RMF

malutka456

#5612791 Napisano: 14.03.2013 16:31:11
banka-manka ja i mama mamy rozne nazwisko,ale Panie stwierdzily, ze kupon traktuja jak gotowke, wiec kupony na bielizne mozna laczyc z kuponami na bielizne, a kosmetyki z kosmetykami emotka
0 0

malenka89

#5612795 Napisano: 14.03.2013 16:42:21
mozna laczyc i wszystkie znizki obowiazuja emotka
0 0

Gość: goralecka

#5612815 Napisano: 14.03.2013 17:08:47
Szukam kogos kto moglby mi podeslac na maila to co odpisali z Esotiq na temat kupowania rzeczy z wyprzedazy, laczenia bonow itp.
Chcialabym miec w razie czego jakas podkladke emotka
A mi nie chca odpisac emotka
0 0

#5612816 Napisano: 14.03.2013 17:08:47
Szukam kogos kto moglby mi podeslac na maila to co odpisali z Esotiq na temat kupowania rzeczy z wyprzedazy, laczenia bonow itp.
0 0

Reni

#5612822 Napisano: 14.03.2013 17:12:28
Info dla Krakusów emotka
Byłam w Bonarce, za 4 kupony zostały zakupione 4 komplety (dopłata 20zł z groszami). Niestety większość przecenionego towaru dzisiaj wróciła na magazyn, więc nie zdążyłam... emotka Za kupony można kupić przecenione rzeczy (ale baaardzo mały wybór) no i oczywiście nową kolekcję-drugi komplet wtedy jest 50% taniej. Kupony sprawdzają z dowodami tożsamości i jeśli są na róże osoby nawet o tym samym nazwisku (tak jak w moim przypadku) nabijają na oddzielny paragon emotka
0 0

niunia-k

#5612825 Napisano: 14.03.2013 17:15:42
goralecka napisał(a):

Też bym chciała takiego maila emotka
Bardzo ładnie bym poprosiła aby mi przesłać taką treść to sobie wydrukuje
0 0

dolly

#5612832 Napisano: 14.03.2013 17:26:28
niunia-k napisał(a):

goralecka napisał(a):

Też bym chciała takiego maila emotka
Bardzo ładnie bym poprosiła aby mi przesłać taką treść to sobie wydrukuje

ja również się podpinam pod prośbę
0 0

Gość: ewa989

#5612835 Napisano: 14.03.2013 17:31:08
Ja nie miałam problemów z łączeniem kuponów jedynie na przecenione towary zniżki nie obejmowały...
0 0

moskala22

#5612839 Napisano: 14.03.2013 17:35:22
Reni napisał(a):

Info dla Krakusów emotka
Byłam w Bonarce, za 4 kupony zostały zakupione 4 komplety (dopłata 20zł z groszami). Niestety większość przecenionego towaru dzisiaj wróciła na magazyn, więc nie zdążyłam... emotka Za kupony można kupić przecenione rzeczy (ale baaardzo mały wybór) no i oczywiście nową kolekcję-drugi komplet wtedy jest 50% taniej. Kupony sprawdzają z dowodami tożsamości i jeśli są na róże osoby nawet o tym samym nazwisku (tak jak w moim przypadku) nabijają na oddzielny paragon emotka

dziękuję emotka
0 0

ashe

#5612851 Napisano: 14.03.2013 17:50:09
mam maila wiec jak coś to na pv podać swojego maila to prześlę
0 0

Gość: ksantypa

#5612859 Napisano: 14.03.2013 18:00:22
na str,765 jest wklejony mail z odpowiedzia
Witam serdecznie,

Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).

Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.

Pozdrawiamy
0 0

#5612880 Napisano: 14.03.2013 18:35:48
Wiem, ze mail byl wklejony ale chcialam miec go w formie mailowej tzn. z adresem, data itd.
;)
0 0

ace

#5612890 Napisano: 14.03.2013 18:44:45
Reni napisał(a):

Info dla Krakusów emotka

Ja dziś byłam w Solvay Parku i też bez problemu kosmetyki kupiłam ze zniżką -30% emotka (wiecie do kiedy będzie ta zniżka?. Bardzo miłą Pani, był problem z bonem, ale okazało się, że komputer nie był widoczny przez sieć i musieli zadziałąć firmowi informatycy emotka Ale się udało emotka Jakies przeceny bielizny widziałam ale bez szału (niewiele tego). A mój rozmiar wogóle jest w deficycie emotka Kurcze ale skoro promocje sie kończą to może źle zrobiłam, że dziś jednak czegoś nie znalazłam emotka Czyli do Bonarki za przecenami nie ma co jechac?? A ktos wie czy w Bonarce dużow większy jest ten sklep niż w Solvay?
0 0

Gość: aneti

#5612912 Napisano: 14.03.2013 19:31:43
ciekawe co jaki czas robią przeceny? no i właśnie - do kiedy te trwa promocja -30% na kosmetyki?
0 0

Reni

#5612941 Napisano: 14.03.2013 20:10:20
ace napisał(a):

Reni napisał(a):

Info dla Krakusów emotka

Ja dziś byłam w Solvay Parku i też bez problemu kosmetyki kupiłam ze zniżką -30% emotka (wiecie do kiedy będzie ta zniżka?. Bardzo miłą Pani, był problem z bonem, ale okazało się, że komputer nie był widoczny przez sieć i musieli zadziałąć firmowi informatycy emotka Ale się udało emotka Jakies przeceny bielizny widziałam ale bez szału (niewiele tego). A mój rozmiar wogóle jest w deficycie emotka Kurcze ale skoro promocje sie kończą to może źle zrobiłam, że dziś jednak czegoś nie znalazłam emotka Czyli do Bonarki za przecenami nie ma co jechac?? A ktos wie czy w Bonarce dużow większy jest ten sklep niż w Solvay?

Nie miałam siły na Solvay i nie wiem jak duży tam jest sklep. W każdym bądź razie w Bonarce jest całkiem spory, na pewno większy niż w M1 emotka
0 0

karkocka

#5612943 Napisano: 14.03.2013 20:15:09
aneti napisał(a):

ciekawe co jaki czas robią przeceny? no i właśnie - do kiedy te trwa promocja -30% na kosmetyki?

- 30 % na kosmetyki chyba jest do 31 marca
0 0

ace

#5612946 Napisano: 14.03.2013 20:16:53
Reni napisał(a):

ace napisał(a):

Reni napisał(a):

Info dla Krakusów emotka

Nie miałam siły na Solvay i nie wiem jak duży tam jest sklep. W każdym bądź razie w Bonarce jest całkiem spory, na pewno większy niż w M1 emotka

Dzięki emotka To chyba jednak się wybiorę do Bonarki (choć jak nie ma już promocji to nie wiem emotka ). A w M1 w sumie też nie wiem jak duży jest ten sklep emotka Bo w Solvay to raczej sklepik niewielki emotka (ale Pani bardzo sympatyczna, więc gorąco polecam emotka . Poszłam do SP bo mam najbliżej emotka
0 0

wesoyromek

#5612961 Napisano: 14.03.2013 20:25:44
ashe napisał(a):

mam maila wiec jak coś to na pv podać swojego maila to prześlę

ashe emotka emotka dziękuję emotka
0 0

banka-manka

#5612967 Napisano: 14.03.2013 20:32:46
malutka456 napisał(a):

banka-manka ja i mama mamy rozne nazwisko,ale Panie stwierdzily, ze kupon traktuja jak gotowke, wiec kupony na bielizne mozna laczyc z kuponami na bielizne, a kosmetyki z kosmetykami emotka

Dziękuje ! emotka emotka
Mam nadzieje, że moje i Mamy Pani połączy i uda nam się kupić coś fajnego !

Wydaje mi się, że im prędzej pójdzie się te bony wykorzystać tym lepiej. Bo w końcu rozdali ich 1000 na bieliznę.
Jeszcze trochę i nic w sklepach nie zostanie emotka emotka
0 0

ashe

#5612970 Napisano: 14.03.2013 20:39:43
mi tak w żadnym z dwóch salonów w których byłam nie chciały tak zrobić. Ja osobno, mąż osobno.
0 0