Smolar

mdepfs

#6312018 Napisano: 17.01.2017 22:33:53
xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

Kurcze.. sorki, pewnie już gdzieś było
CZy na statoil też macie format paragonu w postaci XXXXX/XXXXx
Tak go wpisujecie czy tylko to co jezt za / 

??

Też mam taki i wpisuję XXXXX/XXXXX

też o to pytałam ale w watku dyskusje i laska mi odpisała że pytała smolara i można wpisać numer transakcji z samego dołu
0 0

asantesana

#6312020 Napisano: 17.01.2017 22:34:58
mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

??

też o to pytałam ale w watku dyskusje i laska mi odpisała że pytała smolara i można wpisać numer transakcji z samego dołu

Mnie odpisano, żeby wpisać pełny ten numer.
0 0

mahuska

#6312022 Napisano: 17.01.2017 22:41:20
Dzięki, powysyłam Wam kartkiemotka
0 0

edzia21

#6312036 Napisano: 18.01.2017 01:01:30
asantesana napisał(a):

mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

??

Ja dzwoniłam i dostałam identyczną odpowiedź. Należy wpisać numer paragonu - "łamany". 
1 gryszelm 0

iszhara

#6312643 Napisano: 19.01.2017 20:19:44
Czy karty Oreln z Red Bulla są aktywne - można nimi płacić bez problemu? emotka
0 0

mdepfs

#6312644 Napisano: 19.01.2017 20:23:27
iszhara napisał(a):

tak emotka
0 0

iszhara

#6312645 Napisano: 19.01.2017 20:26:06
mdepfs napisał(a):

iszhara napisał(a):

tak emotka

Dziękuję za odpowiedź. emotka
0 0

cc_investigator

#6312650 Napisano: 19.01.2017 20:47:00
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

??

Ja dzwoniłam i dostałam identyczną odpowiedź. Należy wpisać numer paragonu - "łamany". 

No to niezle, ja na podstawie info z forum (wiem, żadne usprawiedliwienie) wpisałam transakcji (bo krótszy). Tylko w jednym przypadku starczyło mi miejsca na łamańca.
0 0

avanti99

#6312652 Napisano: 19.01.2017 21:00:31
  •  na stronie konkursowej bylo pokazane gdzie jest numer paragonu. wyraznie byla zaznaczona prawa strona koleczkiem (czyli nr lamany). na dole krotki nr jest oznaczony nr transakcji wiec nie jest to nr paragonu.
1 bethan 0

Niebieska_Laguna

#6312654 Napisano: 19.01.2017 21:05:17
avanti99 napisał(a):

•  na stronie konkursowej bylo pokazane gdzie jest numer paragonu. wyraznie byla zaznaczona prawa strona koleczkiem (czyli nr lamany). na dole krotki nr jest oznaczony nr transakcji wiec nie jest to nr paragonu.

Ja pisałam do agencji ze skanem paragonu w jakim formacie mam go wpisać (czy pominąć te zera) i kazali mi wpisać numer transakcji z dołu. Dwa razy się upewniałam, czy chodzi na pewno o ten z dołu i potwierdzili, że tak.

cc_investigator

#6312655 Napisano: 19.01.2017 21:09:15
avanti99 napisał(a):

Tylko czekałam na takie info...
Tak, czytałam regulamin. Tak, brakowało mi znaków. Tak, zasugerowałam się informacją od organizatora, którą dostał ktoś, kto miał pewnie taki problem jak ja.
I wiecie co, bije się w piersi. I tak pewnie nie wygram.
Ale info o ich odpowiedzi wisiało tu kilka dni na widoku i nikt się negatywnie nie odniósł. Może akurat inaczej poinformowanym nie wpadło w oko.
Taki lajf. Dobrze, że zwykle uczę się na błędach.
0 0

joan

#6312660 Napisano: 19.01.2017 21:17:20
cc_investigator - zawsze możesz się powołać na znajomość z Niebieska_Laguna  emotka Wszak nie mogą dawać każdemu z uczestników innej odpowiedzi emotka

Jeśli wygrasz, a podałaś numer transakcji z dołu + numer z góry na Twoim paragonie nie pojawił się pośród zgłoszeń, Twój paragon powinien otrzymać status "paragon laureata z unikalnym numerem" i tym samym nagrodę powinnaś otrzymać, wg mojej logiki oczywiście.

Życzę powodzenia, ja nie brałam udziału w tym konku.

picola

#6312661 Napisano: 19.01.2017 21:22:44
cc_investigator napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

??

No to niezle, ja na podstawie info z forum (wiem, żadne usprawiedliwienie) wpisałam transakcji (bo krótszy). Tylko w jednym przypadku starczyło mi miejsca na łamańca.

Dzisiejsze dywagowanie to musztarda po obiedzie, wygrasz - zobaczysz jaki numer zostanie uznany. Sama jednak piszesz, że raz wysłałaś prawidłowy numer, a drugi raz wysłałaś nr transakcji - bo był krótszy. Dla mnie to niekonsekwencja. Jeśli jednak ktoś ma maile, że można było wpisać nr transakcji, to chyba nie ma się o co martwić.
0 0

szczupak

#6313148 Napisano: 21.01.2017 13:53:14
a sztućce już do wszystkich dotarły?
0 0

pioge7

#6313150 Napisano: 21.01.2017 13:53:54
szczupak napisał(a):

a sztućce już do wszystkich dotarły?

Nie, czekamy jeszcze 
0 0

asantesana

#6313152 Napisano: 21.01.2017 14:05:07

Ale info o ich odpowiedzi wisiało tu kilka dni na widoku i nikt się negatywnie nie odniósł. Może akurat inaczej poinformowanym nie wpadło w oko.

cc, zapewne mówiąc o "inaczej poinformowanych" miałaś na myśli m.in. mnie, bo odpowiedziałam na pytanie i spieszę z wyjaśnieniem -  dostałam odpowiedź od organizatora w tym dniu, w którym napisałam na forum. Odpowiedź, ze może być nr transakcji nie dawała mi spokoju, dlatego wolałam mieć ją czarno na białym, aby potem nie odebrano mi wycieczki za błędny numer.
Ty się uczysz na swoich błędach, ja staram się na cudzych  emotka  
0 0

cc_investigator

#6313187 Napisano: 21.01.2017 16:17:28
asantesana napisał(a):

cc, zapewne mówiąc o "inaczej poinformowanych" miałaś na myśli m.in. mnie, bo odpowiedziałam na pytanie i spieszę z wyjaśnieniem -  dostałam odpowiedź od organizatora w tym dniu, w którym napisałam na forum. Odpowiedź, ze może być nr transakcji nie dawała mi spokoju, dlatego wolałam mieć ją czarno na białym, aby potem nie odebrano mi wycieczki za błędny numer.
Ty się uczysz na swoich błędach, ja staram się na cudzych  emotka  

A właśnie niekoniecznie, bo Ty akurat objawiasz mi się jako osoba, która jak coś wie to "powie" emotka
0 0

luko922

#6313220 Napisano: 21.01.2017 17:38:41
O kurde, a ja w konkursie STATOIL wysłałem tylko numer przed "/"... Bo stwierdziłem, że ten po "/" to tylko numer stacji, bo był taki sam na trzech paragonach... Eh :X
0 0

asantesana

#6313276 Napisano: 21.01.2017 21:02:11
luko922 napisał(a):

O kurde, a ja w konkursie STATOIL wysłałem tylko numer przed "/"... Bo stwierdziłem, że ten po "/" to tylko numer stacji, bo był taki sam na trzech paragonach... Eh :X

To nie nr stacji, sprawdziłam na swoich paragonach i mam różne numery z tej samej stacji.
0 0

mahuska

#6313277 Napisano: 21.01.2017 21:06:44
asantesana napisał(a):

luko922 napisał(a):

To nie nr stacji, sprawdziłam na swoich paragonach i mam różne numery z tej samej stacji.

u mnie też są te same emotka
0 0