Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7679
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: hmmm
Karniaka dostałaś za gadanie w topie TERAZ - karniak został przyznany 10 sierpnia, więc trochę czasu minęło...
Gość: brzoskwinkaa
Gość: brzoskwinkaa
Gość: chochliczka
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Każdy ma prawo naprawić swoje błędy, ale o tym za co dostał kiedyś karniaka każdy może przeczytać. Jeżeli dostał za oszustwo, to będzie to na zawsze zapisane w temacie punkty karne.
Gość: pradzia32
Gość: swibek
załamka..
Gość: pakk
Gość: marielu
mi tam nie szkoda jak mi admini odcinają posty, zawsze se mogę nastukać nowych
zapytaj admina dlaczego skasował.. może konk się skończył, może został dodany do bazy, a może był o nieprawidłowej treści.. w jakim to topie Ci usunęło?? Pionas nie jest maszyną i nie kasuje w ciągu godziny.. musi posiedzieć i posprawdzac więc może mu to zejśc 2, 3 dni a nawet tydzień..
pionas
Postów 7679
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
WC Męski
Wyniki konkursów
Teraz
KLIKNIJCIE
Hejka!
Czy wysylaja juz nagrody z... ???
moje dzisiejsze wygrane
topy czyszczone są codziennie, z tymże usuwane są wpisy starsze niż 60,90,120, 150 dni (zależy jaki top)
Gość: stasiak50
pakk
a mnie się nie podoba twój opis w stopce
za bardzo to mnie nie interesuje dlaczego usunieto, ja tylko stwierdzilem fakt
To, co nazywasz kablowaniem, ja nazywam przestrzeganiem regulaminów (i jednocześnie polskiego prawa).
Nie lubię spamu w najczystszej postaci - tj. nawet bez słowa 'proszę'.
Gość: stasiak50
pożyjemy zobaczymy jak tylko zaczniesz pisać na pw.
PS. A nawet gdyby, używałbym słowa 'proszę'
ty nie musisz brac udziału, ale uszanuj innych.. w niektórych konkach wręcz nakazują wysyłanie informacji przeróżnymi kanałami i wyrażają zgodę na to żeby ref link był rozsyłany.. poza tym doczytaj co to jest SPAM.. a skąd wiesz, że dana osoba wysłała milion PW?? a może tylko Ciebie uszczęsliwiła tym wpisem?? potraktowała to jako prywatną wiadomość..
To ty doczytaj sobie, co to jest spam. To nie ilosc przesądza, czy to jest spam, czy nie.
(Spam - niechciana wiadomosc) Gdybys chcial sie przyczepic do slowa 'niechciana' - dzieki mojej stopce kazdy juz bedzie wiedzial, ze niechciana.