RMF

isetta

#5614164 Napisano: 16.03.2013 13:52:18
mia napisał(a):

Jak do nich napiszę - pewnie po niedzieli, to oczywiście dam znać, co odpowiedzą.
Panie w moim Esotiq'u absolutnie nie widziały przeciwwskazań do takiej transakcji emotka , ale chodzi mi o to, żeby przy kasowaniu się nie okazało, że nie da rady i żebym się nie wycofywała, jak kot z podkulonym ogonem ze sklepu... emotka

W moim, kiedy kupowałam kosmetyki, rzuciły coś w stylu "nie dość, że za darmo, to jeszcze wybrzydza i się zastanawia" emotka Wolę się upewnić czy tak da radę niż się z nimi kłócić.
0 0

mia

#5614165 Napisano: 16.03.2013 13:54:05
isetta napisał(a):

mia napisał(a):

Jak do nich napiszę - pewnie po niedzieli, to oczywiście dam znać, co odpowiedzą.
Panie w moim Esotiq'u absolutnie nie widziały przeciwwskazań do takiej transakcji emotka , ale chodzi mi o to, żeby przy kasowaniu się nie okazało, że nie da rady i żebym się nie wycofywała, jak kot z podkulonym ogonem ze sklepu... emotka

W moim, kiedy kupowałam kosmetyki, rzuciły coś w stylu "nie dość, że za darmo, to jeszcze wybrzydza i się zastanawia" emotka Wolę się upewnić czy tak da radę niż się z nimi kłócić.

No to Ci naprawdę współczuję sklepu - u mnie panie same przeliczały z kalkulatorem z własnej inicjatywy, co najlepiej wychodzi, aż mi głupio było... emotka
0 0

alamak

#5614196 Napisano: 16.03.2013 14:45:59
mia napisał(a):

isetta napisał(a):

mia napisał(a):

No to Ci naprawdę współczuję sklepu - u mnie panie same przeliczały z kalkulatorem z własnej inicjatywy, co najlepiej wychodzi, aż mi głupio było... emotka

U mnie też panie same przeliczały, żeby wyszło jak najkorzystniej, bo z 1 bonem nie miałam co szaleć emotka W ogóle obsługa b. miłe wrażenie sprawiała emotka
0 0

ela

#5614204 Napisano: 16.03.2013 14:52:45
MAGDAnek napisał(a):

gocha28 napisał(a):

z robił ktoś może zakupy w Rzeszowie ? emotka

tez jestem ciekawa jak wygladaja zakupy w Rzeszowie, ja wybieram sie dopiero w niedziele

też jestem ciekawa jak wygladają zakupy w rzeszowie a dokładnie w Galeri Rzeszów
0 0

Gość: goralecka

#5614248 Napisano: 16.03.2013 16:08:24
Ja bylam dzis w galerii mokotow ale zero zainteresowania ze strony ekspedientek moja osoba..nie mowiac juz o jakiejkolwiek usludze brafittingu. Na szczescie rozmiar jaki nosze okazal sie w miarezblizony do rozmiarowki Esotiq. Ale niestety mialam tylko 4-5 modeli do wyboru emotka . Kupilam za 2 bony dwa komplety (w tym jeden 50% taniej) i majtki.
Czeka mnie jeszcze wycieczka na Rembielinska po kosmetyki.
0 0

karolkas

#5614264 Napisano: 16.03.2013 16:33:01
ja dziś się obkupiłam w Szczecinie w galaxy, oczywiście na początku pani nic nie wiedziała, nic się ze sobą nie łączy, nie mam zniżek itp. Powiedziałam, żeby zadzwoniła gdzie trzeba i sie dowiedziała. No i wyszlo ze łączy się ze zniżkami. Zakupiłam piżamkę i 3 kosmetyki
0 0

karkocka

#5614299 Napisano: 16.03.2013 17:52:52
karolkas napisał(a):

ja dziś się obkupiłam w Szczecinie w galaxy, oczywiście na początku pani nic nie wiedziała, nic się ze sobą nie łączy, nie mam zniżek itp. Powiedziałam, żeby zadzwoniła gdzie trzeba i sie dowiedziała. No i wyszlo ze łączy się ze zniżkami. Zakupiłam piżamkę i 3 kosmetyki

Ja dzisiaj też kupiłam w Szczecinie CH Turzyn, też pani o zniżkach nie wiedziała, ale zadzwoniła ,no i kosmetyki za 3 bony kupione emotka
0 0

Gość: rachel

#5614303 Napisano: 16.03.2013 18:00:22
Ja dzisiaj byłam we Włocławku. Razem miałam 4 bony. Promocja -30% nie łączyła się z drugi zestawem za -50% ale i tak jestem zadowolona. Udało mi się kupić 3 zestawy bielizny, 1 biustonosz dla mamy i piżamkę dla córeczki...jestem mile zaskoczona rozmiarówką, odkąd karmię mam problemy z zakupem biustonoszy a tutaj problemów zero i duży wybór! Dostałam też masę kart rabatowych na -100 zł i na - 30 jedną. Ale z tych za -100 chyba nie skorzystam bo poza strojem kąpielowym na razie mam w czym chodzić emotka
0 0

Gość: ati88

#5614305 Napisano: 16.03.2013 18:05:42
Byłam na zakupach u siebie i maskara.. był tylko 1 staniczek w moim rozmiarze i to jeszcze nie za specjalny.. emotka to już było 3 podejście do zakupów, ale mam pecha albo moj rozmiar taki chodliwy emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5614311 Napisano: 16.03.2013 18:16:20
rachel napisał(a):

Ja dzisiaj byłam we Włocławku. Razem miałam 4 bony. Promocja -30% nie łączyła się z drugi zestawem za -50% ale i tak jestem zadowolona. Udało mi się kupić 3 zestawy bielizny, 1 biustonosz dla mamy i piżamkę dla córeczki...jestem mile zaskoczona rozmiarówką, odkąd karmię mam problemy z zakupem biustonoszy a tutaj problemów zero i duży wybór! Dostałam też masę kart rabatowych na -100 zł i na - 30 jedną. Ale z tych za -100 chyba nie skorzystam bo poza strojem kąpielowym na razie mam w czym chodzić emotka

rachel a te -100 to za zakupy kosmetykow tak?-bo ja dzisiaj robilam ZAKUPY WE WLOCLAWKU i nie dostalam rabatowych kart.
0 0

ciasssteczko

#5614314 Napisano: 16.03.2013 18:28:00
goralecka napisał(a):

Ja bylam dzis w galerii mokotow ale zero zainteresowania ze strony ekspedientek moja osoba..nie mowiac juz o jakiejkolwiek usludze brafittingu. Na szczescie rozmiar jaki nosze okazal sie w miarezblizony do rozmiarowki Esotiq. Ale niestety mialam tylko 4-5 modeli do wyboru emotka . Kupilam za 2 bony dwa komplety (w tym jeden 50% taniej) i majtki.
Czeka mnie jeszcze wycieczka na Rembielinska po kosmetyki.

Właśnie wróciłam z Galerii Mokotów i nie wiem, czy mówimy o tej samej emotka Byłam zaopatrzona w 4 bony i kupon -30% z Joya, obsługa we wszystkim zorientowana, pomocna, pani biegała, przynosiła do przymierzalni, szukała mi rozmiarów w szufladkach - naprawdę jestem szalenie zadowolona, wyszłam z pięcioma super sexy kompletami emotka
0 0

banka-manka

#5614390 Napisano: 16.03.2013 20:22:06
To ja też obkupiona emotka
Dwa komplety bielizny, piżamka i koszula nocna. Do tego 3 sztuki kosmetyków emotka emotka emotka
Pani przesympatyczna ! Pomagała ze zniżkami, kombinowała co najlepiej się opłaca, co dobrać itp. ! emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5614394 Napisano: 16.03.2013 20:33:09
u mnie niestety było bardziej skomplikowanie
panie (bo byłam w 2 galeriach) nie uwzględniły zniżki z Joy'a która bardziej by mi odpowiadała ale w sumie mam 2 komplety ze zniżką 50% za drugi za 2 bony i okazało się że mam spoooro większy biust niż myślałam awansowałam do 70F emotka Mąż również zadowolony emotka emotka emotka
0 0

#5614397 Napisano: 16.03.2013 20:35:13
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

rachel a te -100 to za zakupy kosmetykow tak?-bo ja dzisiaj robilam ZAKUPY WE WLOCLAWKU i nie dostalam rabatowych kart.

kupony dawali za wszystko i za kosmetyki i za bieliznę...dostałam 5 kuponów na -100 zł przy zakupie za 250zł i jeden na -30 zł przy zakupie za 90 zł. W tych kuponach jest tak, że dotyczą towarów nieprzecenionych. Jeśli potrzebujesz takiego na - 100 zł mogę odstąpić:) ważne od 1 do 30 kwietnia
0 0

malenka89

#5614406 Napisano: 16.03.2013 20:53:54
ekuc2 napisał(a):

panie (bo byłam w 2 galeriach) nie uwzględniły zniżki z Joy'a która bardziej by mi odpowiadała ale w sumie mam 2 komplety ze zniżką 50% za drugi za 2 bony i okazało się że mam spoooro większy biust niż myślałam awansowałam do 70F emotka Mąż również zadowolony emotka emotka emotka

to ja mam 75E i ledwo 3 biustonosze na mnie pasowały, więc podziwiam, że Tobie udało się coś znaleźć dla siebie emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5614409 Napisano: 16.03.2013 20:58:31
malenka89 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

to ja mam 75E i ledwo 3 biustonosze na mnie pasowały, więc podziwiam, że Tobie udało się coś znaleźć dla siebie emotka

w sumie w tej rozmiarówce było sporo modeli ale mnie idealnie pasowały 2 więc nie miałam problemu co wybrać emotka
0 0

#5614412 Napisano: 16.03.2013 20:59:47
ja też 75 E i był spory wybór emotka A na pocieszenie wam powiem że mój rozmiar to 75 E ale miękki emotka w ten typu push up to musialabym miez chyba z 75y
0 0

malenka89

#5614416 Napisano: 16.03.2013 21:04:58
no mnie Pani też odradzała push up, choć model bardzo mi się podobał emotka

u mnie było może z 6-7 modeli w tym rozmiarze, jednak tylko 3 leżały na mnie dobrze.

w każdym razie z jakości jestem póki co bardzo zadowolona emotka

0 0

Gość: ksantypa

#5614430 Napisano: 16.03.2013 21:19:11
rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

kupony dawali za wszystko i za kosmetyki i za bieliznę...dostałam 5 kuponów na -100 zł przy zakupie za 250zł i jeden na -30 zł przy zakupie za 90 zł. W tych kuponach jest tak, że dotyczą towarów nieprzecenionych. Jeśli potrzebujesz takiego na - 100 zł mogę odstąpić:) ważne od 1 do 30 kwietnia

dzięki-jak na razie mam dosyc bielizny ale patrz ja mialam 2 bony po 100 to powinna mi dac na 30 zl-moze ldatego ze kupowalam jeszzce z ta zniżka z joya
0 0

alamak

#5614448 Napisano: 16.03.2013 21:37:48
Jakby ktoś chciał sprzedać/wymienić 1 bon na bieliznę, to byłabym chętna (Poznań) emotka
0 0