Smolar

Gość: rpk

#6308525 Napisano: 06.01.2017 22:28:27
loteryjny napisał(a):

ja na ten przyklad, kupilem na zywca w carrefour juz na 150 paragonow, niestety takie realia ale nie chce nikogo odstraszac emotka

A ja całe "0" jakoś żywiec mi nie podchodzi wolę warkę emotka tak że powodzenia
0 0

mirai

#6308532 Napisano: 07.01.2017 00:00:24
rpk napisał(a):

loteryjny napisał(a):

ja na ten przyklad, kupilem na zywca w carrefour juz na 150 paragonow, niestety takie realia ale nie chce nikogo odstraszac emotka

Do "loteryjny": to żeś chłopie w te paragony zainwestował - na oko licząc - jakieś 1.800 zł. Stopy zwrotu życzę - takie realia... emotka .
0 0

loteryjny

#6308535 Napisano: 07.01.2017 00:44:36
mirai napisał(a):

rpk napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Do "loteryjny": to żeś chłopie w te paragony zainwestował - na oko licząc - jakieś 1.800 zł. Stopy zwrotu życzę - takie realia... emotka .

przecież piwo można spróbowac sprzedać emotka a gdzie jest teraz łatwo wygrać..
0 0

mirai

#6308660 Napisano: 08.01.2017 01:03:31
magnus napisał(a):

Czy Cola na Statoil musi być 1 l, w Regulaminie nie widzę, a na plakacie tak emotka

W regulaminie nie ma, ale na wszelki wypadek lepiej kupić 2 *1L - tym bardziej, że one są akurat w promocji pod ten konkurs. Ja tak zrobiłem  emotka .
1 mia 0

scrabble

#6308671 Napisano: 08.01.2017 10:52:57
magnus napisał(a):

mirai napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Cola na Statoil musi być 1 l, w Regulaminie nie widzę, a na plakacie tak emotka

W regulaminie nie ma, ale na wszelki wypadek lepiej kupić 2 *1L - tym bardziej, że one są akurat w promocji pod ten konkurs. Ja tak zrobiłem  emotka .

0,5 l też są w promocji , 2 szt za 6 zł a 1l 2 szt za 7 zł.
Czytam regulamin 3 raz i nie ma nic na temat pojemności- DOWOLNE. Często Smolar robił załącznik produktów a tu tak na odwal

To prawda, w regulaminie nic nie ma ale na stronie konkursu, w każdej zakładce *kup 2 dowolne rodzaje (i tu rodzaj załącznika cola, cola light i co tam jeszcze...) po litrze. 
Ja bym radziła wydać te 7 zł, bo co to jest za oszczędność? 1 zł zostanie w portfelu a wygrane 2,5 tysiąca przepadnie? 
0 0

scrabble

#6308678 Napisano: 08.01.2017 11:51:33
magnus napisał(a):

scrabble napisał(a):

magnus napisał(a):

mirai napisał(a):

magnus napisał(a):

0,5 l też są w promocji , 2 szt za 6 zł a 1l 2 szt za 7 zł.
Czytam regulamin 3 raz i nie ma nic na temat pojemności- DOWOLNE. Często Smolar robił załącznik produktów a tu tak na odwal

To prawda, w regulaminie nic nie ma ale na stronie konkursu, w każdej zakładce *kup 2 dowolne rodzaje (i tu rodzaj załącznika cola, cola light i co tam jeszcze...) po litrze. 
Ja bym radziła wydać te 7 zł, bo co to jest za oszczędność? 1 zł zostanie w portfelu a wygrane 2,5 tysiąca przepadnie? 

To nie chodzi o oszczędność 1 złotego, tylko oszczędność "zbędnych" litrów emotka
W Regulaminie nie ma nic o pojemności, w zakładce też nie ma, jest plakat promocji Coli na Statoil

Czy kilogramów? Słyszałam, że w 1 puszce znajduje się równowartość 14 kostek cukru emotka
Na plakacie na stacji nie ma gwiazdki, że litrowe? Chyba zajadę sprawdzić z ciekawości. 
Nie wiem, czasu jest jeszcze sporo, trzeba by napisać do Smolara tak dla świętego spokoju. Ja w każdym razie kupiłam litrowe, w końcu mam zamiar zabrać je na wakacje a na Karaibach jest gorąco, litrowe się przydadzą  emotka
0 0

scrabble

#6308785 Napisano: 08.01.2017 21:10:57
magnus napisał(a):

magnus napisał(a):

scrabble napisał(a):

Czy kilogramów? Słyszałam, że w 1 puszce znajduje się równowartość 14 kostek cukru emotka
Na plakacie na stacji nie ma gwiazdki, że litrowe? Chyba zajadę sprawdzić z ciekawości. 
Nie wiem, czasu jest jeszcze sporo, trzeba by napisać do Smolara tak dla świętego spokoju. Ja w każdym razie kupiłam litrowe, w końcu mam zamiar zabrać je na wakacje a na Karaibach jest gorąco, litrowe się przydadzą  emotka

O ryzykowne postanowienie , na lotnisku nie przepuszczą nawet dziecinnego soczku 0,2l  a co dopiero takie butle

hehe a ja dalej chetnie tego "smyka" bym zaoszczędził emotka . Nie przekonuje mnie ten plakat na Statoil, a Regulamin mówi jasno- DOWOLNY

Nie wiem, to jest ewidentny błąd Smolara i albo chcieli "zarobić" na litrowych albo w regulaminie się walnęli.
Na plakacie masz :
kup 2 dowolne napoje Coca-Cola *
a niżej 
* kup 2 dowolne opakowania spośród ..... o pojemności 1 l. 

A dlaczego nie 0,5 l jeżeli one też są w promocji? I tak, w regulaminie nie ma wzmianki o pojemności. 
Plakat jest taki sam jak na stronie konkursowej? Nie dotarłam a jestem ciekawa emotka  
0 0

edzia21

#6308792 Napisano: 08.01.2017 21:37:41
Ta "dowolność" pewnie dotyczy smaków i opcji np. fanta, sprite, a nie litrów, ale who knows emotka
0 0

edzia21

#6308807 Napisano: 08.01.2017 22:05:23
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ta "dowolność" pewnie dotyczy smaków i opcji np. fanta, sprite, a nie litrów, ale who knows  emotka

Pokaż mi gdzie jest pojemność zakupu promocyjnego

Nie wiem, ja kupowałam litrówki i śpię spokojnie emotka
Tak jak pisałam wyżej, "plakatowa" dowolność dotyczyła smaków, a nie litrów. Konkursowa "wyspa" zawierała jedynie napoje o pojemności 1 litr.
Dyskutować proponuję ze Smolarem, a nie na forum...bo to co my myślimy i nam się wydaje, jest w tym wypadku najmniej ważne emotka

Gość: chochliczka

#6309297 Napisano: 09.01.2017 22:16:16
a ja z prosba o pomoc, bo zorientowalam sie ze kupilam cole ale na zlej stacji no i chce wycofac dwa paragony,napisalam maila do nich tzn na ten adres z ktorego dostalam podziekoewanie za wziecie udzialu.Dobrze zrobilam? i pytanie czy trzeba brac udzial w dniu zakupu?
0 0

scrabble

#6309309 Napisano: 09.01.2017 23:00:51
chochliczka napisał(a):

a ja z prosba o pomoc, bo zorientowalam sie ze kupilam cole ale na zlej stacji no i chce wycofac dwa paragony,napisalam maila do nich tzn na ten adres z ktorego dostalam podziekoewanie za wziecie udzialu.Dobrze zrobilam? i pytanie czy trzeba brac udzial w dniu zakupu?

Dobrze zrobiłaś a konkurs trwa do 18 zdaje się, więc zgłoszenia możesz wysłać w dowolnym momencie. Tu nie ma nagród dziennych emotka

No to zrobiłam biznes życia ze Smolarem. Skoro twierdzą, że wyszłam na tym bardzo korzystnie to nie tracę czasu na wątpliwości emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6309322 Napisano: 09.01.2017 23:28:14
dziękuję emotka
0 0

monisss

#6309348 Napisano: 10.01.2017 09:06:16
do kiedy trzeba wyslac paragon plus oświadczenie na konk "na świątecznym stole"?
0 0

zubi

#6309356 Napisano: 10.01.2017 09:29:34
monisss napisał(a):

do kiedy trzeba wyslac paragon plus oświadczenie na konk "na świątecznym stole"?

do czwartku włącznie
1 monisss 0

monkakk

#6309569 Napisano: 10.01.2017 18:27:00
Loteria żywca z jakich dni były smski?
0 0

Gość: rpk

#6309658 Napisano: 11.01.2017 07:14:07
Czy ktoś dostał już ipad air od smolara z ostatnich konkurów z coli? Interesuje mnie jaki model wysyłali?
0 0

Elzunia1946

#6310119 Napisano: 12.01.2017 10:46:01
Witam
W loterii coca-coli wygralam karte coca-coli za 400zł.Zachowałam ją sobie na czarną godzinkę i taka nadeszła.Okazuje się że jest pusta.....Cofnełam się kilkadziesat stron do tyłu a tam przeczytalam, że trzaba bylo wyslac smsa pod dany numer?????Skąd o tym wiedzieliśie w mojej paczce nic takiego nie było....Co mam teraz robic....karta wazna ale zero na koncie.............
Proszę o pomoc.
Dziekuje emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6310147 Napisano: 12.01.2017 11:10:17
Elzunia1946 napisał(a):

Witam
W loterii coca-coli wygralam karte coca-coli za 400zł.Zachowałam ją sobie na czarną godzinkę i taka nadeszła.Okazuje się że jest pusta.....Cofnełam się kilkadziesat stron do tyłu a tam przeczytalam, że trzaba bylo wyslac smsa pod dany numer?????Skąd o tym wiedzieliśie w mojej paczce nic takiego nie było....Co mam teraz robic....karta wazna ale zero na koncie.............
Proszę o pomoc.
Dziekuje emotka

była instrukcja aby wysłać sms na tej kartce z gratulacjami emotka
0 0

Elzunia1946

#6310148 Napisano: 12.01.2017 11:11:17
giulietta napisał(a):

Elzunia1946 napisał(a):

Witam
Proszę o pomoc.
Dziekuje emotka

była instrukcja aby wysłać sms na tej kartce z gratulacjami  emotka

Jedynie co dostalam to koperte zaklejona z karta i pinem emotka
0 0

Elzunia1946

#6310149 Napisano: 12.01.2017 11:13:03
Elzunia1946 napisał(a):

giulietta napisał(a):

Elzunia1946 napisał(a):

Witam
Proszę o pomoc.
Dziekuje emotka

była instrukcja aby wysłać sms na tej kartce z gratulacjami  emotka

Jedynie co dostalam to koperte zaklejona z karta i pinem emotka

O gratulacjach zapomnieli emotka
0 0