Żabka

Biala17

#7337632 Napisano: dzisiaj o 10:01:10
ktosiek1 napisał(a):

Tak myślę, że Smolar nieźle pojechał z tym pytaniem w Garage. Jak tu podać 8 powodów dlaczego ja powinnam wygrać i zmieścić się w 300 znakach emotka

Zgadzam się. Największym problemem u mnie w tym zgłoszeniu bylo zmieścić się w 300 znakach😁
0 0

mellowfruit

#7337637 Napisano: dzisiaj o 10:09:43
koniczynka123 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Chciałam zapłacić ponownie za zakupy e-bonem 200zł (z PINem) do żabki i już nie przechodzi, że niby dziś nim płaciłam a faktycznie to tydzień temu. Wydawało mi się, że można nim płacić wielokrotnie. Gdzie teraz pisać, do żabki czy organizatora? Ktoś też miał taki problem?

Kiedys byly jednorazowe, bylo to napisane na bonie

Na stronie Żabki można sprawdzić saldo i listę transakcji (tych kart Żabki z pinem właśnie): https://www.zabka.pl/karta-zabka/
Zobacz jakie masz saldo, bo może wydane wszystko

Dziękuję, sprawdziłam i tyle ile zostało- tyle jest. Z tego co widzę powyżej muszę być uparta i karta przejść musi  emotka

Ta karta podobno nie przechodzi, jak masz w płatności coś z butelek, za którą nalicza kaucję. Ile w tym prawdy jest - cholera wie, ale tak mi powiedziała Pani z żabki jak moja nie przeszła emotka
0 0

termitek99

#7337642 Napisano: dzisiaj o 10:16:19
parad0x napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Konkurs MAGNUM w Żabce - które pytanie jest właściwe, te w formularzu, czy te w regulaminie? Są 2 różne.................

Jako, że osobiście ustalamy tutaj dla Smolara regulamin do każdego konkursu mogę Ci zaproponować żebyś dla pewności odpowiedział na wymyślone przez samego siebie pytanie, żeby wątpliwościom nie było końca.

Konkursy na lody Magnum są cykliczne a w agencji pracują tylko ludzie, ktoś zwyczajnie nie połączył kropek i zastosował mechanizm kopiuj/wklej. Natomiast jakiej odpowiedzi się spodziewasz od grona szarych konkursowiczów to pojęcia nie mamemotka ...

Już poprawili regulamin, poprawne było pytanie z formularza jednak
0 0

koniczynka123

#7337692 Napisano: dzisiaj o 11:32:28
mellowfruit napisał(a):

termitek99 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Chciałam zapłacić ponownie za zakupy e-bonem 200zł (z PINem) do żabki i już nie przechodzi, że niby dziś nim płaciłam a faktycznie to tydzień temu. Wydawało mi się, że można nim płacić wielokrotnie. Gdzie teraz pisać, do żabki czy organizatora? Ktoś też miał taki problem?

Kiedys byly jednorazowe, bylo to napisane na bonie

Na stronie Żabki można sprawdzić saldo i listę transakcji (tych kart Żabki z pinem właśnie): https://www.zabka.pl/karta-zabka/
Zobacz jakie masz saldo, bo może wydane wszystko

Dziękuję, sprawdziłam i tyle ile zostało- tyle jest. Z tego co widzę powyżej muszę być uparta i karta przejść musi  emotka

Ta karta podobno nie przechodzi, jak masz w płatności coś z butelek, za którą nalicza kaucję. Ile w tym prawdy jest - cholera wie, ale tak mi powiedziała Pani z żabki jak moja nie przeszła emotka

Nie miałam butelek ani puszek. Widać jest jak piszą inni, że trzeba kilka prób aż w końcu przejdzie
0 0