SZUKAM....

DORFII

#5907786 Napisano: 25.08.2014 22:50:31
marzenier napisał(a):

Który tydzień konkursu Krupnika teraz trwa ?
Czy tam etapy są tygodniowe czy dwutygodniowe ?

etapy są tygodniowe,na ich stronie dopiero są wyniki z pierwszego tygodnia
0 0

is77

#5907787 Napisano: 25.08.2014 22:52:38
Moim zdaniem właśnie skończył się 3 tydzień Krupnika, teraz jest 4 tydzień. A wyników z 2 tygodnia (mam nadzieję)jeszcze nie było emotka Tzn na stronie są tylko z 1 tygodnia, ale chodzi mi o poinformowanie laureatów emotka U mnie cisza w temacie krupnika, a chciałam wielkich okrzykow emotka
0 0

dolly

#5907788 Napisano: 25.08.2014 22:53:00
MaggieMousse napisał(a):

pytanko moze malo madre ale zadam: jak sie tu kupuje lub sprzedaje paragony? Przelewem sie placi? Poczta wysyla? Skan? Chcialabym nabyc paragon ze sklepu ktorego u siebie nie mam ale nie wiem jakie sa zasady i czy ostatecznie sie to w ogole oplaci...

z tego co ja sie orientuje to wszystko zalezy od sprzedajacego i kupujacego- czasami doladowanie czasami przelew - kwestia dogadania- w zaleznosci od wymogów regulaminowych wystarczy sam skan, a czasami trzeba slac poczta, wtedy albo ktos sle paragon do CIebie albo bezposrednio do agencji z twoimi danymi.
0 0

is77

#5907789 Napisano: 25.08.2014 22:53:59
rettib napisał(a):

Szukam informacji - jak w końcu bierzecie udział w konkursie Biedronki "Koncertowy pakiet VIP"?

Czy wpisujecie fragmenty istniejących piosenek, czy jednak nie można tego robić, bo prawa autorskie?
Bo już zgłupiałam emotka

wpisuję istniejące teksty piosenek, które doklejam do swoich wstępów. I w ogóle już nie mam pomysłów - poszło dziesiątki zgłoszeń, bo chcę córce zrobić niespodziankę, ale pewnie i tak będzie doopa emotka
0 0

79magda

#5907794 Napisano: 25.08.2014 22:59:08
MaggieMousse napisał(a):

pytanko moze malo madre ale zadam: jak sie tu kupuje lub sprzedaje paragony? Przelewem sie placi? Poczta wysyla? Skan? Chcialabym nabyc paragon ze sklepu ktorego u siebie nie mam ale nie wiem jakie sa zasady i czy ostatecznie sie to w ogole oplaci...

Ale komu się ma opłacić? emotka Tobie dopiero, jeżeli wygrasz, a kupującemu ponieważ zatrzymuje sobie zakupione produkty, oferując Ci w zamian teoretycznie mega - wartościowy wydruk emotka

Czyli reasumując - płacisz za swoje nadzieje i złudzenia, a browary, pasty, podpaski itepe goszczą gdzie indziej! Takie rzeczy - tylko na e-konkach emotka emotka
0 0

staszek

#5907795 Napisano: 25.08.2014 23:00:08
29renata napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś wie co z tym durnym konkursem Palette, któy organizował Albedo w małych drogeriach, typu Jasmin, Laboo, Sekret Urody itp? Bo było jakieś 160 nagród, nikt sie nie pochwalił wygraną, a ponoć zwycięzcy poinformowani emotka dziwne, że nikt sie nie pochwalił o.O

No właśnie - brałam udział, najpierw nie odpisali mi na @, a po ponagleniu na odczepnego jedno zdanie, że konkurs rozwiązany. Dziwne - nikt się nie chwalił wygraną, nikt nie szukał paragonu...

niech mnie nawet nie denerwują... specjalnie kupiłam więcej paragonów na ten konkurs.
0 0

donia7

#5907797 Napisano: 25.08.2014 23:03:19
staszek napisał(a):

29renata napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś wie co z tym durnym konkursem Palette, któy organizował Albedo w małych drogeriach, typu Jasmin, Laboo, Sekret Urody itp? Bo było jakieś 160 nagród, nikt sie nie pochwalił wygraną, a ponoć zwycięzcy poinformowani emotka dziwne, że nikt sie nie pochwalił o.O

No właśnie - brałam udział, najpierw nie odpisali mi na @, a po ponagleniu na odczepnego jedno zdanie, że konkurs rozwiązany. Dziwne - nikt się nie chwalił wygraną, nikt nie szukał paragonu...

niech mnie nawet nie denerwują... specjalnie kupiłam więcej paragonów na ten konkurs.

ja też kupiłam na dwa paragony farby...wkurzyli mnie emotka
0 0

benasia

#5907804 Napisano: 25.08.2014 23:11:39
Szukam może jest u nas na forum ktoś LOGOPEDĄ - mam pytanie pw emotka
0 0

doris1

#5907806 Napisano: 25.08.2014 23:20:33
donia7 napisał(a):

staszek napisał(a):

29renata napisał(a):

donia7 napisał(a):

jak rozwiązany? tam były nagrody dzienne, i nikt się nie chwali?
0 0

donia7

#5907810 Napisano: 25.08.2014 23:26:30
doris1 napisał(a):

donia7 napisał(a):

staszek napisał(a):

29renata napisał(a):

donia7 napisał(a):

jak rozwiązany? tam były nagrody dzienne, i nikt się nie chwali?

no nikt emotka

tu jest ten konkurs https://www.e-kon...te.html#.U_uoiSblrIU
czli 170 nagród było emotka

a wyniki miały być:

4.2. Jury po zakooczeniu Konkursu, do dnia 03.08.2014 r., wyłoni ośmiu Zwycięzców Konkursu Nagrody I stopnia – wybrane będą SMS-y konkursowe z każdego tygodnia trwania konkursu spełniających kryteria określona w pkt 4.1 oraz stu sześddziesięciu dwóch Zwycięzców Konkursu Nagrody II stopnia – wybrane będą SMS-y konkursowe z każdego dnia trwania konkursu spełniających kryteria określona w pkt 4.1(...)
4.6. Zwycięzca Konkursu zostanie powiadomiony przez Organizatora o wygranej nagrodzie telefonicznie na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni roboczych od dnia wytypowania do nagrody zgodnie z pkt 4.1.-4.4.
0 0

rettib

#5907811 Napisano: 25.08.2014 23:29:07
is77 napisał(a):

rettib napisał(a):

Szukam informacji - jak w końcu bierzecie udział w konkursie Biedronki "Koncertowy pakiet VIP"?

Czy wpisujecie fragmenty istniejących piosenek, czy jednak nie można tego robić, bo prawa autorskie?
Bo już zgłupiałam emotka

wpisuję istniejące teksty piosenek, które doklejam do swoich wstępów. I w ogóle już nie mam pomysłów - poszło dziesiątki zgłoszeń, bo chcę córce zrobić niespodziankę, ale pewnie i tak będzie doopa emotka

Dziękuję za odpowiedź.
I trzymam za nas kciuki! emotka
0 0

slonecznik1309

#5907818 Napisano: 25.08.2014 23:43:42
czy wygrane bilety z paszportu korzysci można jakos zamienic miasta/wybrac miasto? wszyscy co wygrali w III rundzie wygrali bilety do Łodzi...a iały być rózne miasta m.in. Bydgoszcz emotka dzwonili do kogos? a moze wygral ktos w rundach wczesniejszych?
0 0

aguagu

#5907819 Napisano: 25.08.2014 23:49:05
asiabuczkowska napisał(a):

a moze wygral ktos w rundach wczesniejszych?

Nie sądzę by na to poszli.
Bilety trzeba odebrać osobiście.
Mogli pomnożyć nagrody dla zwycięzców, raz, że średnio samemu jechać kawał drogi na mecz, dwa, że mają 9000 do rozdania, a grających z 1000, może trochę ponad we wszystkich edycjach się uzbiera. emotka
0 0

monikar

#5907820 Napisano: 25.08.2014 23:56:38

czy wygrane bilety z paszportu korzysci można jakos zamienic miasta/wybrac miasto? wszyscy co wygrali w III rundzie wygrali bilety do Łodzi...a iały być rózne miasta m.in. Bydgoszcz emotka dzwonili do kogos? a moze wygral ktos w rundach wczesniejszych?

problem polega na tym że w powyższym konkursie nie da się biletów odsprzedać bo trzeba je odebrać osobiście, wkurza również fakt że większość nagród to pojedyncze bilety a przecież rzadko kto chodzi na mecze solo emotka
0 0

toka

#5907878 Napisano: 26.08.2014 09:38:01
Szukam laureatów konkursu Bic w Tesco.Dostaliście odpowiedz na mejla w związku z za małą liczbą maszynek?U mnie brak odpowiedzi (mejl wysłany 21sierpnia) i brak maszynek emotka
0 0

marlena083

#5907879 Napisano: 26.08.2014 09:39:11
monikar napisał(a):

problem polega na tym że w powyższym konkursie nie da się biletów odsprzedać bo trzeba je odebrać osobiście, wkurza również fakt że większość nagród to pojedyncze bilety a przecież rzadko kto chodzi na mecze solo emotka

to specjalnie taki myk zrobili, że trzeba drugi bilet dokupić emotka
0 0

Gość: maliszka

#5907880 Napisano: 26.08.2014 09:39:37
toka napisał(a):

Szukam laureatów konkursu Bic w Tesco.Dostaliście odpowiedz na mejla w związku z za małą liczbą maszynek?U mnie brak odpowiedzi (mejl wysłany 21sierpnia) i brak maszynek emotka

brakujące maszynki dosyłają pocztą więc cierpliwie poczekaj.
0 0

calliope

#5907881 Napisano: 26.08.2014 09:40:24

Gdybyś zajęła miejsce w rankingu 971+ to byś miała Bydgoszcz emotka
Ja wczoraj wysłałam swoje jedyne zgłoszenie, pomyślałam sobie a co mi tam, jeśli wygram to pojadę nawet sama. Całe wakacje w domu spędziłam to trochę szaleństwa mi się przyda emotka
Szkoda tylko, że na mamę zgłoszenia nie wysłaliśmy skoro tak mało chętnych było. emotka
0 0

ela

#5907895 Napisano: 26.08.2014 10:00:37
szukam osoby , która pomogła by mi w ułożeniu hasła dogadamy się emotka
0 0

beata21

#5907913 Napisano: 26.08.2014 10:31:34
w jakich marketach kupię Cukier Królewski ?
oblatałam całe miasto i nigdzie nie znalazłam emotka
0 0