Smolar

misiamarysia

#6744507 Napisano: 16.11.2020 11:39:40
optymalnie napisał(a):

Obserwuje cały czas ten wątek i w końcu chce rozwiać wszelkie wątpliwości czy SMOLAR ma czarną listę. Uważam, że ma. Jestem loterio-maniakiem gram co najmniej od 8 lat - w tym czasie dorobiłem się ponad 400 numerów telefonów. Od roku nie potrafię trafić w SMOLARZE nagród. Przed rokiem co jakiś czas na te 400 numerów wpadała nagroda - nawet główne.

Tak zostałem wpisany na CZARNĄ LISTE argumentuje to tym, że w takich agencjach jak FORITS, ALBEDO, KROPKA BORDO, UNIQUEONE, FRIST LINE,  COLUMBIT - wygrywam regularnie po dzień dzisiejszy w smolarze nie.

Nic więcej dodawać nie trzeba. Jestem z wami od bardzo dawna - nowe konto założyłem, żeby nie robić g***burzy na swoim głównym profilu.
Pozdrawiam.

A ja mam jeden i ten sam telefon od kilkunastu lat, nie jestem na żadnej czarnej czarnej liście i wciąż wygrywam u Smolara, nawet główne, więc się z Tobą nie zgodzę (chociaż każdy ma prawo do własnego zdania, nie chodzi o żadne burze). Nie chce mi się przeglądać 400 ostatnich konkursów organizowanych przez Smolara, to by było szaleństwo, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że aż tyle razy musiałeś grać, przynajmniej po jednym razie na każdy telefon i żeby zostać zbanowanym to wygrać, więc robi się już 800 albo idzie w tysiące. Mam natomiast jeden wniosek. Zamiast grać 400 czy 800 razy byle jak lepiej napisać 10 naprawdę dobrych, przemyślanych i dopracowanych zgłoszeń. Duuuuużo mniej czasu i pieniędzy będzie to kosztować (coraz więcej trzeba w konkursy inwestować), nie wspomnę już o tym ciągłym zmienianiu tych kart - to musi być jakieś istny obłęd, ich rejestrowaniu (znowu czas i pieniądze). Za to wszystko wiele z tych nagród (te są akurat na odwrót, niestety coraz słabsze) mógłbyś sam sobie je kupić. Poza tym Smolar ma ograniczenie na dom / osobę i to jest transparentne, ale trudniej nazbierać dużo nagród, jeśli grasz hurtowo.
No i ciekawa jestem Twojego zdania o Lidii R. (to jedyna agencja, gdzie mogłabym bez trudu uwierzyć w blokowanie, no ale może po kilkunastu latach już im się ten mój numer rzeczywiście świeci na czerwono, zwłaszcza od pamiętnego konkursu coli i czipsów w Biedronce, gdzie można było codziennie wygrywać po 50 złotych i to nieograniczoną ilość razy przez cały konkurs, a że nie gram na chomiki, to mi się nazbierało).
I tak jak napisałam, nic do Ciebie nie mam, nie zaglądam nikomu do portfela ile wydaje na konkursy ani nie mieszam się, jakie ma hobby / co robi ze swoim wolnym czasem, bo przecież wszyscy na tym forum jesteśmy lekkimi freekami, skoro latamy po te ich margaryny, oleje, musztardy, świeczki i wszystko inne, byle coś wygrać. Najważniejsze, żeby nie popaść w nałóg konkursowy, co jakiś czas spojrzeć na to z innej perspektywy, odpocząć, zrobić coś bardzo fajnego dla siebie i innych i ... znowu zagrać emotka
Pozdrawiam serdecznie i  życzę powodzenia

Agnes

#6744512 Napisano: 16.11.2020 11:54:11
makaronik napisał(a):

optymalnie napisał(a):

Obserwuje cały czas ten wątek i w końcu chce rozwiać wszelkie wątpliwości czy SMOLAR ma czarną listę. Uważam, że ma. Jestem loterio-maniakiem gram co najmniej od 8 lat - w tym czasie dorobiłem się ponad 400 numerów telefonów. Od roku nie potrafię trafić w SMOLARZE nagród. Przed rokiem co jakiś czas na te 400 numerów wpadała nagroda - nawet główne.

Tak zostałem wpisany na CZARNĄ LISTE argumentuje to tym, że w takich agencjach jak FORITS, ALBEDO, KROPKA BORDO, UNIQUEONE, FRIST LINE,  COLUMBIT - wygrywam regularnie po dzień dzisiejszy w smolarze nie.

Nic więcej dodawać nie trzeba. Jestem z wami od bardzo dawna - nowe konto założyłem, żeby nie robić g***burzy na swoim głównym profilu.
Pozdrawiam.

No ale czy jest możliwe żeby 400 numerów ( dla mnie ilość niewiarygodna wręcz, ale jak tyle masz to szacun) zablokowali. No i jak je namierzyli lub co spowodowało blokadę? Raczej wątpliwe aby blokowali numery stałe biorące udział w loteriach bo to jakby nie patrzeć stali klienci. No chyba ze wysylales jeden paragon na 400 zgłoszeń z różnymi numerami.

400 numerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?
jesli tak to nie dziwne ze Cię zablokowali
oni mają nasze dane w swoim rejestrze i numer telefonu,
dobra rada zawsze wysyła się tylko z 1 numeru
gram w konkursy o 12 lat dłużej niz Ty więc wiem co pisze

asia2000

#6744748 Napisano: 17.11.2020 00:29:03
Agnes napisał(a):

makaronik napisał(a):umerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?

NO właśnie, pytanie co z imieniem i nazwiskiem?
Agnes rozumiem, że podajesz te same dane zawsze?
optymalnie, to jak grasz w innych agencjach, dajesz im swoje dane osobowy i kilkukrotnie na nie wygrywasz?

1 bajm 0

Monika11

#6744758 Napisano: 17.11.2020 08:11:03
Wczoraj Smolar wysyłał potwierdzenia o weryfikacji pozytywnej z Fantazji emotka
0 0

Agnes

#6744767 Napisano: 17.11.2020 08:53:17
asia2000 napisał(a):

Agnes napisał(a):

makaronik napisał(a):umerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?

NO właśnie, pytanie co z imieniem i nazwiskiem?
Agnes rozumiem, że podajesz te same dane zawsze?
optymalnie, to jak grasz w innych agencjach, dajesz im swoje dane osobowy i kilkukrotnie na nie wygrywasz?

oczywiście, gram tylko na siebie, sporadycznie na męża
wychodzę z zalożenia ze jak mam wygrać to wygram jednym zgłoszeniem i nie musze wysyłać 100

Monika11

#6745673 Napisano: 19.11.2020 15:10:54
Podpięte  są wyniki z TCHIBO u Smolara na stronie ?
0 0

FBmarta22

#6745675 Napisano: 19.11.2020 15:14:47
Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

Jeżeli są to u mnie nico... 
1 Monika11 0

domika

#6745676 Napisano: 19.11.2020 15:15:38
FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

podpiete. u mnie lipa
1 Monika11 0

nieprzytomna

#6745678 Napisano: 19.11.2020 15:22:56
FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

To jeśli podpięte to i u mnie ZONK! KOLEJNY!
0 0

magdalena-chili

#6745682 Napisano: 19.11.2020 15:28:36
nieprzytomna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

A czy jesli pojawia sie ten konkurs na liscie rozwijalnej, to juz jest rownoznaczne z tym, ze laureaci są podpięci?  
0 0

FBmarta22

#6745687 Napisano: 19.11.2020 15:30:27
magdalena-chili napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

A czy jesli pojawia sie ten konkurs na liscie rozwijalnej, to juz jest rownoznaczne z tym, ze laureaci są podpięci?  

Bywało tak, że i przy pierwszym sprawdzaniu nie było nic, a przy późniejszym już tak... (w sensie tego samego numeru tel. i paragonu)

Monika11

#6745688 Napisano: 19.11.2020 15:32:09

nieprzytomna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

Czasami tak, czasami nie. kiedyś najpierw wyniki dali dla laureata, a w sprawdź wyniki- nie było . Kiedyś dali listę na stronie ,     a sms-y poszły na drugi dzień .Pewnie już po kwiatkach .. mało nagród było i pewnie zaraz sms-y polecą emotka

magdalena-chili

#6745689 Napisano: 19.11.2020 15:32:31

Bywało tak, że i przy pierwszym sprawdzaniu nie było nic, a przy późniejszym już tak... (w sensie tego samego numeru tel. i paragonu)

Czyli w praktyce wrzucają, a podpiąć mogą później. Czyli trzeba czekac na sms lub pierwszego Szczęśliwca, ktory się pochwali emotka  
0 0

Monika11

#6745692 Napisano: 19.11.2020 15:34:38
Właśnie a z Muszkieterów nie mieli czasu do 19 -tego na wysyłkę ?
0 0

edzia21

#6745694 Napisano: 19.11.2020 15:36:18
Monika11 napisał(a):

Dostalam dzisiaj maila o nadaniu przesylki - jutro bedzie
0 0

Monika11

#6745699 Napisano: 19.11.2020 15:40:59
edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dostalam dzisiaj maila o nadaniu przesylki - jutro bedzie

o dzięki i u mnie jest na poczcie powiadomienie emotka
0 0

magdalena-chili

#6745706 Napisano: 19.11.2020 15:49:04
Monika11 napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Czasami tak, czasami nie. kiedyś najpierw wyniki dali dla laureata, a w sprawdź wyniki- nie było . Kiedyś dali listę na stronie ,     a sms-y poszły na drugi dzień .Pewnie już po kwiatkach .. mało nagród było i pewnie zaraz sms-y polecą emotka

Albo już poleciały emotka  ja dostalam ostatnio 2.stopien wiec teraz raczej pol roku kwarantanny bedzie emotka  wiec nie poinformuje emotka
0 1 gocha542

nikos

#6745727 Napisano: 19.11.2020 16:40:31

nieprzytomna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

O ludu zaś tak szybko...

Z programistycznego punktu widzenia pozycja na liście może się pojawić dużo wcześniej.  Następnie jak ktoś wrzuci dane do pliku, w tym przypadku z laureatami, podmienia się pusty plik na docelowy, lub po prostu podpina bazę.

A jak to wygląda w tym przypadku, czy jest już uzupełniona, wie jedynie sam Smolar (lub laureaci, którzy już się odnaleźli w bazie) emotka

wanderlust

#6745750 Napisano: 19.11.2020 17:17:55
(Nie mogę wyszukać w historii tego wątku)
Jak wpisywać łamane nr paragonów np. 1234/1234 na stronie laureatów? Ciągiem czy z ukośnikiem?
0 0

magdalena_g

#6745770 Napisano: 19.11.2020 17:55:36
Na stronie Smolara - sprawdź wyniki - pojawiła się zakładka  do konkursu Tchibo w ITM
0 0