Żabka

parad0x

#7299489 Napisano: 23.09.2025 17:14:27
stalowiak1979 napisał(a):

Witam czy dostaliście kod z cheetoss???a jak nie to gdzie pisac aby dosłali w miarę szybko?

Kontakt@zabka.pl 

Jeśli kupiłeś te nowe Cheetosy Halloween to możliwe, że kodu nie dostaniesz.
1 MDL 0

stalowiak1979

#7299493 Napisano: 23.09.2025 17:18:56
A czemu przy nowych nie dostane??Niby w wyzwaniach zanzaczone jest ze wyzwanie ukończone ale nie mam otrzymanego kodu
0 0

parad0x

#7299542 Napisano: 23.09.2025 18:57:44
stalowiak1979 napisał(a):

A czemu przy nowych nie dostane??Niby w wyzwaniach zanzaczone jest ze wyzwanie ukończone ale nie mam otrzymanego kodu

Choćby dlatego, że nie są wylistowane w produktach biorących udział. 

Jeśli masz 3 "kafelki" w wyzwaniu na zielono to czasami ponowny zakup produktów z wyzwania pomaga się mu "odkorkować". 

Tak czy siak powinieneś wysłać maila z załączonym paragonem, zostały dwa dni, więc powinni odpisać do tego czasu.
0 0

tomasz2

#7299961 Napisano: 24.09.2025 13:14:49
Czy ktoś w przypadku problemów z weryfikacją wyników i braku chęci rozwiązania problemów kontaktował się z żabką aby podjęli interwencję czy od razu kierować się do rzecznika praw konsumenta ? Ktoś miał jakiś przypadek, problem ?
0 0

atlantydek

#7299964 Napisano: 24.09.2025 13:21:03
tomasz2 napisał(a):

Czy ktoś w przypadku problemów z weryfikacją wyników i braku chęci rozwiązania problemów kontaktował się z żabką aby podjęli interwencję czy od razu kierować się do rzecznika praw konsumenta ? Ktoś miał jakiś przypadek, problem ?

Żabka jest tylko technicznym operatorem zazwyczaj.  Do sponsora spróbuj uderzyć najpierw
0 0

tomasz2

#7299969 Napisano: 24.09.2025 13:22:46
atlantydek napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

Żabka jest tylko technicznym operatorem zazwyczaj.  Do sponsora spróbuj uderzyć najpierw

O tym nie pomyślałem, niestety agencja w żaden sposób nie reaguje na moje informacje prośby wyjaśnienia zasłania się regulaminem, który o niczym nie mówi i nie ma żadnego punktu, który wskazywałby na wykluczenie w konkursie.
0 0

atlantydek

#7299978 Napisano: 24.09.2025 13:32:21
tomasz2 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

O tym nie pomyślałem, niestety agencja w żaden sposób nie reaguje na moje informacje prośby wyjaśnienia zasłania się regulaminem, który o niczym nie mówi i nie ma żadnego punktu, który wskazywałby na wykluczenie w konkursie.

Jakie influence dziwactwa? Essa agencja?  Coś tam chyba wcześnieh rozdawali, były wpisy na forum.
0 0

M_M

#7300026 Napisano: 24.09.2025 15:30:15
atlantydek napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

Jakie influence dziwactwa? Essa agencja?  Coś tam chyba wcześnieh rozdawali, były wpisy na forum.

Ja pisałam do żabki .Odpowiedzieli, żeby reklamacje składać zgodnie z regulaminem czyli do organizatora...
0 0

tomasz3

#7300121 Napisano: 24.09.2025 18:21:39
a powiedzcie mi czy w tych wyzwaniach żabki gdzie są konkursy do wygrania i po zakupie dostaje się kod to potem ten kod można wykorzystać do zagrania w konkursie  ale dane podane na stronie konkursu (czyli telefon i email) nie muszą zgadzać się z tymi zapisanymi w aplikacji żabka i pokrywać co nie?
0 0

rufus

#7300123 Napisano: 24.09.2025 18:24:17
tomasz3 napisał(a):

a powiedzcie mi czy w tych wyzwaniach żabki gdzie są konkursy do wygrania i po zakupie dostaje się kod to potem ten kod można wykorzystać do zagrania w konkursie  ale dane podane na stronie konkursu (czyli telefon i email) nie muszą zgadzać się z tymi zapisanymi w aplikacji żabka i pokrywać co nie?

Nie musza sie zgadzac.
0 0

pikawka

#7300124 Napisano: 24.09.2025 18:24:25
tomasz3 napisał(a):

Kod możesz wykorzystać na jakiekolwiek dane, póki co nikt tego nie sprawdza emotka
0 0

tomasz3

#7300127 Napisano: 24.09.2025 18:26:36
pikawka napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

Kod możesz wykorzystać na jakiekolwiek dane, póki co nikt tego nie sprawdza emotka

dzięki rufus i pikawka -tak myślałem tylko wolałem się upewnić emotka
0 0

estrelitta

#7300194 Napisano: 24.09.2025 21:35:18
Jakie dane podawało się podczas zgłoszenia w konkursie Tyskie?
0 0

rufus

#7300209 Napisano: 24.09.2025 22:11:38
estrelitta napisał(a):

Jakie dane podawało się podczas zgłoszenia w konkursie Tyskie?

Mail i kod z zabki

asiaaa85

#7300234 Napisano: 25.09.2025 06:54:13
Jak na tyle nagród to mało osób się pochwaliło biletami na mecz Polska Holandia . Mi się udało wygrać 1 bilet ,ktoś tutaj jakiś czas temu napisał ,że wygranie 2 meczy spokojnie da bilet ,a to jednak nie wystarczyło ,bo w drugim zgłoszeniu wygrałam 2 x 3:0 3:0 i wpadł tylko bon , jak widać liczył się czas i musiała być ogromna konkurencja.
1 samuraj 0

estrelitta

#7300236 Napisano: 25.09.2025 07:11:35
asiaaa85 napisał(a):

Jak na tyle nagród to mało osób się pochwaliło biletami na mecz Polska Holandia . Mi się udało wygrać 1 bilet ,ktoś tutaj jakiś czas temu napisał ,że wygranie 2 meczy spokojnie da bilet ,a to jednak nie wystarczyło ,bo w drugim zgłoszeniu wygrałam 2 x 3:0 3:0 i wpadł tylko bon , jak widać liczył się czas i musiała być ogromna konkurencja.

Ja zagrałam tylko raz na początku konkursu. Jeden mecz wygrany, drugi przegrany i wpadł bilet
0 0

jagodzianka

#7300290 Napisano: 25.09.2025 10:38:16
estrelitta napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Ja zagrałam tylko raz na początku konkursu. Jeden mecz wygrany, drugi przegrany i wpadł bilet

Mam nadzieję że to jeszcze nie koniec informowania bo myślałam że bon żabki to pewniak , mają dużą ilość maili do wysłania  więc chyba podzielili na dwa dni
0 0

jasnoska

#7300292 Napisano: 25.09.2025 10:49:12
estrelitta napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

To ja nic z tego nie rozumiem 
ja miałam dwa wygrane mecze i tylko bon wpadł
0 0

sasaaabp

#7300299 Napisano: 25.09.2025 11:20:11
No to dziwne, że 2 wygrane mecze nie dały biletu, a 1:1 już komuś tak. Ja też 1 wygrany drugi porażka i tylko 10 zł
0 0

tomasz2

#7300310 Napisano: 25.09.2025 11:44:52
Agencja, która organizuje konkursy tyskiego to jeden wielki kabaret. Zagrałem z telefonu miałem gorszy wynik niż na komputerze na telefonie wygrałem na komputerze mając lepszy czas nie. Pisałem do nich ale zero konkretnych argumentów, nic nie potrafią wyjaśnić. Według mnie nie ogarniają tematu. Napisali mi, że system wykrywający oszustwa z automatu mnie usunął, finalnie skontaktowałem się z Tyskie aby ruszyli temat bo jest to jak dla mnie niedopuszczalne zachowanie.