Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zuzamm
u mnie podobnie
Gość: goralecka
Gość: size
marzanna
Postów 1481
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Some people are wise. Some otherwise\"
baxter
Postów 2768
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale nie otrzymalam zadnej odpowiedzie, również na fb sporo osób poruszało ten temat ale tez narazie cisza
A tak całkiem poważnie, myślę, że należy poczekać, co najmniej do jutra, może ich system zaliczył zwiechę i stąd jakieś opóźnienia. Zgłoszenia pewnie są zarejestrowane i jak technik - informatyk ogarnie całość - to puści powiadomienia. Myślę, ze powinniśmy spokojnie poczekać.
marzanna
Postów 1481
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam dzisiaj w centrum handlowym i przy okazji zerknęłam do Esotiq. Szału nie ma, no ale tak czy owak chciałabym ten bon dostać
Powiedz, że nie ma fajnego ubranka na plażę i zasnę spokojnie
I przestanę sobie wyrzucać...
A jak jeszcze na stronie zobaczyłam, ze z kosmetyków jest m.in. krem do biustu zachwalany przez Krupę, to od razy mi szczena spadła i radość odeszła.
Za stówkę może być jakiś balsam i żel pod prysznic - o ile się nie pomyliłam.
monikar
Postów 3324
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
niestety, wchodzę na pocztę myśle sobie że od 15 to boniki już będą a tu lipa...może oni sami nie potrafią się teraz doliczyć kto wygrał i komu powinni dosłać bony..
powiem szczerze zła jestem coraz bardziej na RMF...
marzanna
Postów 1481
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic fajnego na plażę nie widziałam, więc śpij spokojnie
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie brak na interii
Dajcie znać jak będzie jakaś wiadomość
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
o
własnie jakoś dziwnie to rozdzielili;/ było przecież chyba tylko 6 rund
alaalex40 i luk1990
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
Uff
No tak, ale póki co ma się nieźle, więc fajnie by było coś innego udoskonalić
No i super.
Dziękuję Wam kobietki
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co najwazniejsze wszystkie maile są
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
olabas
Postów 722
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez nie
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie niestety też...
Gość: barti978
pw
skupię bony
pw
Gość: moni250