Coś wam się nie podoba? Piszcie!

aneta411

#6061542 Napisano: 26.08.2015 12:28:52
luko922 napisał(a):

Nie podoba mi się to ograniczenie. I to nie dlatego, że chcę "żerować" na konkursach, które dodał ktoś inny, tylko dlatego że naprawdę ciężko znaleźć coś, czego tu nie ma... Trochę to bez sensu. Zwłaszcza, że do tej pory, mimo braku ograniczenia,  jakoś nikt nie narzekał na brak konkursów w bazie... Przynajmniej tych promocyjnych, bo w sumie tylko tam zaglądam...emotka

A jak sadzisz,skad te konkursy sie wziely w bazie? Ktos je dodal... Poswiecil czas na wyszukanie,wklepanie, a co najwazniejsze,postanowil sie nimi podzielic z innymi. Gdyby kazdy tak podchodzil do tego tematu (nie dodaje,bo sa) to baza po jakims czasie bylaby pusta. Sama staram sie dodawac systematycznie. Nie byle co i byle jak. Moze nie jest tego duzo,ale skoro korzystam z forum to staram sie dodac przynajmniej  to minimum.
0 0

slonko365

#6061549 Napisano: 26.08.2015 12:35:48
A ja miałabym taki wniosek racjonalizatorski, żeby była jeszcze dodatkowa kategoria konkursów plastycznych (albo podłączyć ją z fotograficznymi) oraz konkursy dla szkół, przedszkoli itp. Sporo jest takich konkursów, a jak teraz "z braku laku" więcej osób zacznie je wrzucać, to w aktualnych się zrobi bałagan, a myślę że to są specyficzne kategorie, które nie każdego interesują.
0 0

nanajka81

#6061590 Napisano: 26.08.2015 13:32:55
aneta19790411 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie podoba mi się to ograniczenie. I to nie dlatego, że chcę "żerować" na konkursach, które dodał ktoś inny, tylko dlatego że naprawdę ciężko znaleźć coś, czego tu nie ma... Trochę to bez sensu. Zwłaszcza, że do tej pory, mimo braku ograniczenia,  jakoś nikt nie narzekał na brak konkursów w bazie... Przynajmniej tych promocyjnych, bo w sumie tylko tam zaglądam...emotka

A jak sadzisz,skad te konkursy sie wziely w bazie? Ktos je dodal... Poswiecil czas na wyszukanie,wklepanie, a co najwazniejsze,postanowil sie nimi podzielic z innymi. Gdyby kazdy tak podchodzil do tego tematu (nie dodaje,bo sa) to baza po jakims czasie bylaby pusta. Sama staram sie dodawac systematycznie. Nie byle co i byle jak. Moze nie jest tego duzo,ale skoro korzystam z forum to staram sie dodac przynajmniej  to minimum.

ja też się staram dodawać ale na ogół wszelkie konkursy które znajduję to "są już w bazie". Obecnie to wszystko wygląda na zasadzie "kto pierwszy (doda) ten lepszy".  Nie podoba mi się to niestety bo przewaznie czytam fora a teraz nie mogę. Szkoda ze tak to wyglada. Moze niech jeszcze zablokuja "widzenie" konkursow tym wszystkim ktorzy nic nie dodalli...
0 0

karolkas

#6061604 Napisano: 26.08.2015 13:52:08
slonko365 napisał(a):

A ja miałabym taki wniosek racjonalizatorski, żeby była jeszcze dodatkowa kategoria konkursów plastycznych (albo podłączyć ją z fotograficznymi) oraz konkursy dla szkół, przedszkoli itp. Sporo jest takich konkursów, a jak teraz "z braku laku" więcej osób zacznie je wrzucać, to w aktualnych się zrobi bałagan, a myślę że to są specyficzne kategorie, które nie każdego interesują.

Właśnie ja będę wrzucała konkursy które są organizowane w szkole moich dzieci, nikogo szczerze mówiąc nie będzie to interesowało, ale konkurs jest konkursem.
Ja tam widze dobrą stronę tej blokady, nie będę przynajmniej marnowała czasu i czytała ciągle różnych wątków, o tym ile kto kupił coca coli z biedronki, albo czy może sam zrobić pracę i podpisać się za dziecko. emotka  Jak cos będę się chciała dowiedzieć to zapytam w wątku Szukam i już. Generalnie już się robi lekki misz masz, bo ludzie się pytają o różne rzeczy w nie w tym wątku co by chcieli.
0 0

pionas

#6061606 Napisano: 26.08.2015 13:57:55
luko922, rogalino - mimo wszystko udało się Wam dodać po minimum 3 konkursy emotka
slonko365 - jeśli przybędzie konkursów to pewnie zostanie utworzona nowa kategoria...
nanajka81 - dzisiaj jest młyn bo blokada o której informowaliśmy od kilku miesięcy (informacja była widoczna tylko w wątkach których dotyczy ograniczenie i dla tych osób które nie miały dodanych minimum 3 konkursów)
karolkas - to nie chodzi o sztukę a o to że nie można tylko brać, ale trzeba też coś dać od siebie, a jeśli widzisz, że jakiś wpis jest w złym temacie to masz opcję "zgłoś" wypełnisz prosty formularzyk i informacja trafi do nas...
0 0

Gość: marielu

#6061609 Napisano: 26.08.2015 14:00:16
Nie podoba mi się że się jak się konkursowicze wkurzają na dodawanie konkursów emotka  Konkursowicz nie powinien wpadać w histerię że trzeba konkursy dodawać, ba konkursowicz powinien się cieszyć że będzie miał ich więcej w bazie. Zły konkursowicz, znaczy pseudokonkursowicz ( czyli np Mary) bez histerii przyjmować winien nowy stan rzeczy i czerpać radość z faktu że połowa topów działa emotka
0 0

pionas

#6061611 Napisano: 26.08.2015 14:03:11
Blokadę na liczbę konkursów ma 21 tematów...
0 0

karolkas

#6061614 Napisano: 26.08.2015 14:11:03
pionas napisał(a):

luko922, rogalino - mimo wszystko udało się Wam dodać po minimum 3 konkursy emotka
slonko365 - jeśli przybędzie konkursów to pewnie zostanie utworzona nowa kategoria...
nanajka81 - dzisiaj jest młyn bo blokada o której informowaliśmy od kilku miesięcy (informacja była widoczna tylko w wątkach których dotyczy ograniczenie i dla tych osób które nie miały dodanych minimum 3 konkursów)
karolkas - to nie chodzi o sztukę a o to że nie można tylko brać, ale trzeba też coś dać od siebie, a jeśli widzisz, że jakiś wpis jest w złym temacie to masz opcję "zgłoś" wypełnisz prosty formularzyk i informacja trafi do nas...

Ależ daję wam od siebie bardzo dużo emotka  liczbę wyświetleń strony zwiększam, posty piszę, żyję tym forum, pomagam czasami na PW.
0 0

karolkas

#6061615 Napisano: 26.08.2015 14:13:30
marielu napisał(a):

Nie podoba mi się że się jak się konkursowicze wkurzają na dodawanie konkursów emotka  Konkursowicz nie powinien wpadać w histerię że trzeba konkursy dodawać, ba konkursowicz powinien się cieszyć że będzie miał ich więcej w bazie. Zły konkursowicz, znaczy pseudokonkursowicz ( czyli np Mary) bez histerii przyjmować winien nowy stan rzeczy i czerpać radość z faktu że połowa topów działa emotka

dokładnie, ja się tam nie wkurzam wcale emotka , będę miała więcej czasu dla siebie, bo nie będę surfowała po różnych wątkach
0 0

karolinamat

#6061623 Napisano: 26.08.2015 14:30:25
Ja dodałam 4 konkursy a nadal widnieje że dodałam 2.... można to sprawdzić adminie???
0 0

pionas

#6061625 Napisano: 26.08.2015 14:32:58
karolinamat napisał(a):

Ja dodałam 4 konkursy a nadal widnieje że dodałam 2.... można to sprawdzić adminie???

co jakiś czas aktualizowane są statystyki nadesłanych konkursów, aby konkurs był zliczony musi zostać opublikowany w bazie.
0 0

Ferdia

#6061896 Napisano: 27.08.2015 08:51:29
Mi też się nie podoba to ograniczenie...  blokowane są wątki, do których nie mają również dostępu osoby niezarejestrowane, więc w tej chwili nie ma dla mnie różnicy czy mam tu konto czy nie, ponieważ i tak nie mogę wejść do wątku, który mnie interesuje (no chyba, że dodam 3 konkursy - co nie jest łatwe, bo będę musiała ślęczeć przed komputerem i sprawdzać czy jakiś konkurs już jest - dziś sprawdziłam kilkanaście i wszystkie były).  Nie wiem, może to sposób na zmniejszenie ilości zarejestrowanych użytkowników?
0 0

defed

#6061906 Napisano: 27.08.2015 09:06:59
Ferdia napisał(a):

Mi też się nie podoba to ograniczenie...  blokowane są wątki, do których nie mają również dostępu osoby niezarejestrowane, więc w tej chwili nie ma dla mnie różnicy czy mam tu konto czy nie, ponieważ i tak nie mogę wejść do wątku, który mnie interesuje (no chyba, że dodam 3 konkursy - co nie jest łatwe, bo będę musiała ślęczeć przed komputerem i sprawdzać czy jakiś konkurs już jest - dziś sprawdziłam kilkanaście i wszystkie były).  Nie wiem, może to sposób na zmniejszenie ilości zarejestrowanych użytkowników?

Wbrew pozorom to nie takie trudne, mi sie udało wczoraj dodać 4konkursy, trzeba po prostu szukać w mniej oczywistych obszarach konkursowych emotka
0 0

pionas

#6061919 Napisano: 27.08.2015 09:40:24
Komunikat był od bardzo dawna, część z Was na bieżąco to robiła i teraz nie ma z tym problemu.
Moim zdaniem był to jasny komunikat, bo otrzymywałem wcześniej maile w tej sprawie, że ktoś ma 3 konkursy a ciągle widzi ten napis...

3 konkursy to dużo?
Teraz jest problem bo wszyscy chcą dodać i szukają coś na szybko.
Świadczy o tym liczba wczoraj dodanych konkursów, z czego dużo dublowało się.
Jeszcze dzisiaj dodajemy emotka
0 0

kalisto1986

#6061955 Napisano: 27.08.2015 10:38:41
Serio znowu oburzacie się o coś co było od dawna wiadome ?
Już były o to kłótnie, pionas już wtedy napisał, że ograniczenia będą, tylko chwilowo przeciągnął je w czasie.
Przecież to nie jest robione przeciwko nam, a dla nas ! Po pierwszej więcej konkursów w bazie, po drugie nie sądzę, zeby śledzącym nas agencjom chciało się regularnie dodawać konkursy do bazy, po trzecie serio to taki problem dodać 3 konkursy ?

Mase osób nawet nie zauważyła tej zmiany emotka
0 0

pionas

#6061974 Napisano: 27.08.2015 11:12:16
magnus napisał(a):

Ja ma pytanie technicze (?) dlaczego nie podswietlają sie linki ?
Trzeba kopiowac do przegladarki

gdzie jest taki problem?
Ostatnio zmuszeni byliśmy do aktualizacji oprogramowania z powodów bezpieczeństwa i okazuje się, że nasz parser nie jest kompatybilny z nowszą wersją oprogramowania i staram się ręcznie to naprawić...
0 0

Gość: barcza

#6061987 Napisano: 27.08.2015 11:25:53
karolkas napisał(a):

pionas napisał(a):

Ależ daję wam od siebie bardzo dużo emotka  liczbę wyświetleń strony zwiększam, posty piszę, żyję tym forum, pomagam czasami na PW.

ja tez liczbę wyświetlań zwiększam i posty pisze po kilkanaście dziennie razy wchodzę na stronkę  a chyba z tego macie korzyści prawda .to teraz będe mniej wchodziła ,To chyba wam powinno bardziej zależeć na nas żebyśmy tu wchodzili a wam zyski się zwiększały bo chyba na tych wyświetlaniach reklam i strony od sponsorów zarabiacie  
0 0

olus15

#6061990 Napisano: 27.08.2015 11:31:07
Podpisuję się Wracam z pracy : wow ! 28 promocyjnych, a co się okazuje w tym aż minimum połowa totalnie bez sensu
Brawo! A korzyści z 2000 postów i licznych wyświetleń oczywiście nie macie
0 0

staszek

#6061991 Napisano: 27.08.2015 11:31:32
barcza napisał(a):

karolkas napisał(a):

pionas napisał(a):

ja tez liczbę wyświetlań zwiększam i posty pisze po kilkanaście dziennie razy wchodzę na stronkę  a chyba z tego macie korzyści prawda .to teraz będe mniej wchodziła ,To chyba wam powinno bardziej zależeć na nas żebyśmy tu wchodzili a wam zyski się zwiększały bo chyba na tych wyświetlaniach reklam i strony od sponsorów zarabiacie  

A konkursowicze zarabiają na konkursach dodawanych do bazy. Al, żeby one tam były, trzeba je najpierw dodać.
0 0

staszek

#6061992 Napisano: 27.08.2015 11:32:35
olus15 napisał(a):

Podpisuję się Wracam z pracy : wow ! 28 promocyjnych, a co się okazuje w tym aż minimum połowa totalnie bez sensu
Brawo! A korzyści z 2000 postów i licznych wyświetleń oczywiście nie macie

Ale nie dla wszystkich bez sensu.
0 0