Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja pragnę zauważyć,że wcale nie krytykuje niczyjego charakteru i czasami każdemu przyda się odrobina obiektywizmu...aha...nawet tzw.super goście
Gość: marielu
a jak cos już napisze to normalnie zaraz płacze
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mogę normalnie z Tobą!!!
Gość: marielu
Gość: ewelina00731
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem się go bojem....
Gość: matejank
mariwanna
Postów 1559
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
edytowac możesz w ciągu 30 sekund od doddania postu.
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: matejank
Gość: nineczka17
top zostal zamkniety
Gość: davidek102
teraz patrze to nawet go na liście użytkowników nie ma..
Po jakim czasie nie logowane konta są kasowane, szkoda mi tamtego konta bo teraz na nowo trzeba zaufanie na forum wzbudzić.
Jesli ktoś mnie pamięta to proszę gdzieś w temacie np o Żubrze na marginesie dopisać co i jak bo swego czasu sporo handlowałem tutaj kodami i do tyskiego i do lecha itd..
a teraz widzę że mało osób z tamtego okresu zostało, ale tutaj chciałem zadać pytanie o te kasowanie konta- po jakim czasie jest kasowane ?
Gość: gocha26
Gość: swibek
Gość: davidek102
a tamte było jak teraz patrzę w szukanych wyrażeniach dawidek102 to są wpisy nawet z 2006roku.. postów może milion nie miałem, ale swego czasu się udzielałem.. jedno ost miałem.
gocha- mozesz rozwinąć tą myśl, gdzie zaakceptowac cos takiego, bo trochę nei zrozumiałem, regulamin obowiazkowo się raczej przy rejestracji akceptuje.
Gość: kasia1600
Gość: AgaAga
Kasia, ja Cię pamiętam
Witaj ponownie. Bardzo dużo przez ten czas zmian tu zaszło.
Jeśli będziesz się pojawiać, to spokojnie nadrobisz zaległości
Gość: cobra176
Jak myślicie? Może przesadzam...
Gość: parapet1
Jestem jedną z Babuń - organizatorek konkursu babuni i muszę przyznać że PESELe będą wpisywane na listy rejestracyjne pewnych komitetów wyborczych w nadchodzących wyborach samorządowych