Zalezy ile osób gra i jak im poszło, czy nie zrobiło się pomyłki w pytaniu.. Mnie jakoś się udało - a w szale zakupów ani razu, pomimo, że grałam codziennie. A teraz wpisuje dane za każdym prawie razem, do tego nie mam myszki emotka
0 0

Gość: iskierka

#4381624 Napisano: 20.05.2011 08:41:44
To ja nie mam uzupełnienia,wypełniam w miarę sprawnie i poprawne odpowiadam a nie udało mi się trafić karty ani w tej edycji ani w poprzedniej.Czuję się jakby mnie po prostu wykluczyli z gry emotka
0 0

Gość: nocti

#4381843 Napisano: 21.05.2011 05:24:18
Czy ktoś dostał już maile z wczorajszych wygranych?
0 0

Gość: mightyb

#4381850 Napisano: 21.05.2011 05:45:29
iskierka napisał(a):

To ja nie mam uzupełnienia,wypełniam w miarę sprawnie i poprawne odpowiadam a nie udało mi się trafić karty ani w tej edycji ani w poprzedniej.Czuję się jakby mnie po prostu wykluczyli z gry emotka

Mam to samo, ani jedna karta nie wpadła i mam takie same odczucie czuje sie wykluczona z gry. emotka
0 0

aurorcia

#4381854 Napisano: 21.05.2011 05:51:11
nocti napisał(a):

póki co żadnego maila nie ma
0 0

#4381859 Napisano: 21.05.2011 05:59:50
aurorcia napisał(a):

nocti napisał(a):

póki co żadnego maila nie ma

Dzięki za wiadomość.
0 0

efelinkaaa

#4381894 Napisano: 21.05.2011 06:24:18
mightyb napisał(a):

iskierka napisał(a):

Mam to samo, ani jedna karta nie wpadła i mam takie same odczucie czuje sie wykluczona z gry. emotka

w Szale zakupów miałam autouzupełnianie i udało się wygrać dwie karty, teraz bez autouzupełniania i też wypełniam sprawnie, szybko wpisuję dane i też się udało) emotka Nie wiem od czego to zależy..

dostaliście wczoraj karty z Szału Zakupów?
0 0

#4381903 Napisano: 21.05.2011 06:30:53
Wczoraj przyszła jedna z 21 kwietnia. Ale nadal czekam na te z 20.04
0 0

#4381909 Napisano: 21.05.2011 06:41:28
Właśnie miałam telefon od teściowej - wczoraj odebrała kartę z Szału Zakupów z 20.04
0 0

efelinkaaa

#4381913 Napisano: 21.05.2011 06:48:22
nocti napisał(a):

Właśnie miałam telefon od teściowej - wczoraj odebrała kartę z Szału Zakupów z 20.04

super, a u mnie nadal ani z 19 ani z 21 emotka
jak do wtorku nie dojdą, to chyba do nich napiszę..
0 0

#4381914 Napisano: 21.05.2011 06:49:53
efelinkaaa napisał(a):

nocti napisał(a):

Jeszcze sporo osób czeka. U mnie też jeszcze nie wszystko jest.
Jakby nie było pisali, że wysyłają do 30 dni od zakończenia konkursu czyli pon-wtorek muszą już przyjść. Jeśli nie to ja tez będę do nich pisać.
0 0

efelinkaaa

#4381917 Napisano: 21.05.2011 06:51:47
nocti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nocti napisał(a):

Jakby nie było pisali, że wysyłają do 30 dni od zakończenia konkursu czyli pon-wtorek muszą już przyjść. Jeśli nie to ja tez będę do nich pisać.

Wiem, wiem.. doczekać się po prostu nie mogę, teraz jak nic przydałby się zastrzyk gotówki, bo świadkujemy w sobotę za tydzień i trzeba się trochę obkupić.. No nic, cierpliwie czekam emotka
0 0

#4381921 Napisano: 21.05.2011 06:56:47
efelinkaaa napisał(a):

nocti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nocti napisał(a):

Wiem, wiem.. doczekać się po prostu nie mogę, teraz jak nic przydałby się zastrzyk gotówki, bo świadkujemy w sobotę za tydzień i trzeba się trochę obkupić.. No nic, cierpliwie czekam emotka

Koleżanka bardzo liczyła na kartę przed weekendem bo już miała plan jej wydania. No, ale też niestety nie dotarło.
0 0

Gość: katia305

#4382203 Napisano: 21.05.2011 09:48:13
miesiąc nie minal wiec dajcie im jeszcze troche czasu zanim zasypiecie ich telefonami i mailami,karty caly czas dochodza a rmf za poczte przeciez nie odpowiada..
nie zniechecajmy ich do organizowania takich przyjemnych konkursow

:)
0 0