Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nocti
Ku mojemu zdziwieniu prosiaczek też jest naprawdę ładny. Wiadomo, że to my tak sobie oceniamy, dzieci mają swoje zdanie
Gość: lalunia
Gość: skorpionka82
zaloguj się tu: http://www.brebank.pl/prepaid
ja po zalogowaniu od razu miałam, że karta jest AKTYWNA, a dziś nią płaciłam.
Gość: friq
Ja też ostatniego, myślę, że jutro już przyjdzie. Jak nie to...
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
myślałem że będzie ładniejszy
jeszcze dla upewnienia?
do karty mogę dopłacić, np. zostało mi 100 zł i kupię za 130 zł
to mogę dopłacić kasą 30 zł?
Gość: nineczka17
trzeba tu zgodnie z instrukcję zarejestrować i będzie wszystko ok
https://www.ibre....aid/prepaidLogin.jsp
Gość: skorpionka82
no co Wy! Tygrysek jest sliczniutki!
pioge7 - tak, możesz dopłacić, ja tak wczoraj zrobiłam, tylko najlepiej wiedzieć, ile dokładnie masz na karcie, by powiedzieć kasjerce, ile ma z niej 'zdjąć', żeby Ci grosze nie zostały na karcie
pioge7
Postów 8413
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie trzeba
na tej stonie ibre mozesz sobie sprawdzic ile masz na karcie ale to nie ty ją aktywujesz ci co myślą ze wchodząc na te stronę dokonują aktywacji są w błędzie.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie,ja na drugi dzień pojechałam na stacje i zatankowałam sobie za całą kwotę.transakcja bez problemu
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: mariolakal
Gość: iwonciaaa
nie, ale też czekam
pioge7
Postów 8413
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
do mnei z 25 przyszła z kłapouchym we wtorek
Gość: nocti
Do nas przyszła w środę z prosiaczkiem
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8413
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
do mnei w środę przyszła z ostatniego dnia z kubusiem
Gość: emilka1705
ja dziś dostałam z ostatniego dnia
Gość: ksantypa
oj tez z niecierpliwościa oczekuje na donosiciela-mam nadzieje , ze bedzie miał w swojej przepastnej torbie i dla mnie przesyłkę