Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na 100% można w empiku od 1 zł, płaciłam, więc wiem
Gość: friq
Gość: brudny
Dużo jeszcze razy to napiszesz ?
Gość: nocti
Końcem tygodnia? Karta wygrana w ostatnim dniu??
Oczywiście miło będzie jak karty zostaną wysłane szybciej niż w Szale Zakupów, ale lepiej się nie nastawiać.
Gość: sunflower
delfinka101
Postów 5749
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy dostaliscie do nich kody pin?
gargi
Postów 568
Data rejestracji 06.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karty są na podpis. : )
Gość: sunflower
Z góry dziękuję!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aneti ale jeśli jest ograniczenie to zazwyczaj o tym pisze gdzieś przy kasie, a już na pewno wiedziałby sprzedawca. Nie dasz rady jakoś sprawdzić salda konta?
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
ja w tesco dopłacałam do karty z rmf i nie było problemu,natomiast dzisiaj z kartą Turka w realu był problem bo nie mogłam zapłacić tak żeby dopłacić kasę
Gość: aneti
wiem jakie jest saldo, 5 zł. z z groszami, mówiłam babce że dopłacę różnicę jakiej zabraknie na karcie ale odrzucało transakcje
Gość: puma
Gość: nocti
Ja płaciłam w tesco i w kauflandzie w ten sposób, że dopłacałam do karty. Mówiłam sprzedawcy ile ma pobrać z karty i że reszta gotówką - nie było problemu.
Gość: debere
Zgodnie z informacją, która była na stronie konkursu nagrody w Bajecznej zabawie zostaną wysłane do zwycięzców w ciągu miesiąca od daty zakończenia całego konkursu czyli od 27 maja 2011.
Kiedy dokładnie tego jeszcze nie wiemy bo karty muszą zostać najpierw aktywowane przez klienta i jest ich dużo więc będziemy je wysyłać etapami począwszy od przyszłego tygodnia.
Gość: puma
Gość: marlenkalw
To ja dostanę szybko- wygrana 3 dnia
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie kumam
to oni je aktrywują czy jak?
Gość: marlenkalw
Sratatata sami je aktywujemy