Coś wam się nie podoba? Piszcie!

maa

#1511290 Napisano: 28.04.2008 05:09:32
czy ktos moze mi powiedziec co sie stalo
dostalam nagle 5 tys pw takich samych od jednej osoby
0 0

Gość: rafi323raf

#1511330 Napisano: 28.04.2008 05:28:02
maa napisał(a):

czy ktos moze mi powiedziec co sie stalo
dostalam nagle 5 tys pw takich samych od jednej osoby

tysięcy??? jak policzyłaś? emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#1511332 Napisano: 28.04.2008 05:28:42
a sorry, jest przecież licznik:P
0 0

Gość: szymen

#1511744 Napisano: 28.04.2008 08:20:28
Ja bym dodal na samym dole sciezke dostepu do tematu, tak jak u gory jest (np. Forum e-konkursy.info >> Pomoc >> Coś wam się nie podoba? Piszcie! ).
Czesto z tego korzystam, zeby wrocic do stronki wyzej, a jak jestem na dole strony, to musze przewijac do gory emotka a to meczace emotka Taki szczegol emotka
0 0

malenka89

#1511755 Napisano: 28.04.2008 08:24:55
szymen napisał(a):

Ja bym dodal na samym dole sciezke dostepu do tematu, tak jak u gory jest (np. Forum e-konkursy.info >> Pomoc >> Coś wam się nie podoba? Piszcie! ).
Czesto z tego korzystam, zeby wrocic do stronki wyzej, a jak jestem na dole strony, to musze przewijac do gory emotka a to meczace emotka Taki szczegol emotka

Oj Ty Leniu jeden emotka
Ale w sumie co racja to racja emotka emotka
Przydałoby się emotka
0 0

Gość: marielu

#1512467 Napisano: 29.04.2008 09:19:27
nie podoba mi sie wnuczek5 jako użytkownik portalu - spamuje w celu nabicia sobie punktów za werbunek , pisze nie na temat w postach teraz i kliknijcie , wrzuca durne linki licząc że złapie naiwniaka i pewnie łapie emotka
0 0

dysia

#1512474 Napisano: 29.04.2008 09:24:32
marielu napisał(a):

nie podoba mi sie wnuczek5 jako użytkownik portalu - spamuje w celu nabicia sobie punktów za werbunek , pisze nie na temat w postach teraz i kliknijcie , wrzuca durne linki licząc że złapie naiwniaka i pewnie łapie emotka

mozna napisac do Administratora,
0 0

Gość: barbara1910

#1513436 Napisano: 29.04.2008 09:01:14
malenka89 napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

ale marudzicie emotka emotka emotka
mnie się podoba jak mam dużo pw. o głosy każdemu w pierwszej kolejnosci głosuje na co tylko mogę i odpisuję emotka no chyba że mam pw. od nieodpowiedzialnych osób to odrazu blokuje emotka

Jak dostaje PW o znanych osób to oczywiście zagłosuje,ale przeważnie dostaje PW od osób, które w ogóle nie udzialają się,a ich nicki widze pierwszy raz na oczy.
Czasem denerwujące, aczkolwiek da się z tym żyć emotka

ja tez uwazam tak samo jak moi poprzednicy emotka
0 0

olunka

#1513553 Napisano: 29.04.2008 10:33:25
barbara1910 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

mnie się podoba jak mam dużo pw. o głosy każdemu w pierwszej kolejnosci głosuje na co tylko mogę i odpisuję emotka no chyba że mam pw. od nieodpowiedzialnych osób to odrazu blokuje emotka

Jak dostaje PW o znanych osób to oczywiście zagłosuje,ale przeważnie dostaje PW od osób, które w ogóle nie udzialają się,a ich nicki widze pierwszy raz na oczy.

a ja jak mam ch to klikam, a jak nie to nie emotka
0 0

olunka

#1513554 Napisano: 29.04.2008 10:34:40
olunka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

to ch znaczy chec,tylko mi sie palec poplatal emotka
0 0

Gość: stasiak50

#1513563 Napisano: 29.04.2008 10:49:30
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

olunka
mnie nieraz też palce bolą i się plątają ale też nie narzekam emotka emotka
0 0

Gość: barbara1910

#1514723 Napisano: 30.04.2008 03:13:30
stasiak50 napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

olunka
mnie nieraz też palce bolą i się plątają ale też nie narzekam emotka emotka

mnie tez bola ale rejestruje sie i klikam chociaz nie zawsze mam ochotę emotka
0 0

Gość: marielu

#1515089 Napisano: 30.04.2008 07:32:39
a ja se klikam jak chce a jak nie chce to nie klikam , normalnie czuje ze mam wolną wole emotka i mnie te PW nijak nie przeszkadzają chyba ze kto mnie puka tam 5 razy na dzień i jest nie miły to go blokuje i dalej jestem fajna mary emotka
0 0

karolkas

#1517008 Napisano: 02.05.2008 09:00:38
Czy wy tez macie problem z dostaniem się do prywatnej skrzynki?
0 0

Gość: szopa

#1518164 Napisano: 02.05.2008 09:58:53
ja nie mam żadnych emotka
0 0

Gość: lorczak

#1518461 Napisano: 03.05.2008 08:38:18
Mam propozycje
chcialabym aby w konkursach bylo rowniez koleczko z opcja-w tym konkursie wygralam

fajnie tam po jakims czasie spojrzec na wygrane sprzed kilku miesiecy czy lat

wiadomo,ze na kartach czy w pamietnikach mozna to zapisac ale ja bym wolala na stronie

co wy na to??

jezeli ktos jest przeciw to prosze o argumenty
0 0

Gość: AgaAga

#1518557 Napisano: 03.05.2008 09:24:15
lorczak napisał(a):

Mam propozycje
chcialabym aby w konkursach bylo rowniez koleczko z opcja-w tym konkursie wygralam

wiadomo,ze na kartach czy w pamietnikach mozna to zapisac ale ja bym wolala na stronie

co wy na to??

Tylko, że baza konków jest systematycznie czyszczona, więc ze względów sentymentalnych odpada.
Ja mam notatnik emotka papierowy.
0 0

Gość: monika124

#1520415 Napisano: 04.05.2008 10:25:30
AgaAga napisał(a):

lorczak napisał(a):

Mam propozycje

co wy na to??

Tylko, że baza konków jest systematycznie czyszczona, więc ze względów sentymentalnych odpada.
Ja mam notatnik emotka papierowy.

dokładnie baza jest systematycznie czyszczona emotka
kółeczko - konkurs do zrobienia owszem , ale wygrałem/wygrałam - takie jest z lekka bez sensu

Swoją drogą tak jak AgaAga zapisuję i konkursy , w których brałam udział i wygrane emotka
z tym że ja w terminarzu , fajnie później przejrzeć taki kalendarz i spojrzeć ile się wygrało emotka
0 0

Gość: mjane

#1524388 Napisano: 06.05.2008 05:10:50
taka refleksja z dni ostatnich:
co jest określane jako pisanie na temat i nie na temat na forum? czy jeśli w wątku moje dzisiejsze wygrane złożę komuś gratulacje, zapytam gdzie coś wygrał, jak to zrobił, powiem, że ja tez liczę na nagrodę albo zapytam spod jakiego numeru telefonu dzwonili, to czy mówię nie na temat i powinnam spodziewać się karniaka?
a co z faktem, że w wątku czy wysyłają już nagrody z...? coraz częściej zadaje się pytania w stylu czy były już wyniki? gdzie są wyniki? jaką firmą wysyłają itd. To też jest pisanie nie na temat? Z drugiej strony, gdyby założyć osobny wątek o tytule czy są już wyniki z.. byłoby to zakładanie niepotrzebnych nowych wątków i za to też grozi karniak. A topic Wyniki. tylko wyniki!! jest tylko do wyników, więc teoretycznie tam też nie można pytać o to czy już jakieś są.... emotka
Ogólnie ostatnio zdałam sobie sprawę, że się bardzo mocno pilnuję na forum, żeby nie dostać karniaka za byle co, a jak już mam świadomość że piszę coś tak jak wyżej opisałam to potem co chwilę zerkam czy mi punktów karnych nie przybyło... emotka
Nie możnaby tak trochę poluzować rygoru, lub jasno określić co można i czego nie można w danym wątku pisać?
0 0

Gość: spin

#1528599 Napisano: 07.05.2008 04:51:18
mi sie nie podoba fakt, że od jakiegoś czasu nie działa opcja cytowania
0 0