Żabka

Majkii

#7337574 Napisano: 25.02.2026 00:53:35
https://spicymatch.pl/#wez-udzial
dlaczego ten konkurs jest zamknięty skoro w regulaminie jest jasno napisane że do 26.02 zgłoszenia? coś im się pomyliło?
0 0

Majkii

#7337576 Napisano: 25.02.2026 00:58:16
StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

dlaczego ten konkurs jest zamknięty skoro w regulaminie jest jasno napisane że do 26.02 zgłoszenia? coś im się pomyliło?

Zakup byl do wczoraj... a daja 2 dodatkowe dni na wyslanie zgloszenia

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem i wejdź na stronę emotka
0 0

Majkii

#7337578 Napisano: 25.02.2026 01:07:29
StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

Jak info bedzie, ze konkurs do 26-02-2026 to by bylo marudzenie, ze konkurs trwa ale kodow brak za zakup 25 & 26 lutego...

według regulaminu powinno być do 26.02, więc chyba im się coś pomyliło, zawsze dają te dwa dni więcej w tych żabkowych konkursach,
tutaj marudzenie nie ma nic do rzeczy.
0 0

Majkii

#7337580 Napisano: 25.02.2026 01:16:49
StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Majkii napisał(a):

Jak info bedzie, ze konkurs do 26-02-2026 to by bylo marudzenie, ze konkurs trwa ale kodow brak za zakup 25 & 26 lutego...

według regulaminu powinno być do 26.02, więc chyba im się coś pomyliło, zawsze dają te dwa dni więcej w tych żabkowych konkursach,
tutaj marudzenie nie ma nic do rzeczy.

Pionas musial by dodac dodatkowe okno. W srode wchodzi nowa gazetka, kody znikaja w apce...

Chyba nie wiesz o czym ja pisze... dziwne...
a kody nie znikły w apce, dalej są.

Justa-zosia

#7337581 Napisano: 25.02.2026 01:19:17
90% konkursów w żabce mozna kupic do wtorku do 24. Potem są dwa dni na zrobienie zgloszenia ale bez mozliwosci kupna.
Pewnie bład, trzeba będzie napisać, już tak się zdarzało np. W grudniu w żywcu.

Majkii

#7337583 Napisano: 25.02.2026 01:26:06
Justa-zosia napisał(a):

90% konkursów w żabce mozna kupic do wtorku do 24. Potem są dwa dni na zrobienie zgloszenia ale bez mozliwosci kupna.
Pewnie bład, trzeba będzie napisać, już tak się zdarzało np. W grudniu w żywcu.

Dzięki za normlaną odpowiedz  emotka
0 0

termitek99

#7337601 Napisano: 25.02.2026 09:01:35
Konkurs MAGNUM w Żabce - które pytanie jest właściwe, te w formularzu, czy te w regulaminie? Są 2 różne.................
0 0

ktosiek1

#7337604 Napisano: 25.02.2026 09:12:39
Tak myślę, że Smolar nieźle pojechał z tym pytaniem w Garage. Jak tu podać 8 powodów dlaczego ja powinnam wygrać i zmieścić się w 300 znakach emotka

parad0x

#7337609 Napisano: 25.02.2026 09:22:54
termitek99 napisał(a):

Konkurs MAGNUM w Żabce - które pytanie jest właściwe, te w formularzu, czy te w regulaminie? Są 2 różne.................

Jako, że osobiście ustalamy tutaj dla Smolara regulamin do każdego konkursu mogę Ci zaproponować żebyś dla pewności odpowiedział na wymyślone przez samego siebie pytanie, żeby wątpliwościom nie było końca.

Konkursy na lody Magnum są cykliczne a w agencji pracują tylko ludzie, ktoś zwyczajnie nie połączył kropek i zastosował mechanizm kopiuj/wklej. Natomiast jakiej odpowiedzi się spodziewasz od grona szarych konkursowiczów to pojęcia nie mamemotka ...
0 0

miikka

#7337615 Napisano: 25.02.2026 09:30:35
ktosiek1 napisał(a):

Tak myślę, że Smolar nieźle pojechał z tym pytaniem w Garage. Jak tu podać 8 powodów dlaczego ja powinnam wygrać i zmieścić się w 300 znakach emotka

Miałam to samo napisać 🤣🫣 choć zgłoszenie poszło ale takie se jak na smolarowe wymogi emotka
0 0

Biala17

#7337632 Napisano: 25.02.2026 10:01:10
ktosiek1 napisał(a):

Zgadzam się. Największym problemem u mnie w tym zgłoszeniu bylo zmieścić się w 300 znakach😁
0 0

mellowfruit

#7337637 Napisano: 25.02.2026 10:09:43
koniczynka123 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Chciałam zapłacić ponownie za zakupy e-bonem 200zł (z PINem) do żabki i już nie przechodzi, że niby dziś nim płaciłam a faktycznie to tydzień temu. Wydawało mi się, że można nim płacić wielokrotnie. Gdzie teraz pisać, do żabki czy organizatora? Ktoś też miał taki problem?

Kiedys byly jednorazowe, bylo to napisane na bonie

Na stronie Żabki można sprawdzić saldo i listę transakcji (tych kart Żabki z pinem właśnie): https://www.zabka.pl/karta-zabka/
Zobacz jakie masz saldo, bo może wydane wszystko

Dziękuję, sprawdziłam i tyle ile zostało- tyle jest. Z tego co widzę powyżej muszę być uparta i karta przejść musi  emotka

Ta karta podobno nie przechodzi, jak masz w płatności coś z butelek, za którą nalicza kaucję. Ile w tym prawdy jest - cholera wie, ale tak mi powiedziała Pani z żabki jak moja nie przeszła emotka
0 0

termitek99

#7337642 Napisano: 25.02.2026 10:16:19
parad0x napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Jako, że osobiście ustalamy tutaj dla Smolara regulamin do każdego konkursu mogę Ci zaproponować żebyś dla pewności odpowiedział na wymyślone przez samego siebie pytanie, żeby wątpliwościom nie było końca.

Konkursy na lody Magnum są cykliczne a w agencji pracują tylko ludzie, ktoś zwyczajnie nie połączył kropek i zastosował mechanizm kopiuj/wklej. Natomiast jakiej odpowiedzi się spodziewasz od grona szarych konkursowiczów to pojęcia nie mamemotka ...

Już poprawili regulamin, poprawne było pytanie z formularza jednak
0 0

koniczynka123

#7337692 Napisano: 25.02.2026 11:32:28
mellowfruit napisał(a):

termitek99 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Chciałam zapłacić ponownie za zakupy e-bonem 200zł (z PINem) do żabki i już nie przechodzi, że niby dziś nim płaciłam a faktycznie to tydzień temu. Wydawało mi się, że można nim płacić wielokrotnie. Gdzie teraz pisać, do żabki czy organizatora? Ktoś też miał taki problem?

Kiedys byly jednorazowe, bylo to napisane na bonie

Na stronie Żabki można sprawdzić saldo i listę transakcji (tych kart Żabki z pinem właśnie): https://www.zabka.pl/karta-zabka/
Zobacz jakie masz saldo, bo może wydane wszystko

Dziękuję, sprawdziłam i tyle ile zostało- tyle jest. Z tego co widzę powyżej muszę być uparta i karta przejść musi  emotka

Ta karta podobno nie przechodzi, jak masz w płatności coś z butelek, za którą nalicza kaucję. Ile w tym prawdy jest - cholera wie, ale tak mi powiedziała Pani z żabki jak moja nie przeszła emotka

Nie miałam butelek ani puszek. Widać jest jak piszą inni, że trzeba kilka prób aż w końcu przejdzie
0 0

Morganeczka

#7337782 Napisano: 25.02.2026 14:33:38
Oczywiście zaczynam konkurs żubra - i bra`k kodu... ide pisać do nich ...ehh moje szczęście
0 0

agakaz2

#7337785 Napisano: 25.02.2026 14:36:17
Morganeczka napisał(a):

Oczywiście zaczynam konkurs żubra - i bra`k kodu... ide pisać do nich ...ehh moje szczęście

witam w klubie zakup zaraz po 6. zabka pisze ze 4ro pak nie wchodzi trzeba pojedynczo kasować, organizator posze ze wchodzi pisać do zabki emotka
0 0

Morganeczka

#7337789 Napisano: 25.02.2026 14:45:02
agakaz2 napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

witam w klubie zakup zaraz po 6. zabka pisze ze 4ro pak nie wchodzi trzeba pojedynczo kasować, organizator posze ze wchodzi pisać do zabki emotka

Żartujesz?? 4-opak nie wchodzi?? oni są niepoważni....
0 0

agakaz2

#7337791 Napisano: 25.02.2026 14:50:30
Morganeczka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Żartujesz?? 4-opak nie wchodzi?? oni są niepoważni....

odpowiedź

Dziękujemy za kontakt.​Informujemy, że produkt w postaci tzw. czteropaka, czyli fabrycznie zafoliowanego zestawu 4 puszek piwa, stanowi odrębny produkt handlowy – posiadający inny kod EAN niż pojedyncze puszki. Aby promocja się naliczyła, konieczny jest zakup czterech pojedynczych puszek piwa, które zostaną osobno zarejestrowane przez kasę sklepu oraz przez system Żappki jako cztery jednostki produktów promocyjnych. W tym przypadku nie mamy możliwości przyznania rekompensaty za błędnie wykonany zakup. W razie pojawienia się nowych pytań lub problemów zapraszamy do ponownego kontaktu.

parad0x

#7337795 Napisano: 25.02.2026 15:02:43
Zawsze, przy każdym jednym piwnym wyzwaniu żabki, gdzie wymagają zakupu czterech sztuk, jest to wałkowane. 
Nawet jeśli czteropak jest na liście produktów biorących udział to powinniście już sobie wyrobić nawyk, że choćby nie wiadomo co, skanujecie z pojedynczej puszki. Dla własnego świętego spokoju.
2 MDL, kumulacja 0

agakaz2

#7337801 Napisano: 25.02.2026 15:11:41
parad0x napisał(a):

Zawsze, przy każdym jednym piwnym wyzwaniu żabki, gdzie wymagają zakupu czterech sztuk, jest to wałkowane. 
Nawet jeśli czteropak jest na liście produktów biorących udział to powinniście już sobie wyrobić nawyk, że choćby nie wiadomo co, skanujecie z pojedynczej puszki. Dla własnego świętego spokoju.

6 rano zakupy przed pracą szybko ,szybko i zonk
0 0