Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 1089
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czy ekspedientki mają jakąś listę, gdzie sprawdzają dane z numerem kuponu, czy tylko go wklepują?
Gość: rachel
w wweekend z twoim stylem i grazią jest rabat - 50 zł przy zakupie jeśli dobrze pamiętam za 150 zł.
wklepiją numer bonu do systemu i sprawdzaja dane na kuponie z dowodem osobistym
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O dziękuję, akurat wybieram się na zakupy w niedzielę! W takim razie polecę do kiosku po gazetę.
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: rachel
wiem ze jak było z joya to niektórym łączyli. Mi nie chciała powiedziała ze albo jedna zniżka albo druga...
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje za info
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już czuję, że u mnie będzie problem i powiedzą, że kuponu z bonem łaczyć nie można....
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie daj się wykiwać bo można łączyć
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale masakra z rozmiarami
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupon obowiązuje przy zakupach za 90zł, rabat naliczany jest od can regularnych, nie łączy się z innymi promocjami.
Jeżeli mamy więcej niż jedną kartę możemy je połączyć, ale przy realizacji kilku kart przy jednym zakupie, kwota minimalnego zakupu również jest sumowana.
Wg mnie wygląda to tak, że jak robię zakupy za 180zł, daję dwie karteczki (60zł) i płacę 120zł w gotówce.
A tydzień temu jak byłam w esotiq, to 3 osoby płaciły tylko tymi kartami, bez innych kuponów, gotówki, itd. Zaczęłam się nawet mocno przyglądać
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na tych co ja mam, trzeba dopłacać, może mieli jakieś inne. A jesteś pewna, że nie zauważyłaś, zeby płaciły no kartą?
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozna je polaczyc np z rabatem 30zł przy zakupach za 90 zł, ale rabat 130zł będzie obowiązywał przy minimalnej kwocie zakupu 340zł
Na moich tez trzeba doplacac
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyszło mi 260 zł, dopłaciłam 60
Bony z "Twojego Stylu" ma 50 zł też można było łączyć z tymi z RMF
Czekając na...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczę to ciekawe bardzo. a pewna jesteś, że to te same karteczki, może to jakieś inne boniki były?
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tutaj jest info https://www.faceb...p;type=1&theater
nie warto żałować zakupu bo być może nie połącza sie z kuponem 100zł za zakupy o wart 250zł
Bede dzis przechodziła obok esotiq to zapytam
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane