Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ksantypa
Gość: anielka_22
mam bon na bieliznę i kosmetyki
Gość: ekuc2
flesz ma tak samo jak TS za 150 zniżka 50
Wiem że ktoś łączył bony np mąż z żoną Jak to się robi? bo byłam się rozejrzeć w salonie i pani mi powiedziała że łączyć nie można (inne bony i promocje się liczą) ale jakbym jej powiedziała jak to zrobić to może by się udało
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
olunka
Postów 8457
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
ja łączyłam moje i męża ale na bieliznę, ten na kosmetyki musiałam kosmetyki kupić, zapytałam się i pani nie widziała problemu, pokasowała, powprowadzała kupony i ok:)
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: ekuc2
możesz mi napisać na PW w którym salonie robiłaś zakupy może jak pani podam ten konkretny to pokombinuje
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że ktoś łączył bony np mąż z żoną Jak to się robi? bo byłam się rozejrzeć w salonie i pani mi powiedziała że łączyć nie można (inne bony i promocje się liczą) ale jakbym jej powiedziała jak to zrobić to może by się udało
jamialam 3 swoje i 1 meza i bez problemu pani polaczyla je razem na wspolne zakupy - ogolnie wlowoclawku moglam brac rzeczy tak dla facetow jak i dla pan , z calego asortymentu wlacznie ze znizkami 50%
Gość: aneti
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja płaciłam 140 zł
monikar
Postów 3323
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
za ok 115zł też można kupić
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zakupiłam kosmetyki - jakiś zestaw trzech sztuk, balsam, peeling, żel, po 30% obniżce wyszło 102,96. Czyli 2,96 dopłaty.
Ponieważ z przecen zostały mizerne resztki zrezygnowałam z zakupu bielizny dzisiaj (mam raptem 1 bon).
Ale za kosmetyki dostałam bon rabatowy - 100 zł rabatu w kwietniu przy zakupie za 250 zł. I olśniło mnie, że to złoty interes dla mnie - idę w kwietniu kupuję za 250 i płacę 50 zł.
Zatem po "bieliznę" idę w kwietniu.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś pisał, że tak się nie da, bo ja na ten sam pomysł wpadłam
W sensie, że w Esotiq powiedzieli, iż to się ze sobą nie łączy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A niby czemu?
Tu wszystko pasuje. Nawet panie ekspedientki doszły do tego samego wniosku. Na wszelki wypadek jeszcze napiszę do Esotiq'a.
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem
Dasz znać co odpowiedzieli? Przetrzymam ten bon z rmfu do kwietnia
Gość: skorpik26
to jest możliwe, dlatego, że będziesz korzystała tylko z JEDNEJ promocji (czyli zakupy z kartą zniżkową - 100 zł)
więc bez problemu tak zrealizujesz
jak cos to mam takie karty gdyby ktoś chciał to mozemy sie dogadać (mam 3 szt kart - 100 zł )
serene
Postów 751
Data rejestracji 25.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ydzien temu za 4 bony jeden ekskluzywny zestaw bielizny minge , 2 staniki 5 par gaci dla synow i 1 trojpak dla mnie -takze dzien kobiet w tym roku mialam zarąbiasty
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak do nich napiszę - pewnie po niedzieli, to oczywiście dam znać, co odpowiedzą.
Panie w moim Esotiq'u absolutnie nie widziały przeciwwskazań do takiej transakcji