Coś wam się nie podoba? Piszcie!

malenka89

#1528615 Napisano: 07.05.2008 04:59:55
spin napisał(a):

mi sie nie podoba fakt, że od jakiegoś czasu nie działa opcja cytowania

U mnie działa normalnie...
0 0

Gość: sophie

#1528642 Napisano: 07.05.2008 05:08:31
mjane napisał(a):

taka refleksja z dni ostatnich:
co jest określane jako pisanie na temat i nie na temat na forum? czy jeśli w wątku moje dzisiejsze wygrane złożę komuś gratulacje, zapytam gdzie coś wygrał, jak to zrobił, powiem, że ja tez liczę na nagrodę albo zapytam spod jakiego numeru telefonu dzwonili, to czy mówię nie na temat i powinnam spodziewać się karniaka?
a co z faktem, że w wątku czy wysyłają już nagrody z...? coraz częściej zadaje się pytania w stylu czy były już wyniki? gdzie są wyniki? jaką firmą wysyłają itd. To też jest pisanie nie na temat? Z drugiej strony, gdyby założyć osobny wątek o tytule czy są już wyniki z.. byłoby to zakładanie niepotrzebnych nowych wątków i za to też grozi karniak. A topic Wyniki. tylko wyniki!! jest tylko do wyników, więc teoretycznie tam też nie można pytać o to czy już jakieś są.... emotka
Ogólnie ostatnio zdałam sobie sprawę, że się bardzo mocno pilnuję na forum, żeby nie dostać karniaka za byle co, a jak już mam świadomość że piszę coś tak jak wyżej opisałam to potem co chwilę zerkam czy mi punktów karnych nie przybyło... emotka
Nie możnaby tak trochę poluzować rygoru, lub jasno określić co można i czego nie można w danym wątku pisać?

Może by się przydał jakiś osobny top ,gdzie byśmy pisali właśnie o wynikach ,czy już były ,albo np jakiś konkurs nie został rozwiązany ,a był już dawno i powinny być dawno wyniki.Albo nawet top ,gdzie mozna by zadać pytania rózne na temat konkursów ,np jakaś podpowiedż w danym konkursie ,czasami są zagmatfane pytania i moglibyśmy sobie pomagać.
Albo rózne inne pytania taki WC konkursowy (-nie rozmowy)tylko konkrety o konkursach.
emotka
0 0

Gość: melisa

#1528645 Napisano: 07.05.2008 05:09:26
mjane napisał(a):

... co jest określane jako pisanie na temat i nie na temat na forum? ...

Ja tam nie mam takich problemów, może dlatego, że w konkach udziału nie biorę... ale generalnie myślę, że pytania o wyniki konkursów i dodatkowe o kuriera, kiedy co i jak to najlepiej w czy wysyłają już nagrody z....

spin napisał(a):

Mnie może nie tyle nie działa, ile działa z kilkusekundowym poślizgiem.
0 0

pionas

#1533985 Napisano: 09.05.2008 04:48:26
mjane napisał(a):

... co jest określane jako pisanie na temat i nie na temat na forum? ...

przykład: top teraz jest wyraźnie napisane że tylko linki a Wy (mam na myśli całą społeczność a nie jakieś wybrane osoby, jeśli kogoś uraziłem to przepraszam) prowadzicie dyskusje, zadajecie pytania - to jest pisanie nie na temat emotka

Wydaje mi się że przydałby się dla każdego jakiś test typu czytanie ze zrozumieniem coś ala matura bo część chyba nie potrafi czytać...

pisanie na temat?
Wyniki konkursów widzisz wyniki to podajesz tytuł konkursu i link - to jest na temat

Nie wiesz gdzie coś napisać? Zapytaj admina albo napisz w WC - tam siedzą wyjadacze którzy zapewne z chęcią pomogą ;]

spin napisał(a):

a teraz lepiej działa?
0 0

Gość: gocha26

#1534063 Napisano: 09.05.2008 05:23:48
marielu napisał(a):

a ja se klikam jak chce a jak nie chce to nie klikam , normalnie czuje ze mam wolną wole emotka i mnie te PW nijak nie przeszkadzają chyba ze kto mnie puka tam 5 razy na dzień i jest nie miły to go blokuje i dalej jestem fajna mary emotka

ja też tak mam emotka
0 0

malenka89

#1534591 Napisano: 09.05.2008 09:31:26
Adrian ciekawi mnie co miałeś na myśli mówiąc wyjadacze? emotka

A co do tematu to nie podoba mi się to,że Wam się wszystko nie podoba emotka
Co prawda sama kiedyś udzielałam się w tym wątku,ale w końcu zrozumiałam,że trzeba doceniać to, co się ma.
Admini naprawdę ciężko pracują nad tym, żeby ta strona była taka jak jest.
Dodają konkursy, usuwają zbędne posty, a wcale tego nie muszą robić. Nikt im za to nie płaci,a oni robią to dla Was (dla Nas).
Pionas też ma swoje życie, ma pracę, ma szkołę, obowiązki i czasem naprawdę ciężko jest pogodzić wszystko. A jednak znajduje chociaż kilka chwil dziennie i poświęca je dla stronki.
Naprawdę zacznijcie się zastanawiać nad tym co piszecie... pomyślcie co by było, gdyby tej stronki nie było.

0 0

pionas

#1535453 Napisano: 10.05.2008 10:24:29
malenka89 napisał(a):

Miałem na myśli osoby które nie tylko udzielają się na forum ale również dodają konkursy i są aktywni emotka
0 0

Gość: kaoa

#1535556 Napisano: 10.05.2008 11:13:39
pionas napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Miałem na myśli osoby które nie tylko udzielają się na forum ale również dodają konkursy i są aktywni emotka

emotka ja tutaj napiszę, że nie ma rzeczy, która mi się nie podoba, tu raczej chodzi co ci się nie podoba na stronie, a nie co piszą na Pw do ciebie inni emotka heh... co do WC to bardzo miłe towarzystwo emotka nie ma tam pasożytów, bo piszemy nie tylko o sprawach konkursów emotka więc jak jest jakiś problem to myślę, że chochliczka, malenka89, ja, marielu, czy konkursy15 chętnie pomożemy (o ile sami będziemy wiedzieć emotka ) emotka
0 0

Gość: swibek

#1535596 Napisano: 10.05.2008 11:32:02
kaoa napisał(a):

pionas napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka ja tutaj napiszę, że nie ma rzeczy, która mi się nie podoba, tu raczej chodzi co ci się nie podoba na stronie, a nie co piszą na Pw do ciebie inni emotka heh... co do WC to bardzo miłe towarzystwo emotka nie ma tam pasożytów, bo piszemy nie tylko o sprawach konkursów emotka więc jak jest jakiś problem to myślę, że chochliczka, malenka89, ja, marielu, czy konkursy15 chętnie pomożemy (o ile sami będziemy wiedzieć emotka ) emotka

a jaaa??? o mnie zapomniałaś.. emotka ech.. nikt mnie już nie kocha.. emotka
0 0

#1535603 Napisano: 10.05.2008 11:34:54
malenka89 napisał(a):

Naprawdę zacznijcie się zastanawiać nad tym co piszecie... pomyślcie co by było, gdyby tej stronki nie było.

Dla mnie większą tragedią byłoby gdyby zabrakło bliskiego członka rodziny, gdyby brakło mi wody, pożywienia, ale strony internetowej?
Owszem byłaby nostalgia za ładnym kawałkiem mojego życia, ale myślę, że przeszłabym nad tym szybko do porządku dziennego.

Strona i wszystko co z nią związane jest ok, ale malenka89 zaczynasz popadać w małe bałwochwalstwo. Wyhamuj, ludzie piszą co im leży na wątrobie i niech sobie piszą, my im odpowiadamy i jest normalna (zazwyczaj) dyskusja na forum.

Przecież nie będziemy cały czas piać z zachwytu. emotka
0 0

malenka89

#1535693 Napisano: 10.05.2008 12:05:43
melisa napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dla mnie większą tragedią byłoby gdyby zabrakło bliskiego członka rodziny, gdyby brakło mi wody, pożywienia, ale strony internetowej?
Owszem byłaby nostalgia za ładnym kawałkiem mojego życia, ale myślę, że przeszłabym nad tym szybko do porządku dziennego.

Strona i wszystko co z nią związane jest ok, ale malenka89 zaczynasz popadać w małe bałwochwalstwo. Wyhamuj, ludzie piszą co im leży na wątrobie i niech sobie piszą, my im odpowiadamy i jest normalna (zazwyczaj) dyskusja na forum.

Przecież nie będziemy cały czas piać z zachwytu. emotka

Chyba źle odebrałaś moje słowa... emotka
Chodziło mi o to,że wszystko wszystkim się nie podoba, a nie potrafią docenić tego, co mają. Chcieliby więcej i więcej, a nie wiedzą,że to wymaga czasu, ogromnej pracy i pieniędzy...
Postaw się w sytuacji Administratorów... starają się jak mogą, wkładają w to całe swoje serce, a zamiast pochwał są tylko pretensje...
0 0

#1535708 Napisano: 10.05.2008 12:10:24
emotka swibek też na pewno pomoże emotka emotka emotka buziaczki emotka wybaczysz?? emotka
0 0

#1535714 Napisano: 10.05.2008 12:12:05
ja tutaj napiszę, że nie ma rzeczy, która mi się nie podoba, tu raczej chodzi co ci się nie podoba na stronie, a nie co piszą na Pw do ciebie inni heh... co do WC to bardzo miłe towarzystwo nie ma tam pasożytów, bo piszemy nie tylko o sprawach konkursów więc jak jest jakiś problem to myślę, że chochliczka, malenka89, swibek, ja, marielu, czy konkursy15 chętnie pomożemy (o ile sami będziemy wiedzieć emotka )
0 0

Gość: swibek

#1535889 Napisano: 10.05.2008 01:28:42
no nie wytrzymam z Tobą.. emotka hihih.. a mnie się wszystko podoba!! i ludzie (czasem złośliwi ale każdy ma trudne dni).. i atmosfera (czasem podnosząca ciśnienia ale bez niej nie było by tak ciekawie).. i konki (które zawsze są, ale nie zawsze w nie gram.. jakoś już mi przeszło).. emotka na resztę uwagi nie zwracam.. emotka życie jest piękne!!! warto tu przychodzić dla spędzenia kilku miłych chwil z cudownymi ludźmi!! emotka

Adminom ukłon w pas!! emotka emotka emotka
0 0

Gość: AgaAga

#1536611 Napisano: 10.05.2008 08:45:14
Czy można by było zrobić numerowanie stron z konkami też na górze strony?

Ja często robię konki od końca, od ostatniego niezaznaczonego i tak cofam się. I zawsze muszę zjeżdżać na dół strony, żeby przejść na kolejną.
emotka emotka emotka
0 0

Gość: monika124

#1541572 Napisano: 12.05.2008 09:27:30
nie podoba mi się chamstwo ludzi , którzy nie dość ,że bywają chamscy na forum to jeszcze psuja opinie e-konkursów poza nim
Komentarze
edwarda
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:17
W poprzednim konkursie organizator telefonicznie twierdził, że zna forum e-konkursy i że ludzie z e-konkursów nie będą mogli brać udziału - bo to nie etyczne.
I co Panie organizatorze? wystyd !!!!!!!!
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:16
tyle tutaj ładnych zdjęć ale jakoś dziwnym trafem te ładne niemają głosów a takie syfki odziwo aż tyle. W przeciwieństwie do was uczciwość i honor jest umnie na pirwszym miejscu i mam w domu ładne lustro w które spoglądam każdego dnia i niemam nic sobie do zażucenia
!
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:10
to miało byc do pita7
!
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:09
i sprzedajesz się męskim dziwkom
brak słów
a ty pewnie nie prosisz o głosy ?
jesteś takim śmierdzącym tchórzem ,że nawet nie potrafisz pisac pod własnym e-konkursowym nickiem.Jak myślisz totalny imbecylu - jak się zbiera głosy ? Albo się zbiera po znajomych na gg , albo na forach.A ty co może korespondencyjnie zbierasz ?
Musisz się nudzić i to cholernie skoro wypisujesz takie bzdury i to co rusz pod innym nickiem.I co z tego ,że ludzie zbierają głosy na forum ? To normalna , znana organizatorom praktyka.i na tym polegają tego typu konkursy.
Przepraszam ale to jaką żółcią tryskasz sprawia ,że człowiekowi niedobrze się robi - tym bardziej ,że tu ukrywasz się pod idiotycznymi nickami , a na e-konkursach zbierasz głosy tak samo jak oni zpewne
antywirek
najpierw się zastanów co piszesz człowieku, to że ktoś o coś prosi to nie znaczy że jest prostytutką
pit77
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:08
a ty pit7 na jakim portalu prosisz o głosy cwaniaku jeden ,a może sam nabijasz sobie
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:06
a co prawda w oczy kłuje. czy może nieprosisz wraz z innymi o głosy na tym chorym portalu .
Antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:01
Ale żeś pit7 dowalił, skąd to przepisałeś???
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:59
osoby waszego pokroju które skamlają o głosy niesą wcale lepsze od prostytutek i drobnych sprzedawczyków którzy za złamany grosz sprzedaliby własną matke.Pytanie macie w domu lustra czy pochowane bo wstyd wnie popatrzeć
antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:46
ale ci sie nudzi człowieku
jajaja
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:44
login tej pani na forum e-konkursy.info to karolkas
wystarczy by admin na forum odnalazł posty i usunął zdjęcie
andrzej
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:22
Widzę , że to bardzo uczciwy konkurs w tym Waszym portalu.Nastepna nabija sobie głosy na forum www.e-konkursy.info
jajaja
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:20
admin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forum www.e-konkursy.info
dział forum: KLIKNIJCIE
antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:11
daruj sobie takie komentarze, coś ci przeszkadzają pieski, kotków tu raczej nie widzę
Szczery
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:11
Podejrzane że do takiego marnego zdjęcia tyle głosów
kimi
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:08
a czy te pieski i kotki cenzuraom do kuwety?
ara
poniedziałek, 12 maja 2008, 21:42
admini do dzieła
podejrzana liczba głosów czyzby zbierane głosy na forum strony www.e-konkursy.info
admini do dzieła, od czego jest punkt regulaminu na temat sztucznych głosów??
i podobne , pod moją fotka
http://konkurs.bu...om.pl/zdjecie.php/50

0 0

#1541578 Napisano: 12.05.2008 09:30:49
wkleiłam , bo admini zaczynaja już usuwać te nędzne , bo nędzne , ale psujące opinie forum i nas wszystkich wypociny chorych umysłowo ludzi
0 0

#1541980 Napisano: 13.05.2008 07:40:19
monika124 napisał(a):

wkleiłam , bo admini zaczynaja już usuwać te nędzne , bo nędzne , ale psujące opinie forum i nas wszystkich wypociny chorych umysłowo ludzi

Monika, nic na to nie poradzisz. Tacy ludzie zawsze będą. Wiem, że to wyprowadza z równowagi. Jad tych osób jest spowodowany najprawdopodobniej zabanowaniem na forum e-konkursów. Konkurencja w konkach coraz większa, więc i więcej co poniektórym odbija. emotka
0 0

#1543162 Napisano: 13.05.2008 01:56:43
melisa napisał(a):

monika124 napisał(a):

Monika, nic na to nie poradzisz. Tacy ludzie zawsze będą. Wiem, że to wyprowadza z równowagi. Jad tych osób jest spowodowany najprawdopodobniej zabanowaniem na forum e-konkursów. Konkurencja w konkach coraz większa, więc i więcej co poniektórym odbija. emotka

wiem melisko i wiem ,że nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić , bo chamstwa nie da się wykorzenić.
W takich momentach tęsknie za starymi e-konkursami ,gdzie było spokojnie i po prostu fajnie ...

0 0

Gość: kingaa

#1543396 Napisano: 13.05.2008 02:50:56
monika124 napisał(a):

melisa napisał(a):

monika124 napisał(a):

wiem melisko i wiem ,że nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić , bo chamstwa nie da się wykorzenić.
W takich momentach tęsknie za starymi e-konkursami ,gdzie było spokojnie i po prostu fajnie ...

łatwo powiedzieć nie przejmuj się a sama miałam ostatnio podobnie i miałam nerwy jak nigdy, ale jeden cię oczerni, a sto innych pocieszy dobrym słowem, więc Monia głowa do góry, jak sama mi ostatnio mówiłaś emotka
0 0