Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
szacuneczek kolego..
Gość: specjaledition
Gość: pakk
wyraznie napisales o ilosci 'skąd wiesz, że dana osoba wysłała milion PW?'
1. ja obiecuje, nie strasze.
2. racja, moglbym nie informowac o tym i od razu zglaszac.
3. 'więc' sugeruje wnioskowanie dedukcyjne. za chiny jednak nie moge znalezc zwiazku przyczynowo-skutkowego miedzy 2. a 3. zdaniem.
przeczytaj jeszcze raz moja stopke. wooolnooo i wyraznie. teraz juz wiesz, czego nie chce dostawac?
po pierwsze dalej nie wiesz z kim piszesz..
po drugie odnośnik milion PW nie tyczyło się ilości SPAMU tylko informacja, ze ktoś mógł wysłać tylko Tobie jedną jedyną widomość z prośbą o klika..
po trzecie czytając Twoją stopkę..
i po czwarte.. nie śmiej się tak.. bo po raz kolejny nie wiesz z kim piszesz..
tymi quasi-wyjasnieniami sam siebie tylko pograzasz.
jedni mowia śmiech to zdrowie, inni zaś ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
a do czego potrzebna mi znajomosc plci adresata podczas pisania na forum? ten adresat, ten internauta, ten user forum
Gość: stasiak50
poczytaj sobie regulamin ekonkursów
więcej szacuneczku kolego.. nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania.. i przyjmij to do wiadomości..
czytalem. nie robie nic sprzecznego z nim.
znowu? pomyliles chyba osoby.
lol
skonczmy ta niedorzeczna dyskusje bo i tak nikt nikogo nie przekona (a tylko jedna strona ma racje - ja %-))
nie musze nikogo pytać woiem cos na ten temat
więc do mnie więcej nie pisz..
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja Wam powiem że Pakk ( chociaz nie lubie nowych konkursowiczów bo to jakby nie było dodatkowa konkurencja
I myślę że na tym forum są dużo gorsi ludzie, wstrzymam się od podawania nicków ale są tacy którzy tu niby klikną z wielkim bólem, ale z racji tego że też biorą udział w konkursie to chyba warto się pozbyc konkurencji, i ciach zaraz po czajanie leci mailik do admina o spamie. A on chociaz sie nie kryje tylko przestrzega. Zrozumiał to wogole ktoś?
Wesołych Świąt..
Gość: arczi
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to mam - zużycie pamięci 100%
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: pawel1615
i u mnie tez