Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

pionas

#6432013 Napisano: 23.11.2017 08:48:11
donia7 napisał(a):

Koleżanka również nie może się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła nic się nie dzieje, kiedy daje zaloguj...

Bez informacji o przeglądarce nie jestem w stanie pomóc.
Najlepszy byłby zrzut ekranu...
0 0

andii

#6432015 Napisano: 23.11.2017 08:50:10
pionas napisał(a):

Czy mogę prosić o zrzut ekranu?
Podajecie dane logujecie się i jeśli zostaje pasek ten sam to oznacza, że podano błędne dane.
Poniżej powinien wyświetlić się odpowiedni komunikat...

Wpisuje login i haslo ,naciskam zaloguj -chwile pokreci i wszystko znika w tych polach.sa białe pola ...a o zadnym bledzie nic nie wyskakuje.
0 0

donia7

#6432019 Napisano: 23.11.2017 08:59:16
pionas napisał(a):

donia7 napisał(a):

Koleżanka również nie może się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła nic się nie dzieje, kiedy daje zaloguj...

Bez informacji o przeglądarce nie jestem w stanie pomóc.
Najlepszy byłby zrzut ekranu...

Mozilla i IE- nic się nie dzieje po zalogowaniu, puste pola pozostają
0 0

pionas

#6432022 Napisano: 23.11.2017 09:06:24
andii donia7 proszę o dwa zrzuty ekranu:
1. jak wpisujecie dane
2. po kliknięciu zaloguj.

przy błędnych danych powinno pojawić się coś takiego:
1 donia7 0

picola

#6432026 Napisano: 23.11.2017 09:12:44
Dane są prawidłowe,  nie umiem wrzucić screenschota z komórki ale po wpisaniu loginu i hasła i daniu enter lub zaloguj strona się przeladowuje i pola z hasłem są puste. to wygląda tak jakby enter lub przycisk zaloguj nie działał, nie ma komunikatu o błędzie, przeglądarka mf
0 0

pionas

#6432027 Napisano: 23.11.2017 09:19:27
picola napisał(a):

Dane są prawidłowe,  nie umiem wrzucić screenschota z komórki ale po wpisaniu loginu i hasła i daniu enter lub zaloguj strona się przeladowuje i pola z hasłem są puste. to wygląda tak jakby enter lub przycisk zaloguj nie działał, nie ma komunikatu o błędzie, przeglądarka mf

Po kliknięciu w zaloguj lub daniu enter na jaką stronę Cię przenosi?
0 0

picola

#6432028 Napisano: 23.11.2017 09:20:59
Na stronę e-konkursy.info, tylko pola gdzie jest login i hasło są puste
0 0

pionas

#6432035 Napisano: 23.11.2017 09:35:39
picola napisał(a):

kliknij w ten link: https://www.e-konkursy.info/logout i spróbuj ponownie zalogować się.
0 0

picola

#6432037 Napisano: 23.11.2017 09:40:47
Dalej ten sam problem, nie wiem czy to ważne ale problem zaczął się po wyczyszczeniu cookies
0 0

andii

#6432043 Napisano: 23.11.2017 09:46:06
pionas napisał(a):

picola napisał(a):

kliknij w ten link: https://www.e-konkursy.info/logout i spróbuj ponownie zalogować się.

teraz udało mi sie zalogowac poprzez ten link.ale na telefonie...nie wiem jak na kompie  bo jestem teraz w szkole: )
0 0

andii

#6432045 Napisano: 23.11.2017 09:47:41
picola napisał(a):

Dalej ten sam problem, nie wiem czy to ważne ale problem zaczął się po wyczyszczeniu cookies

Własnie u mnie tez.jak sobie wyczyscilam pliki
0 0

pionas

#6432046 Napisano: 23.11.2017 09:47:43
andii napisał(a):

pionas napisał(a):

picola napisał(a):

teraz udało mi sie zalogowac poprzez ten link.ale na telefonie...nie wiem jak na kompie  bo jestem teraz w szkole: )

jak ruszyło w telefonie to powinno i na komputerze emotka
Teraz ucz się pilnie a po zajęciach jak wrócisz do domu daj znać czy już działa emotka
1 andii 0

Gość: tusienka

#6432048 Napisano: 23.11.2017 09:50:52
andii napisał(a):

pionas napisał(a):

picola napisał(a):

andii u mnie też załapało- problem trwał od wczorajszego południa. Teraz działa na wszystkim- emotka
1 andii 0

pionas

#6432049 Napisano: 23.11.2017 09:52:21
picola napisał(a):

tusienka miała ten sam problem i kliknięcie w https://www.e-konkursy.info/logout pomogło...
0 0

picola

#6432056 Napisano: 23.11.2017 10:00:07
pionas napisał(a):

picola napisał(a):

tusienka miała ten sam problem i kliknięcie w https://www.e-konkursy.info/logout pomogło...

działa, dziękuję
0 0

andii

#6432121 Napisano: 23.11.2017 12:07:45
pionas napisał(a):

andii napisał(a):

pionas napisał(a):

picola napisał(a):

jak ruszyło w telefonie to powinno i na komputerze emotka
Teraz ucz się pilnie a po zajęciach jak wrócisz do domu daj znać czy już działa emotka

oooooo udało mi się zalogować na kompie emotka
0 0

luk1990

#6432509 Napisano: 24.11.2017 01:21:57
Czy jest możliwość zobaczenia na ile ma się odblokowany dostęp do forum po doddaniu konkursów?
Teraz nagle zablokowało mi dostęb, bo nie dodałem 3 konkursów w ostatnich 30 dniach-staram się regularnie szukać konkursów i je dodawać ale może warto byłoby wprowadzić taki okres przejściowy dla osób,które miały wcześniej dostęp- np 24h na dodanie konkursów, albo 24h wcześniej komunikat ,że dzisiaj wygasa dostęp do forum...;(

pioge7

#6432513 Napisano: 24.11.2017 06:23:10
luk1990 napisał(a):

Czy jest możliwość zobaczenia na ile ma się odblokowany dostęp do forum po doddaniu konkursów?
Teraz nagle zablokowało mi dostęb, bo nie dodałem 3 konkursów w ostatnich 30 dniach-staram się regularnie szukać konkursów i je dodawać ale może warto byłoby wprowadzić taki okres przejściowy dla osób,które miały wcześniej dostęp- np 24h na dodanie konkursów, albo 24h wcześniej komunikat ,że dzisiaj wygasa dostęp do forum...;(

Super pomysł. Ostatnio tez mi zablokowało... źle ten czas bym wydłużył do np. 48 godzin, bo nieraz nie da sie od razu dodać bo nie ma się czasu, a konkursy też nie są sprawdzane na bieżąco... a godziny lecą...
1 nkba 0

pionas

#6432516 Napisano: 24.11.2017 06:58:30
pioge7 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Super pomysł. Ostatnio tez mi zablokowało... źle ten czas bym wydłużył do np. 48 godzin, bo nieraz nie da sie od razu dodać bo nie ma się czasu, a konkursy też nie są sprawdzane na bieżąco... a godziny lecą...

Póki co borykam się z serwerem dlatego nie będzie wprowadzanych żadnych nowości.
Nie spędzam całego dnia przed komputerem mam też swoje życie poza pracami dlatego konkursy potrafią być dodawane z opóźnieniem (zwłaszcza w weekendy)...
Osobiście uważam, że ten kto dzieli się systematycznie nigdy nie utraci dostępu...
2 nkba, andii 0

pionas

#6432535 Napisano: 24.11.2017 09:16:45
cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Moze ODDAM ZA DARMO , tylko po zalogowaniu?
Ludzie nie "dziekuja" bo watek jest publiczny. Nie da sie podziekowac, jak sie nie ma konta. Ale kod copy tak

Idea może i słuszna emotka ale znając realia, powątpiewam w skuteczność takiego "zabezpieczenia".
Sępy są wszędzie i nie masz żadnej gwarancji, że nie działa syndrom Jekyll/Hyde - oficjalnie szanowany obywatel, a za uszami ma takie czy inne przywłaszczenia emotka emotka
Moim zdaniem jedyne, co powstrzyma proceder kradzieży anonimowej, to przekazywanie na forum tylko informacji, że ma się do oddania kody, ale ich oddawanie już na PW. Tyle tylko, że z wygody i dla oszczędności czasu niewielu chce się robić to w kilku krokach. Wcale się temu nie dziwię. emotka

może jakaś osobna podstrona na której byłaby lista kodów do oddania.

Formularz dodawania kodów:

a tak to by wyglądało:

po kliknięciu w zobacz kod, wyświetla się kod i ogłoszenia znika z listy, do osoby, która dodała ofertę trafia wiadomość z informacją że osoba xyz wykorzystała Twój kod i ew. jakieś podziękowanie od tej osoby emotka

ja to bym tak to widział, ale póki co mamy problemy z serwerem i nie wdrożę tego...
2 defed, pioge7 0